- 6 Şubat 2018
- 11.206
- 14.571
- 298
Ama oluyor yine de biliyor musunuz bende anlamıyorum cam kapi da kapalı malum kış bence kazaklardan gardiroptan falanEe toz da almayıverin. Bu kadar temizliğe toz moz olmaz.![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama oluyor yine de biliyor musunuz bende anlamıyorum cam kapi da kapalı malum kış bence kazaklardan gardiroptan falanEe toz da almayıverin. Bu kadar temizliğe toz moz olmaz.![]()
Doğrudur. temizlik yaptığım gün bir kaç saate koyu mobilyalarım tozlanmış oluyor.Ama oluyor yine de biliyor musunuz bende anlamıyorum cam kapi da kapalı malum kış bence kazaklardan gardiroptan falan![]()
O halde diş macununu cama sıkın iyice yayın bir beş dakika bekleyin (eski evde üst katta ki duşakabin camım öyle olmuştu) mikrofiber bez ile veya diş fırçası ile (çizmiyor camı) temizleyin. Daha sonra su ile iyice durulayın ve tekrar su lekesi kalmaması için sirkeli su ile silip kurulayın pırıl pırıl olacaktır.benımkınde kireç lekeleri çıkmıyor artık temızlığe gelen kadın camın içine işlemiş bütün apartmanda var gittiğim çıkmaz diyor doğruysa buna çare var mı acaba
o nasıl temızlık öyleee .yav yakın olsak kahveye diye kandırıp seni temılzık günüme dahil ederim kuzummm.senin gibi iş yapan kadın bulsam günlük 200 bile veririm.160 a yalap şap yarı kirli ev teslim alıyorum ha ben de sabahtan akşama ondan çok iş yaparaktan
Evet ya koyular hemen tozu cekiyor,ve elektronik aletler tabiDoğrudur. temizlik yaptığım gün bir kaç saate koyu mobilyalarım tozlanmış oluyor.
teşekkür ederim deneyeceğim yarınO halde diş macununu cama sıkın iyice yayın bir beş dakika bekleyin (eski evde üst katta ki duşakabin camım öyle olmuştu) mikrofiber bez ile veya diş fırçası ile (çizmiyor camı) temizleyin. Daha sonra su ile iyice durulayın ve tekrar su lekesi kalmaması için sirkeli su ile silip kurulayın pırıl pırıl olacaktır.
benimkilerin çoğu siyah artı wenge rengi sildiğim dakika tozlar üstünde ben napayımEvet ya koyular hemen tozu cekiyor,ve elektronik aletler tabi
Tozu göstermeyen tek şey bence ahşap
Benim mobilyalarim beyaz daha dogrusu krem,ama oturma odam farkli orda ahsap tv unitesi var hic gostermiyor tozu
Herkese iyi akşamlar.
Başlıktan da anladığınız üzere derdim temizlik. Evimizin neredeyse bütün duvarları küçük kardeşim tarafından pastel boya, kuru boya, gazlı kalem vs. ile karalanmış durumda. İnternette birkaç öneri okudum. Kuru bir peçeteye diş macunu sürün diyordu yaptım ama çıkmadı hiçbiri. Bulaşık deterjanı ve süngerle silmeye çalıştım bana mısın demedi. Annem de hamile ve ben yapayım doğuma kadar halledeyim tüm duvarları sileyim istiyorum inşallah. Ama çıkmıyorlar hiçbir şekilde. Bu konuda bilgisi, deneyimi olan var mı? Bugüne kadar tüm evi süpürüp silmişliğim de tek elin parmağını geçmez. Artık bu yükü de sırtlanmak istiyorum. Ama acayip yavaşım. Sadece kendi odamı süpürüyorum tek oda neredeyse yarım saat sürüyor süpürmem. Burada görüyorum tüm evi sil süpür 1 saatini alır diyenler var. Bunu nasıl başarıyorsunuz? Nasıl hızlanabilirim? Duşa kabini ne ile yıkıyorsunuz? Bana evin genel temizliği ile ilgili tüyolar verebilir misiniz lütfen? Evi kaç günde bir süpürüyorsunuz, tüm evi tek kova su ile mi siliyorsunuz bunları da merak ediyorum. Duşa kabin ne kadar zamanda temizlenmeli kaç günde mesela? Tuvaletler her gün mü yıkanmalı çamaşır suyu ile? Deneyimli ablalardan cevap bekliyorum.
Aynen her markette oluyor. Beyaz sirke alıyorum. Eski bir fısfıs şişeye yarı yarıya su sirke hazırlıyorum. Gerçekten çok pratik oluyor. Evde banyolarda (özellikle aynalar) mutfakta birer şişe var her yerde kullanıyorum :)beyaz sirke dediginiz su ozellikle temizlik icin satilanmi
Valla öylelero nasıl temızlık öyleee .yav yakın olsak kahveye diye kandırıp seni temılzık günüme dahil ederim kuzummm.senin gibi iş yapan kadın bulsam günlük 200 bile veririm.160 a yalap şap yarı kirli ev teslim alıyorum ha ben de sabahtan akşama ondan çok iş yaparaktan
banada boyle bir sey lazimdi tam olarak kizim butun camlari elliyor surekli sil durula kurut yapmak zorunda kaliyordum tesekkur ederimAynen her markette oluyor. Beyaz sirke alıyorum. Eski bir fısfıs şişeye yarı yarıya su sirke hazırlıyorum. Gerçekten çok pratik oluyor. Evde banyolarda (özellikle aynalar) mutfakta birer şişe var her yerde kullanıyorum :)
camlar dışında almayacağım birsüre ütüyü dışarda yaptırıyorum sadece çocuğunkileri ütülüyorum.kendim temızlerim içime sine sine o parayı da çatır çatır yerim daha iyi.Valla öyleler
Beni de cok sinir ettikleri icin kendim yapıyorum
Gercekten kimse,kimsenin evine malına,kendisi kadar özen göstermez. Burdada fiyatlar 200 olmuş artik hicbirini çağırmıyorum peslerinde kosmak tan da insan yoruluyor.
Ben kendim store yıkamadım hiç maalesef, yıkayamam herhalde. Annemin perdesini ablam yıkamıştı bir kere çıkarırken çok zorlanmışlardı. Storeların ve zebra perdelerin daha zor kirlenmesi için en iyi şey ya her gün ya da iki günde bir tamamen aşağı indirip süpürgenin ucu ile süpürmek bence.beyaz sirke de edineyim yarın bari.ha bir de storlarım kirlenmiş metresı 8 tl den yıkıyorlar 500 ü geçiyor yıkatması kendim tek tek yıkayabılırmıyımki her gün bir tane yıkayan var mı kendi.düz krem rengi taşsız storlar biride zebra sadece
çalışırken iş hayatında daha az çalışıyormuşum valla bir de ev hanımları akşama dek yatıyor derler haftasonu hariç yaşayacak zaman bulamıyorum benBen kendim store yıkamadım hiç maalesef, yıkayamam herhalde. Annemin perdesini ablam yıkamıştı bir kere çıkarırken çok zorlanmışlardı. Storeların ve zebra perdelerin daha zor kirlenmesi için en iyi şey ya her gün ya da iki günde bir tamamen aşağı indirip süpürgenin ucu ile süpürmek bence.
Vallahi oyle oh cebimize kalır bazen esime diyorumki evi temizledim nerde benim ücret kahkaha atiyor hemen tokatliyorum 50 100camlar dışında almayacağım birsüre ütüyü dışarda yaptırıyorum sadece çocuğunkileri ütülüyorum.kendim temızlerim içime sine sine o parayı da çatır çatır yerim daha iyi.![]()
eşim resmi takım gömlek giyiyor her gün farklı giyince dağ gibi ütü oluyor .benim 3 parça anca çıkar haftada hepsi onun.Vallahi oyle oh cebimize kalır bazen esime diyorumki evi temizledim nerde benim ücret kahkaha atiyor hemen tokatliyorum 50 100
Ütü cokmu oluyor ki bizde de hic bitmiyor bu ütü faslı![]()
Benim ki 4 yaşında her gün o camlar, vitrin camları, televizyon ellenmese içi rahat etmiyor. İnşaallah işinize yarar. Çünkü su hazırlamak falan çok uğraştırıcı oluyor.banada boyle bir sey lazimdi tam olarak kizim butun camlari elliyor surekli sil durula kurut yapmak zorunda kaliyordum tesekkur ederim
Günler su gibi akıp gidiyor. Ne ara sabah oluyor, ne ara akşam ediyoruz ben anlamıyorum. Evde iş yaparken hepten şaşıyor zaman kavramım. Ya çok düzensiz yapıyorum ya da bilmiyorum anlamadım yani geçiyor zaman.çalışırken iş hayatında daha az çalışıyormuşum valla bir de ev hanımları akşama dek yatıyor derler haftasonu hariç yaşayacak zaman bulamıyorum ben