• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

temizlik hastalığı ile pasaklılık arasındaki denge????????

Elimdeki peçete çok pismiş güya halısı kirlenmiş, demekki içinde kin beslemiş bana karşı:1: temiz peçete halbuki daha çantamdan yeni çıkarmıştım:1:komşunun kızıda su içerken elindeki suyun birazı dökmüş kız betonu hafif ıslanmış aylar sonra bunu kızın annesine söylüyor evime gelirken demiş çocuklarını getirmeyin demiş kadına,böyle olunca kimse evine gitmiyor pek.

kendi temizlesin kedni otursun o zaman....
evine gelen olmadıktan sonra kime temziliyormuş...tamam temizlik imandandır ama misafirin uğramadığı ev pırıl pırıl olsa ne yarar sağlıcak ona...
hastalık işte....

bence çocuk olayı varsa stantart olamaz,boşyere kafanızı yormayın..
her gün süpürge açmak şart balkon yıkamak şart,wc temizliği şart çocuk varsa..

işte bende şartlara bağlanınca hastalığa dönecek diye korkuyorum :31:

töbe töbe lafa bak iyimi :27:

gün bana olmuyor canım, eserikliyim biraz ben :27: ne zaman canım ister ne zaman istemez o benim ruh halime kalmış...
yoksa güne uyamıyorum ben...

temzilk hastaları bir bir dökülüyoruz valla :ssz::52:
çocuk kırıntı yapmış her yeri üstüne basıp geçilmezki mecbur yapılacak..4 kere açtığımı bile hatırlıyorum süpürgeyi..

milletin lafına bakarsan işin iş..kızkardeşimde temizlik malzemelerinin hep en iyisini en son çıkanları alır yani..

temizlik malzemesinden ziyade kadın orda yetenek meselesi demeyi kastatmiş sanırım :9:
bazıları beyazları yıkamadan önce çamaşır suyunda bir gece bekletir vs ya, sanırım bu da o tarzdan...:27:

kendi temizlesin kedni otursun o zaman....
evine gelen olmadıktan sonra kime temziliyormuş...tamam temizlik imandandır ama misafirin uğramadığı ev pırıl pırıl olsa ne yarar sağlıcak ona...
hastalık işte....

işte bende şartlara bağlanınca hastalığa dönecek diye korkuyorum :31:

bilmiyorum vallahi..bu gün oğlumu uyumada tuvalete oturttum..iki eliyle tuttu alafranga tuvaleti oturunca..pis değildir inşallah dedim..sarılığı vs..var yani..

töbe töbe lafa bak iyimi :27:

gün bana olmuyor canım, eserikliyim biraz ben :27: ne zaman canım ister ne zaman istemez o benim ruh halime kalmış...
yoksa güne uyamıyorum ben...

temzilk hastaları bir bir dökülüyoruz valla :ssz::52:

O zaman canın istedikçe yap nolacak hem sen mutluysan boşver bence milleti

Benim kayınvalidemde temizlik hastası

Bigün doğum günü yapacam büyük oğluma geldi perdeleri yıkayalım dedi deim yeni yıkadım

Bizimkiler pis mi temiz mi diye laf eder dedi

Bende biliyorum o yuzden sizinkileri davet etmedim dedim

Nasıl bozulmustu

Zaten insan rahat hıseetiği insanın evine çat kapı gider onunda temizliğini pisliğini takmaz ben çat kapı gıdıyorsam bırının evıne evde dağınıksa beraber toplarım bunda da mutlu olurum aynı şekilde benim evime gelen insanlarda öyle

Diğerleri zaten davetli geliyor illa ki temmizlik yapılıyor

temizlik malzemesinden ziyade kadın orda yetenek meselesi demeyi kastatmiş sanırım :9:
bazıları beyazları yıkamadan önce çamaşır suyunda bir gece bekletir vs ya, sanırım bu da o tarzdan...:27:

canım bilmiyorumki..ben komşu hiç yıkamasın yada hergün yıkasın sormam..millet bir tuaf..senin havluların desenleri hep aynı diyen alt komşum mesela:44:

bilmiyorum vallahi..bu gün oğlumu uyumada tuvalete oturttum..iki eliyle tuttu alafranga tuvaleti oturunca..pis değildir inşallah dedim..sarılığı vs..var yani..

çocukları ne kadar hijyenik büyütürsek o kadar çok hasta olurlar canım...bağışıklık kazanması lazım...
mikroba da alışmalı vücudu...

çocukları ne kadar hijyenik büyütürsek o kadar çok hasta olurlar canım...bağışıklık kazanması lazım...
mikroba da alışmalı vücudu...

aynı düşünüyorum zaten ortasını bulmaya çalışıyorum..şimdi eşim önce geçmişti..sıçradıysa falan diyosun elini yıkamak istemiyo bu uyku sersemi olmuş çocuk..öyle yani..:27:

milletin lafına bakarsan işin iş..kızkardeşimde temizlik malzemelerinin hep en iyisini en son çıkanları alır yani..

Ayyy kaynanamda öyle tek marifeti yaptıgı temizlik balkona çıkar milletin çamasırlarına bakardı beyaz mı diye:27:

Bir yere gidelim hemen sorar evi temizmiydi diye

Bilmem hiç incelemedim derdim bende:47:

Aynı ablanızı. Ve sizin komsu gibi

Yoksa kaynananm mı komsunuz

Son düzenleme:
allah allah daha neler duyacaz, :53:
kendisi her hafta havlu mu alıyormuş..temiz olduktan sonra senelerce kullanılır havlu...

yani değilmi..sen iç çamaşırını arkaya asıyosun onu takdir ediyorumda dedi:27:..işi gücü kalmamış milletin yeminle..git bir meşgale bul kendine dimi..:19:

O zaman canın istedikçe yap nolacak hem sen mutluysan boşver bence milleti

Benim kayınvalidemde temizlik hastası

Bigün doğum günü yapacam büyük oğluma geldi perdeleri yıkayalım dedi deim yeni yıkadım

Bizimkiler pis mi temiz mi diye laf eder dedi

Bende biliyorum o yuzden sizinkileri davet etmedim dedim

Nasıl bozulmustu

Zaten insan rahat hıseetiği insanın evine çat kapı gider onunda temizliğini pisliğini takmaz ben çat kapı gıdıyorsam bırının evıne evde dağınıksa beraber toplarım bunda da mutlu olurum aynı şekilde benim evime gelen insanlarda öyle

Diğerleri zaten davetli geliyor illa ki temmizlik yapılıyor

birde ben evimde genelde eşofmanla dururum, ani kapı çalınca yok etek giyeyim açayım kapıyı, yok oyuncaklar, yok kahve içmişim mesela sehpada kalmış olur bir iki saat...kitaplarla çok haşır neşirim bazen yayılır odanın ortasına kitaplar kağıtlar falan... vs vs kaldırayım derken resmen çabalıyorum kapı çalındığında....

Ayyy kaynanamda öyle tek marifeti yaptıgı temizlik balkona çıkar milletin çamasırlarına bakardı beyaz mı diye:27:

şansıma pek çevremde genç yok..böyle meraklı teyzeler:2:

birde içtiği kahve fincanını mutfağa götürüp bırakan komşular..inceleme olayı:9:

yani değilmi..sen iç çamaşırını arkaya asıyosun onu takdir ediyorumda dedi:27:..işi gücü kalmamış milletin yeminle..git bir meşgale bul kendine dimi..:19:

:9::9::9::9: ay çok güldüm ya, şimdi sen böyle deyince çamaşır asarken aklıma gelecek hep, :9::9: arkaya asıyorum bende genelde, bazılarının takip edip etmediğini anlamak için bi öne asıp denemek lazım :52::52::52:

Yoksa kaynananm mı komsunuz

evet yaa var böyleleri, işi gücü bitirip balkonda çay içerken milletin çamaşırına perdesine mutfak balkonuundaki çöp kovasına vs çok inceleyen var...

Back