ben bu konuya yazmayaydım iyiydi, evde bir marketteki kadar çeşitli deterjan vardır, markete gittiğimde gözümü temizlik ürünleri reyonlarından alamıyorum.
çamaşırlar için persil sıvı kullanıyorum, beyazları bazen kosla oxi action toz döküp kovada bekletip öyle makineye atıyorum. yumuşatıcı olarak yumoş hanımeli kullanıyorum.
oğlumun çamaşırlarını bebekliğinden beri dalin sıvı deterjan ve dalin yumuşatıcıyla yıkıyorum.
genellikle makineyi iki kere çalıştırıyorum.
klozet için domestosun fısfıslı çamaşır sulu bir ürünü var onu kullanıyorum, kokusu bayağı ağır ama klozeti ovmaya falan gerek kalmıyor, duruluyorum.
yerlere kullandığım ürünün adını unuttum iyi mi, ayax gibi bir şeydi, pembe olanını kullanıyorum ama kovaya biraz çamaşır suyu biraz da aspirin sıkıyorum.
toz alırken de genellikle çamaşır suyu kullanıyorum, bazen de higenik mavi silikonlu suyla toz alıyorum.
ocak vs. gibi sert yüzeyleri cifle silip duruluyorum.
yağlı yüzeylerde bimdeki güldalı kulllanıyorum.
oda kokusu pek kullanmam arada banyoya madame cocodan aldığım oda parfümünü sıkıyorum.
klozet rezervuarına daha önce metro gross marketten aldığım çam kokulu bir ürün kullanıyorum, çok memnun kalmadım, bitsin diye bekliyorum.
evde bilumum temizlik ürünleri de kullanılmayı bekliyor mesela higenik pimapen temizleyici, uzay duvar temizleyici.
sıvı deterjanları, kosla oxi action, domestos cif indirim gördüğümde stoklarım. bunlar en çok kullandıklarım.