temizlik hastalığı ile pasaklılık arasındaki denge????????

ütüden bende nefret ederim

delik yaptırman şart o zaman yapılır neden yapılmasın..

benim ev lojman canım, kapımız da demir kapılardan...dürbün olmazmış onlara,
olsa çok iyi olur aslında...bazen evde yokmuş gibi yapmak gerekiyor, istenmeyen kişilere

tartıştım ,küçüyüm tabii 30 yaş barıştım Allahtan kortum..
ilkte hep geliyordu..artık anladım bazen büyükleri biz idare edicez..şimdi idare modundayım..eşime bile anlatmıyorum artık..adam ettiler beni yaminle..

Bende öyle hiç sevmiyorum ütü

Bide ocak temizlemeyi ocagım camlı elektırıklı ocak

En ufak su damlası leke oluyor oda gözüme batıyor elimde yağ çöz çif çamasır suyu ocak siliyorum sürekli

Birde 150 su 100 elektrik faturası gelmiş eşim elinde faturalar bunlar ne hayatım biraz dıkkat et dedı((

olsa çok iyi olur aslında...bazen evde yokmuş gibi yapmak gerekiyor, istenmeyen kişilere
Demir dediğin panjur kapı değil mi ben bir komşuda gördüm Çelik kapısını. Üstüne panjur yani Demir kapı taktırmış çünkü kadın yaz gelince evde yok aylarca tedbir almış onun kapısının üstünde dürbün vardı.

o an müsait olmaya bilirsinki açmamakta normal bence..kendim hiç kimseye çat kapı gitmedim açıkça..

Yani komşu kadın değil mi bu kişi

Onu idare et bunu idare et

Ne zor valla herkesın gönlünü yapacam diye uğraş

Keşke insanlar da bıraz ahddını bılsede karsı tarafı zorda bırakmasa

kapıya gelene de buyur demesen adını çıkarırlar burda misafir sevmeyen diye
nasıl geri çevriyorsun peki, müsait değilim mi diyorsun....?
geçen ben afedersin duşa girecem, hazırlandım, çıktı geldi biri... duşa girecem belli yani havlum bile elimdeydi...
ay banyo mu yapacaktın neyse sonra yap diye geçti oturdu
bişey diyemedim napıyım...çay koydum içti bi güzel....
gittim giyindim bende ne denir ki buna...

bence herkezin başına geliyor böyle şeyler takılma

takıldım valla, çok utandım...çünkü o gün başım ağrıyordu akşama kadar bulaşık yıkayamadım malum birikti tezgah...
ayıplamıştır kesin

kocişin bardağından su içmiyorum die kızıo bana bırak banyoyu manyoyu :95:

seninki de feciymiş canım yaa

yok yelizcim panjur değil, bildiğin halis mulis demir kapı, hani alt kısmı tam demir kaplı, üst kısmı cam, camın önünde parmaklık var....
tamamı demir olsa demiri deldirebilirdik belki ama cam ve parmaklık olunca olmuyor malesef...
geçiciyiz diye de açıkçası pek üstünde durmadık..hayırlısıyla tayin olsak bi... :26:

elektrik normal gibi ama su çok gelmiş canım nasıl oldu öyle...küvet falan mı var...

konuşucak adam konuşur zaten insanlara okadar değer verme..insanlık hali..normal herkezin mutfağı sürekli temiz tutamadığı oluyordur..
hep buyur ettikte ne oldu..tebrikmi ettiler..allah razı olsunmu dediler..vakit kaybı sadece..
ben geleceyim zaman çağrı yaparım diye kafasına sokabilirsin mesela..böyle kendini sadece laflamak için komşuya atan çok ,çoğu zaman bu kişiler samimiyetsiz oluyor..sadece günü geçirmek maksat..

İki küvet var canım ama doldurup bır fantazı yapmıslıgımız yok

Ben de anlamadım inan nasıl bu kadar çok geldi

Yani komşu kadın değil mi bu kişi

Onu idare et bunu idare et

Ne zor valla herkesın gönlünü yapacam diye uğraş

Keşke insanlar da bıraz ahddını bılsede karsı tarafı zorda bırakmasa
öyle çok azz kişi vardır maalesef..evimin düzenini kimse için bozmam allahın izni ile önce ailem önemli..bukadar zaman iyi olalım diye çabaladıkta ne oldu

Amaaan hic Takmayin bence; her evin kendine has bir dağınıklığı var bende bu dediklerinizi cok düşünmüştüm çünkü :) mesela bizim evde perdeye asılı iğne resmen yerleşmiş bi alışkanlık ama teyzemlerde öyle yapsam tembelizm öncüsü olarak görülürüm aylık temizlik yapsan yetiyor bence ; sonuçta ev yani ne kadar mahvolacak :)))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

haklısın canım ama utandım fena hemde....birde üstelik söyledim abla kusuruma bakma mutfağım dağınık başım ağrıyordu tüm gün yattım dedim...
aynen cevap şu....hımm ben hiç koymam bulaşık
yerin dibine geçtim...maruzatım olmasa elbet o tezgah öyle olmaz ama hastalık işte....
gerçekten dediğin gibi sırf işi gücü bitirip maksat gün geçsin diye düşünen kadınlar var...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…