- 3 Nisan 2015
- 835
- 1.261
- 113
Neyse..evet normal ama mutluluk veriyor bana. Şimdi bana hayat standartımı anlattırma, sen anlatmak istediğimi anlamıyorsun maalesef. Iki liralık dürüm yiyip kocam yedirir bana diyen sensin, neyse senin iyi eşten anladığın başka şeyler.iyide bunlar benim icin bi sey degil cünlü esimde yapar bunları oooo yani normal bisey bu sonucta ask evliligi yaptık
Öyle deme, aşk evliliği onunkisi:)Ama sizin versiyonda mis gibi bergamot aromalı çay kokusu yerine yere basınca iz bırakan buram buram ayak kokusu var.
ayakları kokuyo baska düsünüp sohra hazırlaması baska be cnm allah sanada versin
Öyle deme, aşk evliliği onunkisi:)
Ahahaaa ah sormayın yaa! Havada aşk mı, yoksa başka bir kokumu var bilemedim :)Evet, burcu burcu aşk kokusu taa buralara geliyor.
ayakları kokuyo baska düsünüp sohra hazırlaması baska be cnm allah sanada versin
Ahahaaa ah sormayın yaa! Havada aşk mı, yoksa başka bir kokumu var bilemedim :)
kocanın ayaklarının kokması ya da pis olması senin için sorun değilse bu konuyu niye açtın?
vallaha matmazelim benim limoncuyla anlaşabildiğim gün pembe kar yağar o yüzden çok yorum yapmak istemiyorum ailesi ve kocası hakkında.Marilynimmm dunden beri bende diyorum eski konularını da bildiğim için ama dertli iste öyle ayrıntılar vererek yazdı ki tiksindim inan ve öyle rahat ki dert değilde lutuf gibi bir şey sanki eşi
Aşk kokusu olmadığı kesin de.. Neyse ayak kokusu eşliğinde afiyetler diliyorum limoncuya, nasıl olsa aşk var işin içinde . Hey Allah'ım.Kokuları karıştırdık herhalde
daha da yazmaz artık burayai BDVden taşınan konularına yorum atmıyor, bugün yarın gider BDV'ye yine alakasız bir konu açar, hatun BDV'de konusu hit almadığında rahat edemiyor, uykusu kaçıyordur cidden bak.Taşındın di konu hadi hayırlısı
Onu bir şey sanıyor herhaldedaha da yazmaz artık burayai BDVden taşınan konularına yorum atmıyor, bugün yarın gider BDV'ye yine alakasız bir konu açar, hatun BDV'de konusu hit almadığında rahat edemiyor, uykusu kaçıyordur cidden bak.
Bunları yapan eşin miayy yok cnm nerde yaa esimle kacarak evlendik ilk gittik tabi teyzesine sonra annelerine baska sehire 1 hafta sonra evimize geldik odaya bi girdik tuvalet terlikleri salonda yerde cam fıstık kabukları mutfakta tencereler katran olmus artık kararmay gecmiss :)))
evdeki herseyi atmıstım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?