- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.494
- 548
- Konu Sahibi Askeresiii
-
Kendi evine cikinca degisir umarim. Baska seylerle oyalanirsin. Bence kv ile birlikte oldugunuz icin boyle baska bi ugras yok cunki :/ kendi düzenin olunca daha rahat olursunÇalıştım bekarken o zamanda temizlikten bi haberdim boş zamandanda olabilir bilmiyorum çok canımı sıkıyo bu konu
aynen yaza cikar mis gibi giyeriz benim evim de tertemizdir bu baska bir sey amacsizliktan
Bahsettiğiniz yatak odası detaylı temizliğini kastederek sormadım. Örnekteki kadar genelde de takıntılıysanız, vakit kalmaz diye düşünerek sordum..Bir art- niyetim yoktu..Hergün yapmıyorum bunu tabiki çocuğumla ilgileniyorum
Gel sarılalım bacımYıkananları katlayıp çekmeceye dizmeye bile eriniyorum bir de çekmeceleri dökecem aman Allah korusun..
Çorap don ütüleyenlerin ruh halini ben de çok merak ediyorum valla bibimGel sarılalım bacımçoraplara kadar ürüleyenler var ya nasıl bu kadar zaman buluyorlar
En mantıklı yorumTemiz odayı bidaha temizleyip kapıdan nasıl olmuş diye bakarsanız tabi "hiç bişey değişmedi ya" dersiniz içinize sinmez
yooomesela insan evini standart hergün siler süpürür ya
Yıkananları katlayıp çekmeceye dizmeye bile eriniyorum bir de çekmeceleri dökecem aman Allah korusun..
Fazlasıyla abartılı bu kadar zamanı bunlarla harcıycağınıza bebeğinizle ilgilenin bir daha o yaşlarda olmıycak başka uğraşlar bulmaya çalışın eğer başaramazsanız muhakkak yardım alın.Kızlar merhaba yarın eşimin yemin töreni var bu gece eşimin yanına gidicem hayırlısıyla inşallah bana dua edin :)
Konuma gelecek olursam yarın eşim gelecek diye dip köşe temizlik yaptım ama hala içim rahat değilmesela insan evini standart hergün siler süpürür ya sanki bu benim için yeterli değil gibi mesela gün içinde salonu ve kendi yatak odamın temizliğini ben yaparım diğer yerleri kayinvalidem. Günlük bahsettiğim temizlik gibi silerim süpürürüm tozunu alırım isim bitince odanın kapısından odaya bakarım sanki hiç bişey yapmamışım gibi içime sinmez.
Mesela yatak odamı temizleyeceksem 2 haftada bir tamamen ortalığı kaldırıp öyle temizlerim oda baya bi abartı mesela gardirobun tozunu alicam dışından silemiyorum içindeki bütün kıyafetleri çıkarıyorum siliyorum sonra kıyafetleri çırpıp güzelce geri katlayıp koyuyorum. Bazanin altında çarşaflar lif patik vs kullanmadıgim eşyalar oluyor hepsini çıkarıyorum bazanin altını silip hepsini düzenli bi şekilde diziyorum. Aynalı cekmecem var çekmecemde ince ufak eşyalar var onların hepsini döküyorum 5 katlı çekmece silip hepsini tekrar yerlestiriyorum. Mesela bikac ay önce kızımın küçüklük kıyafetlerini yıkayıp bazanin altına koymuştum temizlik yaptığım gün onların hepsini çıkardım tekrar yıkayıp ütüleyip yerleştirdim.
Ince detaylara çok iniyorum sabah kahvaltıdan sonra odama girişip gece isimi bitirdiğimi hatirliyorum. Yani günlük yaptığım sil süpür temizliği hiç içime sinmiyor kızlar her yeri kaldirmazsam temiz olmuyomuş gibime geliyo bu bir rahatsızlık mı çok canım sıkılıyo bu olaya.
Iki haftada bir bu ağır temizliği yapıyorum o zamnalrdada bebeğimin yemeğiyle oyunuyla ilgilenmiyorum tâbi kayinvalidemde var oda bakıyor bu durumuma oda çok kızıyor kendini hirpaliyosun diye ama elimde degil
Bizde de düğünden düğüne neysekiÇorap don ütüleyenlerin ruh halini ben de çok merak ediyorum valla bibimBen ütüyü ancak gerektiğinde yaparım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?