• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Temizlik düzen... Eviniz her zmn derli toplumu

umutla_bekleyis

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2014
426
178
53
Selam evi her an tertemiz piril piril bi misafir geldimi kapisini rahatlikla acip iceri buyur eden dostlar....

Ben malesef ki her an temiz olamiyorum. Cuma gunleri dip kose bucak her tarafi temizliyorum. Hafta ici utumu camasirimi yapiyorum. Ekmek yapiyorum 3 gun esim evde izinli onun oldugu gunler is yapmiyorum bana kaliyor uc gun.

Ama ben evimi her zaman icin derli toplu istiyorum
Mutfagim banyom temiz olsun sanki hic isim yok gibi ama nedense sadece temizledigim gun ve 1 hafta duzenimi koruyabiliyorum.. hemen saliyorum kendimi.

Bugun mutfagimi dolaplarimi icini disini ocagimi kilerimi lavabo tertemiz sildim parlattim dip kose yarina sadece perdeler ve tek duvar zaten orayi silmem kaldi...daha sonra salona gececegim.

Diyecegim o ki hergun eviniz temiz vede toplu ise puf noktalariniz varsa tecrubelerinizi yazinda bende okuyup bundan sonra gaza geliyim. Baska bi topik var onu her is gormeye erindigimde acar okur gaza gelirdimm. Artik ezberledim orda yazilanlari. Simdi rica etsem bana fikirlerinizi yazarmisiniz:KK68::KK68:

Malesef oyle bir imkanim yok yurtdisindayim zaten baskasinin yaptigi is icime sinmez illa kendim yapacam ama yok olmuyor duzeni saglamak evim kucuk ondan diyorum kendimi teselli ediyorum

Malesef oyle bir imkanim yok yurtdisindayim zaten baskasinin yaptigi is icime sinmez illa kendim yapacam ama yok olmuyor duzeni saglamak evim kucuk ondan diyorum kendimi teselli ediyorum
Canım o zaman sıkma kendini,niye dert ediyorsun ki bukadar..Yapabildigin kadar yap..Çokta yorma kendini ya ölümlü dünya boşver nekadar yapabiliyorsan o kadar yap.

Valla bi cozumum yok ben temizim ama daginigimmi desem yada ne desem bilmiyorum
benim oglum muthis bi dagitma potansiyeli var
calisiyorumda
yetismiyo evi temizliyorum duvarlar goruyorvalla

Her gün iş yapmasanız da düzenli olmak için sabah kalkın ortalığı öncelikle toplayın kırlentleri düzeltin wc ve banyoyu günlük temizleyin lavaboları cifleyin. Mutfağınız hep toplu olsun. Elektrikli süpürgeyle çekin mutlaka toz alın. Ortalığa bişey döküldüğünde dağıldığında hemen toplayın.

Evim.. Elimden geldiğince yapardım işimi. Dip köşe toz almazdım sadece her zaman, onun dışında toplu olurdu sadece.

Benimde ayni oglum hergun oyuncaklari salona doker oynamazda tek oynasa o kadar icim yanmaz ama doker ortada oyuncaklar yatar her biri bir dagda tv bakar ipad oynar ama oyuncaklar illa ortada olacak ici rahat etmez bide orta masam hic temiz durmaz oglum surekli salona ceker ne yiyecekse cor cop leke hepsi mevcut

no panik hiç kasma kendini
benim kuzular 3 yaşında, heruf 3 vardiya e benim evi düşün
herşeyi nizamı yapıp yorulyorum hooop bu sefer tansiyon yükseliyor ertesi gün nakaout yataktan kalkamıyorum
bende relax olmayı öğrendim kendimi yormadan misafirden çekinmeden devam, beğenmeyen gelmesin
oooohhhh dünya varmış ne rahatladım ama

Her gün iş yapmasanız da düzenli olmak için sabah kalkın ortalığı öncelikle toplayın kırlentleri düzeltin wc ve banyoyu günlük temizleyin lavaboları cifleyin. Mutfağınız hep toplu olsun. Elektrikli süpürgeyle çekin mutlaka toz alın. Ortalığa bişey döküldüğünde dağıldığında hemen toplayın.

Bazen hemen toplarim surekli toplarim ama bazende saliyorum kendimi hergun hergun ayni isi yapmaktan usandim iyice 3 kisi dokerde bir kisi toplarsa

no panik hiç kasma kendini
benim kuzular 3 yaşında, heruf 3 vardiya e benim evi düşün
herşeyi nizamı yapıp yorulyorum hooop bu sefer tansiyon yükseliyor ertesi gün nakaout yataktan kalkamıyorum
bende relax olmayı öğrendim kendimi yormadan misafirden çekinmeden devam, beğenmeyen gelmesin
oooohhhh dünya varmış ne rahatladım ama

Inanin onuda denedim ama icim rahat etmiyor mutfagim piril piril olsun salonum derli toplu sole yemegim pissin duzenli vakitli esimle istedigim gibi vakit gecireyim istiyorum ev pis oldumu daraliyorum sureklide temiz kalamiyorum esimede cocugumada vakit ayiramiyorum. Tek hayalim her taraf missss olsun esimle film izleyelim mumlari yakalim masamizda misirimiz icecegimiz keyf yapalim filmlerdeki gibi ama yok yok olmuyor

Back