• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

temizlik hastalığı ile pasaklılık arasındaki denge????????

Tam da benlik bi konuymus.simdi ben soyle yapiyorum.pazartesi sabahtan baslarim bu arada temizlige tum evi supurur silee toz alirim wc banya lavobolari ciflerim.o bana 3gun gider haftada 2-3posta camasir yikarim.haftasonlari esim supurgeden giciklanir ozamanda da utumu yaparim.camlarimi ayda silerim.carsaflari haftada yastik kiliflari 3gunde 1.Balkona gunde su doker demirlerini silerim.yaklasik 1 ayda perde yikar hali koltuk silerim.yilda bir kezde duvar silerim.mutfaktan cikmam zaten her dk elimde bez ocak dolap kapaklari icleri buzdolabi kisaca mutfakta elimin degdigi heryeri gunluk silerim.bu arada parmak izinden nefret ederim ellerimi surekli yikarim ki iz olmasin.wc ye her girdigimde kapi arkasindaki camasir suyundan dokerim.el havlularina takigim nerdeyse gunluk degisirim.simdilik aklima gelenler bunlar.
Benim de bebegim var o hee uyudugunda bir isimi gorurum yani.ama yinede kimseye yaranamam oda ayri mevzuu

efecim

birde içtiği kahve fincanını mutfağa götürüp bırakan komşular..inceleme olayı:9:

ay sorma bendeşunu duymuştum şok olmuştum, kadın ev sahibi mutfağa çıktığında falan kanepenin koltuğun arkasına anahtar vs düşürmüş gibi yapıp ( bilerek atıyor) sonra ev sahibi koltuğu çekince anahtarı almak maksadıyla tozlu mu temiz mi diye kontrol edenler varmış :53::53::53:

siz hayır demesini öğrenebildinizmi kızlar münasebetsiz tanıdığınız varsa..konuyla irintili:9::9:

Tam da benlik bi konuymus.simdi ben soyle yapiyorum.pazartesi sabahtan baslarim bu arada temizlige tum evi supurur silee toz alirim wc banya lavobolari ciflerim.o bana 3gun gider haftada 2-3posta camasir yikarim.haftasonlari esim supurgeden giciklanir ozamanda da utumu yaparim.camlarimi ayda silerim.carsaflari haftada yastik kiliflari 3gunde 1.Balkona gunde su doker demirlerini silerim.yaklasik 1 ayda perde yikar hali koltuk silerim.yilda bir kezde duvar silerim.mutfaktan cikmam zaten her dk elimde bez ocak dolap kapaklari icleri buzdolabi kisaca mutfakta elimin degdigi heryeri gunluk silerim.bu arada parmak izinden nefret ederim ellerimi surekli yikarim ki iz olmasin.wc ye her girdigimde kapi arkasindaki camasir suyundan dokerim.el havlularina takigim nerdeyse gunluk degisirim.simdilik aklima gelenler bunlar.
Benim de bebegim var o hee uyudugunda bir isimi gorurum yani.ama yinede kimseye yaranamam oda ayri mevzuu

efecim
eviniz bal dök yalamı..öyleysede söyleyin..tam istediğim gibi olmuyor benim..:31:

efecim

canım sende çok titizsin maşallah, dikkat et hastalığa doğru gitmesin..her daim biryerleri siliyorsan fena yani...benim aspiratör silinecek bi el atıversene canım :34: üşeniyorum valla yağlanmış iyice...

bana kaynana oldu o gerçek..:52:
on senenin sonunda mesafeyi koydum artık içeri hemen dalmasın diye kapıyı çok az açıp kafamı çıkarıyorum:9::9:

benim kapıda dürbün de yok, kişiye göre açsam yada açmasam :27:

:9::9::9:

Kendi gelinine yapamıyorsa garip içimde kalmasın demiştir

kendi çocuğu yok emekli koçasıda rahmetli oldu..en alt komşuyla küs..en alt komşu yoktu gelmişler..beni arıyo..gelmişler gördünmü,,
fark ettim dedim..
sonra yine aradı gördünmü bahçe musluğundan yıkıyolar panjuru..ne yapıcaksın dedim..şimdide telefonu açmama kararı aldım:31:

canım sende çok titizsin maşallah, dikkat et hastalığa doğru gitmesin..her daim biryerleri siliyorsan fena yani...benim aspiratör silinecek bi el atıversene canım :34: üşeniyorum valla yağlanmış iyice...

benim kapıda dürbün de yok, kişiye göre açsam yada açmasam :27:

delik yaptırman şart o zaman yapılır neden yapılmasın..:49:

benlık bır konuymus ıkı oglum var 5 yasında ve 10 aylık evım sureklı dagınıktır ama pıs degıldır haftada 3 kere sıler supurur temızlerım mutfagı hıc bırakmam zaten her yemek yaptıktan sonra dolaplara kadar sılerım boylece ısım bırıkmezzz benım de olayım utu hıc yapmak ıstemem cunkı herseyı utuluyorum haftada 9 kez makına calısır ama ben utulerı bır haftada anca bıtırırım yenılerıde sureklı eklenır yanı dururumum bu utu sepetım hıc bos olmazzz :49:

geçenlerde bana da çat kapı gelen bi tanıdığıma mutfağımda birsürü bulaşıkla yakalandım çok utandım :17::17::17::17:
bu bahsettiğim kişi de aşırı ttitiz biri yani, kimbilir ne düşündü arkamdan....keşke habersiz gelen olmasa kimseye :34:

malesef ben diyemiyorum :50:
sinirden gebersem bile hayır diyemiyorum...

11 sene gitti ömrümden ,37 yaşıma geldim..analdım bu milletin gönlü olmaz..okadar kendimi paraladığım insanlar nerde yoklar.
şimdiki felsefem rahat olmak ,gerçekten sohbet edesim varsa buyur ediyorum yoksa etmiyorum..

kendi çocuğu yok emekli koçasıda rahmetli oldu..en alt komşuyla küs..en alt komşu yoktu gelmişler..beni arıyo..gelmişler gördünmü,,
fark ettim dedim..
sonra yine aradı gördünmü bahçe musluğundan yıkıyolar panjuru..ne yapıcaksın dedim..şimdide telefonu açmama kararı aldım:31:

Gerçekten ne yapacakmış:44:

İlginç bir kişilik

Seni de boğuyordur tabi haklı olarak bu davranışlar yaşlı çocugu yok dıye de kalp kırmak istemiyorsundur o da abartmıstır duracağı yeri bilmiyordur

Ne diyebilirim ki nasıl sınır koysan acaba

Konussan anlamaz mı

geçenlerde bana da çat kapı gelen bi tanıdığıma mutfağımda birsürü bulaşıkla yakalandım çok utandım :17::17::17::17:
bu bahsettiğim kişi de aşırı ttitiz biri yani, kimbilir ne düşündü arkamdan....keşke habersiz gelen olmasa kimseye :34:

bence herkezin başına geliyor böyle şeyler takılma:31:

Back