- 7 Mart 2010
- 28.022
- 14.080
- 498
- 47
- Konu Sahibi gazeldustubaglara
Yada eve gelip yerde serili halıları. Altını kaldırıp toz var mı yok mu diye bakanlar.
vardır vardır beteri bile vardır
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yada eve gelip yerde serili halıları. Altını kaldırıp toz var mı yok mu diye bakanlar.
birde içtiği kahve fincanını mutfağa götürüp bırakan komşular..inceleme olayı
birde içtiği kahve fincanını mutfağa götürüp bırakan komşular..inceleme olayı
eviniz bal dök yalamı..öyleysede söyleyin..tam istediğim gibi olmuyor benim..Tam da benlik bi konuymus.simdi ben soyle yapiyorum.pazartesi sabahtan baslarim bu arada temizlige tum evi supurur silee toz alirim wc banya lavobolari ciflerim.o bana 3gun gider haftada 2-3posta camasir yikarim.haftasonlari esim supurgeden giciklanir ozamanda da utumu yaparim.camlarimi ayda silerim.carsaflari haftada yastik kiliflari 3gunde 1.Balkona gunde su doker demirlerini silerim.yaklasik 1 ayda perde yikar hali koltuk silerim.yilda bir kezde duvar silerim.mutfaktan cikmam zaten her dk elimde bez ocak dolap kapaklari icleri buzdolabi kisaca mutfakta elimin degdigi heryeri gunluk silerim.bu arada parmak izinden nefret ederim ellerimi surekli yikarim ki iz olmasin.wc ye her girdigimde kapi arkasindaki camasir suyundan dokerim.el havlularina takigim nerdeyse gunluk degisirim.simdilik aklima gelenler bunlar.
Benim de bebegim var o hee uyudugunda bir isimi gorurum yani.ama yinede kimseye yaranamam oda ayri mevzuu
efecim
Tam da benlik bi konuymus.simdi ben soyle yapiyorum.pazartesi sabahtan baslarim bu arada temizlige tum evi supurur silee toz alirim wc banya lavobolari ciflerim.o bana 3gun gider haftada 2-3posta camasir yikarim.haftasonlari esim supurgeden giciklanir ozamanda da utumu yaparim.camlarimi ayda silerim.carsaflari haftada yastik kiliflari 3gunde 1.Balkona gunde su doker demirlerini silerim.yaklasik 1 ayda perde yikar hali koltuk silerim.yilda bir kezde duvar silerim.mutfaktan cikmam zaten her dk elimde bez ocak dolap kapaklari icleri buzdolabi kisaca mutfakta elimin degdigi heryeri gunluk silerim.bu arada parmak izinden nefret ederim ellerimi surekli yikarim ki iz olmasin.wc ye her girdigimde kapi arkasindaki camasir suyundan dokerim.el havlularina takigim nerdeyse gunluk degisirim.simdilik aklima gelenler bunlar.
Benim de bebegim var o hee uyudugunda bir isimi gorurum yani.ama yinede kimseye yaranamam oda ayri mevzuu
efecim
bana kaynana oldu o gerçek..
on senenin sonunda mesafeyi koydum artık içeri hemen dalmasın diye kapıyı çok az açıp kafamı çıkarıyorum
bana kaynana oldu o gerçek..
on senenin sonunda mesafeyi koydum artık içeri hemen dalmasın diye kapıyı çok az açıp kafamı çıkarıyorum
ayyyyyy ajanlık yapıolar resmennn bunlar
Kendi gelinine yapamıyorsa garip içimde kalmasın demiştir
siz hayır demesini öğrenebildinizmi kızlar münasebetsiz tanıdığınız varsa..konuyla irintili
canım sende çok titizsin maşallah, dikkat et hastalığa doğru gitmesin..her daim biryerleri siliyorsan fena yani...benim aspiratör silinecek bi el atıversene canım üşeniyorum valla yağlanmış iyice...
benim kapıda dürbün de yok, kişiye göre açsam yada açmasam
bende alıştım şimdi ilk mutfak hergün temizliyorum..sonra süpürge..
malesef ben diyemiyorum
sinirden gebersem bile hayır diyemiyorum...
akşamdan bulaşık koymam ..
bazı kadınlarda afedersin mutfakla banyo eşyalarını karısıık kullanır .. :120:
:120::100::95::120::100::95:
kendi çocuğu yok emekli koçasıda rahmetli oldu..en alt komşuyla küs..en alt komşu yoktu gelmişler..beni arıyo..gelmişler gördünmü,,
fark ettim dedim..
sonra yine aradı gördünmü bahçe musluğundan yıkıyolar panjuru..ne yapıcaksın dedim..şimdide telefonu açmama kararı aldım
geçenlerde bana da çat kapı gelen bi tanıdığıma mutfağımda birsürü bulaşıkla yakalandım çok utandım
bu bahsettiğim kişi de aşırı ttitiz biri yani, kimbilir ne düşündü arkamdan....keşke habersiz gelen olmasa kimseye
bende duydum..ama olmaz tabii..:26: