- 11 Ocak 2012
- 10.411
- 2.199
- 248
- Konu Sahibi gazeldustubaglara
-
benlık bır konuymus ıkı oglum var 5 yasında ve 10 aylık evım sureklı dagınıktır ama pıs degıldır haftada 3 kere sıler supurur temızlerım mutfagı hıc bırakmam zaten her yemek yaptıktan sonra dolaplara kadar sılerım boylece ısım bırıkmezzz benım de olayım utu hıc yapmak ıstemem cunkı herseyı utuluyorum haftada 9 kez makına calısır ama ben utulerı bır haftada anca bıtırırım yenılerıde sureklı eklenır yanı dururumum bu utu sepetım hıc bos olmazzz
delik yaptırman şart o zaman yapılır neden yapılmasın..
tartıştım ,küçüyüm tabii 30 yaş barıştım Allahtan kortum..Gerçekten ne yapacakmış:44:
İlginç bir kişilik
Seni de boğuyordur tabi haklı olarak bu davranışlar yaşlı çocugu yok dıye de kalp kırmak istemiyorsundur o da abartmıstır duracağı yeri bilmiyordur
Ne diyebilirim ki nasıl sınır koysan acaba
Konussan anlamaz mı
benlık bır konuymus ıkı oglum var 5 yasında ve 10 aylık evım sureklı dagınıktır ama pıs degıldır haftada 3 kere sıler supurur temızlerım mutfagı hıc bırakmam zaten her yemek yaptıktan sonra dolaplara kadar sılerım boylece ısım bırıkmezzz benım de olayım utu hıc yapmak ıstemem cunkı herseyı utuluyorum haftada 9 kez makına calısır ama ben utulerı bır haftada anca bıtırırım yenılerıde sureklı eklenır yanı dururumum bu utu sepetım hıc bos olmazzz
Demir dediğin panjur kapı değil mi ben bir komşuda gördüm Çelik kapısını. Üstüne panjur yani Demir kapı taktırmış çünkü kadın yaz gelince evde yok aylarca tedbir almış onun kapısının üstünde dürbün vardı.ütüden bende nefret ederim
benim ev lojman canım, kapımız da demir kapılardan...dürbün olmazmış onlara,
olsa çok iyi olur aslında...bazen evde yokmuş gibi yapmak gerekiyor, istenmeyen kişilere
o an müsait olmaya bilirsinki açmamakta normal bence..kendim hiç kimseye çat kapı gitmedim açıkça..ütüden bende nefret ederim
benim ev lojman canım, kapımız da demir kapılardan...dürbün olmazmış onlara,
olsa çok iyi olur aslında...bazen evde yokmuş gibi yapmak gerekiyor, istenmeyen kişilere
kocişin bardağından su içmiyorum die kızıo bana bırak banyoyu manyoyu:95:
tartıştım ,küçüyüm tabii 30 yaş barıştım Allahtan kortum..
ilkte hep geliyordu..artık anladım bazen büyükleri biz idare edicez..şimdi idare modundayım..eşime bile anlatmıyorum artık..adam ettiler beni yaminle..
11 sene gitti ömrümden ,37 yaşıma geldim..analdım bu milletin gönlü olmaz..okadar kendimi paraladığım insanlar nerde yoklar.
şimdiki felsefem rahat olmak ,gerçekten sohbet edesim varsa buyur ediyorum yoksa etmiyorum..
bence herkezin başına geliyor böyle şeyler takılma
kocişin bardağından su içmiyorum die kızıo bana bırak banyoyu manyoyu:95:
içmemek daha iyi aslında öyle şeyler eşimde vardırtitiz eşim..
Demir dediğin panjur kapı değil mi ben bir komşuda gördüm Çelik kapısını. Üstüne panjur yani Demir kapı taktırmış çünkü kadın yaz gelince evde yok aylarca tedbir almış onun kapısının üstünde dürbün vardı.
Bende öyle hiç sevmiyorum ütü
Bide ocak temizlemeyi ocagım camlı elektırıklı ocak
En ufak su damlası leke oluyor oda gözüme batıyor elimde yağ çöz çif çamasır suyu ocak siliyorum sürekli
Birde 150 su 100 elektrik faturası gelmiş eşim elinde faturalar bunlar ne hayatım biraz dıkkat et dedı((
yok yelizcim panjur değil, bildiğin halis mulis demir kapı, hani alt kısmı tam demir kaplı, üst kısmı cam, camın önünde parmaklık var....
tamamı demir olsa demiri deldirebilirdik belki ama cam ve parmaklık olunca olmuyor malesef...
geçiciyiz diye de açıkçası pek üstünde durmadık..hayırlısıyla tayin olsak bi... :26:
elektrik normal gibi ama su çok gelmiş canım nasıl oldu öyle...küvet falan mı var...
ayy şu evin güzelliğine bak,allah mutlu yaşatsın canım çok da temzisin maşallah..benim ev çok dar, eşyalarım tıkış tıkış
öyle çok azz kişi vardır maalesef..evimin düzenini kimse için bozmam allahın izni ile önce ailem önemli..bukadar zaman iyi olalım diye çabaladıkta ne olduYani komşu kadın değil mi bu kişi
Onu idare et bunu idare et
Ne zor valla herkesın gönlünü yapacam diye uğraş
Keşke insanlar da bıraz ahddını bılsede karsı tarafı zorda bırakmasa
ayy şu evin güzelliğine bak,allah mutlu yaşatsın canım çok da temzisin maşallah..benim ev çok dar, eşyalarım tıkış tıkış
Üzülme canım büyük evinde olur insallah
Huzur olsunda geri boş
Bu arad gercekten tertemiz ev maşşallah
konuşucak adam konuşur zaten insanlara okadar değer verme..insanlık hali..normal herkezin mutfağı sürekli temiz tutamadığı oluyordur..
hep buyur ettikte ne oldu..tebrikmi ettiler..allah razı olsunmu dediler..vakit kaybı sadece..
ben geleceyim zaman çağrı yaparım diye kafasına sokabilirsin mesela..böyle kendini sadece laflamak için komşuya atan çok ,çoğu zaman bu kişiler samimiyetsiz oluyor..sadece günü geçirmek maksat..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?