Temizlik hastalığı

Çalıştım bekarken o zamanda temizlikten bi haberdim boş zamandanda olabilir bilmiyorum çok canımı sıkıyo bu konu
Kendi evine cikinca degisir umarim. Baska seylerle oyalanirsin. Bence kv ile birlikte oldugunuz icin boyle baska bi ugras yok cunki :/ kendi düzenin olunca daha rahat olursun

aynen yaza cikar mis gibi giyeriz benim evim de tertemizdir bu baska bir sey amacsizliktan

Valla 3 4 günde 1 silip süpürüyorum. Bişey döküldüğünde de alıyorum işte ufak süpürge ile.
30 yaşına geldiğinde türlü türlü hastalıklar çıkacak deterjan kullanmaktan. Yazık günah hayat o kadar güzel ki böyle şeylere harcanmaz

katlanıp bazaya koyulacak hem de küçülmüş kıyafetleri ütülemek niye??
ben kızımın giydiği günlük kıyafetleri bile ütülemiyorum..
canınıza yazık..
dra gidin..

Ayy okurken yoruldum.Içim daraldı resmen.Tedavi olacak kadar titizsiniz.Vesvese var bence sizde.Allah şifa versin.işiniz zor

Yazcak yorum bulamadim gercekten caniniza yazik, temizlikten daha onemli seyler var hayatta... inanin kimse sizin ne yaptigini gormez kendi kendinize ettiginiz eziyetle kalirsiniz.

Fazlasıyla abartılı bu kadar zamanı bunlarla harcıycağınıza bebeğinizle ilgilenin bir daha o yaşlarda olmıycak başka uğraşlar bulmaya çalışın eğer başaramazsanız muhakkak yardım alın.

Iki haftada bir bu ağır temizliği yapıyorum o zamnalrdada bebeğimin yemeğiyle oyunuyla ilgilenmiyorum tâbi kayinvalidemde var oda bakıyor bu durumuma oda çok kızıyor kendini hirpaliyosun diye ama elimde degil

Ayrı eve çıkmadan tedavi ol

Temizlik yapacağım diye yemek ile ilgilenmemek nasıl bir şey

Oyun oynatmadım desen anlarım da yemeği vs neden Kv te bırakıyorsun ki

Bir günde bitmez iki günde biter temizlik gerekirse

Çorap don ütüleyenlerin ruh halini ben de çok merak ediyorum valla bibim Ben ütüyü ancak gerektiğinde yaparım
Bizde de düğünden düğüne neyseki eskiden annem hergün süpürüp siler toz alırdı şimdi diz ağrısından duramiyor ayrıca heryeri kireçlenmiş durumda konu sahibi böyle devam 15 20 seneye yataklara düşersiniz yapamazsınız zaten

Altında ağır bir travma yoksa ben böyle şeylerin tamamen boşluktan,işsizlikten olduğunu düşünüyorum.Başlarken böyle en azından..Sonra da alışkanlık oluyor işte.
Boş işlerle uğraşmayın tedavi gerekiyorsa olun.İnsan bir kitap okusa,ona da üşeniyorsa göz ucuyla faydalı bir programa veya belgesele baksa kendine bişey katar ama ucu sonu olmayan bişey için bedeni yıpratmak fena birşey..
Burda bir üyenin konusu vardı yıllar önce..Bir cümlesi aklımda yer etti: “Yıllarca ince ince temizlik yaptım, kapı deliklerine kadar toz aldım ama geriye dönüp baktığımda bu hayatta bir dikili ağacım yok ne boşmuş uğraştığım şeyler..”

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…