Temizlik için yardımcı konusunda fikir verir misiniz?

Düzenli temizlenen bir mutfağın işi tam gün sürmez detaycıyımdır ağır yaparım ona rağmen sürmez standart büyüklükte bir mutfaksa ha yağlar kirler yer yaptıysa artık sürer

Ama zaten dolap içi için istiyorum . Günlük temizlege gelen kişi üstten mutfak dolabı zaten siliyordu
Dolap içi istediğinizi söylemişmiydiniz peki belkide o yüzden fikir değiştirmiş olabilir 4 saat için 1000 TL diye.

Yani Pratik bir bayansa neden bitiremesinki cok kötü olursa yağli falan anca 8 saat yani cok sacma geldi bana acikcasi

aslında mutfağınızın büyüklüğüne bağlı. ben mutfağı şöyle bir üstünden temizleyim dediğimde (zaten sık sık temizlediğim için çok kirlenmiyor mdf lake dolaplarım var temizliği kolay) yaklaşık 5-6 saat mutfaktan çıkamıyorum. 60 tane dolap kapağı uzun kapaklar dahil. çok pislenmeden 10 günde bir iz bırakmayan bezlerle siliyorum, tezgahı, dolap arası fayansları felan parlatıyorum derken bir bakmışım akşam olmuş. elimde hızlıdır yani.

Eğer tabak çanak komple dışarı çıkacak buzdolabı içi fırın içi va herşey tekrardan düzenlenecekse 4 saat değil de hadi 5 saat olsun yine de biter ya 1 için de saat fazladan ücret verirsiniz

Reactions: Gif
En kötü sabahtan çağırın ne zaman biterse o kadar anlaşırsınız tam gün bitiririse tam gün ücreti verirsiniz

Bu arada tam gün 3000 çok fazla fiyat ben olsam başka birini bulmaya çalışırdım. İyice şaşırdılar gündelik işe 3000 fiyat..

Yani ben ise göre fiyat olayını tam idrak edemiyorum. Diyelim çok yağlı bir mutfak 4 saatte bitirdi. Az yağlı yine 4 saatte bitirdi. Çok yağlı diye daha çok fiyat olması bana mantıklı gelmiyor. Bir iş çoksa zaten zamana yansımaz mi. Benim illa bitirsin diye bir mantığım da yok. Diyelim 4 saat anlaştık cam yetişmedi onu yapmaz. Uzaktan gelen kadınla biz hep öyle yapıyoruz. Cocunlar evi çok kirletiyor. Genelde yatak odası yetişmiyor. Daha çok saat kal ev mutlaka bitsin anlayışım yok. Saati neyse o.
Bir insan ne kadar hızlı olursa olsun saate illaki yansımaz mi. Ben o yüzden saatli anlaşmayı daha çok seviyorum. Oncekinde 500 dediği için yarım günde ne kadar yaparsa yapar kalanını ben yaparım diye düşündüm. Bin TL diyip bir de bankaya gidincem diyince kafamda soru işaretleri oldu.

saat bazlı çalışılırsa temizlikçi bayan işi sarkıtarak yavaşça yapabilir böylece 4 saatte az yorulur, iş bazlı çalışılırsa da yetiştirmek için işleri yalap şalap yapabilir. hangisi daha mantıklı bilemedim. bayanın kalitesine de bağlı, denemekten başka anlayamazsın

Pazarlıkla anlayamazsınız, referans biri iyi diyorsa alıp takip etmeniz lazım. Evin her tarafına erişimi olacak güvenilir olması çok önemli, her bezi her yere kullanmaması çok önemli. Temizlik tarzını görmeden bilemezsiniz.
Referanssız birini almazdım.
Tam gün çağırıp önce mutfaktan başlayıp kalan vaktinde de başka şeyleri elden geçirtin zaten ancak olur.

Benim de içime kurt dustu. Net olmayan şeyleri sevmiyorum. Diğer kadin daha netti fiyat ve saat konusunda.
Benim de evime kurt düştü şuan. Temizlik fiyatları nasıl artmış öyle. Kadın çağırsam mı diye düşünüyordum vazgeçtim

Reactions: Gif
Bence diger kadini cagirin. Cok ucu acik ise gore fiyat vermekte nedir. Gunluk bir ucretin olur onu soylersin.

verdiği fiyatlar akla zarar, ben memnun kalacağınızı düşünmüyorum kadın bir
güne iki iş sığdırma peşimde

Nasil pislettinizki kurfagi bir gunde bitecegini dusunuyorsunuz

Evet demin tekrar referans veren kişiyi aradım. Boş evi temizlemiş ama mutlaka temizledi dedi söz verdiği yerleri yapmis.

Nasil pislettinizki kurfagi bir gunde bitecegini dusunuyorsunuz
Ahhaa .. ya aslında referans noktam kendi temizleme stilim. Elim yavaş sanırım benim ben gördükçe daha detaya giriyirum bir de. Mesela ben bir cami iki saate siliyorsam kadınlar 15 dakikaya siliyor. Ama camın demirlerini falan silmiyorlar. Bense gördükçe lastiklerinin dibine falan giriyorum. Tabi hız olarak da yavasim. Kendim temizlesem molasız kesin tam gün sürer.

Ee yarım gün için o zaman 1000 TL çok değil mi

Bence diger kadini cagirin. Cok ucu acik ise gore fiyat vermekte nedir. Gunluk bir ucretin olur onu soylersin.
Diğeriyle bir türlü zaman tutturamadik. Onun boş zamanı bana uymadı. Benim boş zamanim ona.

Benim de evime kurt düştü şuan. Temizlik fiyatları nasıl artmış öyle. Kadın çağırsam mı diye düşünüyordum vazgeçtim
Şu an sanırım tam gün 1100 TL falan. Ben en son bin TL vermiştim ama aradan zaman geçmişti. Amacım aslında tam gün fiyatını ogrenmekti. 2+1 ile 3+1 arasında bin TL olması zaten mantıksız. Sanki onu oylesine soyledi. Aslında böyle ama ben bunu istiyorum gibi

4 saatte mutfak mı bitmeyecek ee kaç metrekare mutfağınız yani davlumbaz fırın dolaplar yağ içinde değilse 4 saat gayet makul bir süre evde ben iş yaparken süre tutarım kendime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…