- 17 Aralık 2015
- 26.960
- 49.216
- 598
tek bir urun mavi kutuda camasir suyu katkili cifÇamaşır sulu cif tek bir ürün mü yoksa cif ve çamaşır suyunu mu birleştireyim?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tek bir urun mavi kutuda camasir suyu katkili cifÇamaşır sulu cif tek bir ürün mü yoksa cif ve çamaşır suyunu mu birleştireyim?
görümcem olma ihtimalinizi dusundum birdenBen camasir suyuyla temizlerim klozeti
Bir guzel dökerim heryerine önce icini fırçalarım
Sonra o mermer yerini kapagini süngerle (bulasik sungeri) ovalarim suyunu sıkarım
Ovalarim suyunu sıkarım
Ovalarim suyunu sıkarım
Lavabo ve tuvalet yanyana ,su akar o esnada
Sonra kopugu gidince camasir suyunun peceteyle iyice kurularim sifonu cekerim ve süngeri çöpe atarim
Lavabo icin cif kullanırım onun sungerini 3 sefer falan kullaniyorum ama cunku lavabom cok pislenmez toz olur genelde..
Sonra aynayi silerim. Gazeteyle kurularim
Musluk,sifon basma yeri,kapi kolu hepsini ciflerim peceteyle silerim
En son yerleri silerim
Silme suyuna yuzey temizleyici ve sirkelim sıkarım (nadiren 1 damla camasir suyuda damlatirim) sonra paspaslarimi koyarim..
Birde cop kutusunu da silerim cifleyip
Ben obsesifim biraz titiz sayilabilirim tuvalet takintim var tuvaleti hergun yapmak lazim
Camasir suyunu bitek tuvalette nadiren mutfakta kullanirim tezgah ve lavabonun icinde yaglar olunca sinir oluyorum eldiveni takip camasir suyuyla ovalayip silerim
Ama maske de kullaniyorum ben tek kullanimlik maskeler eldivenimde var
Tam teskilatim yani
Hergun camasir yikarim
7 8 parca penye icin bile calistiririm camasir selem boş gibi biseydir
Ev icinde giyilen seyleri ütülemem
Ama ic camasirlarini falan ütülerim
Havlulari yastik kiliflarini vs ütülerim
Ama kis mevsimindeyiz hep kazak falan o yuzden mutluyum
Yaz gelmesin yaa cok ütü olacak
Koltukları silerim haftada 1 bazen 15 gunde bir daha dogrusu esime sildiririm o güçlü kuvvetli diye
Kircoz diye bir madde var onla silerim
Halilarimi antredeki ince aldim yolluk makinada yıkarım
Bulasik makinemde hergün çalışır tahta kaşık kesme tahtasi plastik haric herseyi atarim
Yani aman şu su bardagini elimde yikayim falan demem
Camasir.makinami buzdolabi bulasik makinemi uzerinde iz gordukce silerim cok uyuz olurum
Buzdolabini acarken iz yapilmasi beni sinir eder
Etrafta esimin sacmaliklarini toplamaktan hic hoşlanmam kablo sarj aleti powerbankgibi seyler
Yerleri sildikten sonra karşısına gecer izlerim
Benim durumum biraz vahim galiba
Su izi olmusmu yerde bir pislik.kalmis ki falan diye
Yikanan camasiri koklarimeger kokusu tatmin edici degilse tekrar yikamisligim coktur
Giydigim kiyafeti 1 saat giydiysem de yikarim
Ocagimi hergun silerim
Kapilari haftada 1 silerim ustlerine uzanirim portmanto tepesine tırmanırım yatak altlarini silerim
Sonrada doktor doktor gezerim boyun fıtığı diye
2 gunde 1 el havlusunu degistiririm
Mutfak dolaplarim akirilik dedikleri parlak
Camsil ve genel temizligi karistiririm silerim
Mikrofiber bezden hoslanmam,sari bezden hoslanmam tüy birakiyor
Cam.bezi diye satilan deri sarı bezler var
3 tanesi 30 tl gibi bisey biraz pahali
Ondan baska bez kullanmam
Mutfakta dahil
Onu tavsiye ederim toz aldiktan sonra mesela toz geldi ya beze su altina tutunca bezde hiçbirşey. Kalmiyor
Ama diger mikrofiberlerde kalıyor siyah siyah
Ay sinir.oluyorum o tuylu bezlere.mikrofibere
ben okurken yoruldum, pis kalmayı tercih ederimBen camasir suyuyla temizlerim klozeti
Sonra o mermer yerini kapagini süngerle (bulasik sungeri) ovalarim suyunu sıkarım
Ovalarim suyunu sıkarım
Ovalarim suyunu sıkarım
Sonra kopugu gidince camasir suyunun peceteyle iyice kurularim sifonu cekerim ve süngeri çöpe atarim
Lavabo icin cif kullanırım onun sungerini 3 sefer falan kullaniyorum ama cunku lavabom cok pislenmez toz olur genelde..
En son yerleri silerim
Silme suyuna yuzey temizleyici ve sirkelim sıkarım (nadiren 1 damla camasir suyuda damlatirim) sonra paspaslarimi koyarim..
Ben obsesifim biraz titiz sayilabilirim tuvalet takintim var tuvaleti hergun yapmak lazim
Camasir suyunu bitek tuvalette nadiren mutfakta kullanirim tezgah ve lavabonun icinde yaglar olunca sinir oluyorum eldiveni takip camasir suyuyla ovalayip silerim
Tam teskilatim yani
Hergun camasir yikarim
Koltukları silerim haftada 1 bazen 15 gunde bir daha dogrusu esime sildiririm o güçlü kuvvetli diye
Bulasik makinemde hergün çalışır tahta kaşık kesme tahtasi plastik haric herseyi atarim
Camasir.makinami buzdolabi bulasik makinemi uzerinde iz gordukce silerim cok uyuz olurum
Etrafta esimin sacmaliklarini toplamaktan hic hoşlanmam kablo sarj aleti powerbankgibi seyler
Yikanan camasiri koklarimeger kokusu tatmin edici degilse tekrar yikamisligim coktur
Ocagimi hergun silerim
Kapilari haftada 1 silerim ustlerine uzanirim portmanto tepesine tırmanırım yatak altlarini silerim
Mutfakta dahil
Onu tavsiye ederim toz aldiktan sonra mesela toz geldi ya beze su altina tutunca bezde hiçbirşey. Kalmiyor
şimdi soyle
tum evı sıl supur toz al yer sıl balkon yıka wc cıfle 1 saatımı alır dıyenlerden bırı de benım
bunun tek yolu var pratıklık kazanmak, az esya , duzen
dagınıklık yoksa esyalar yerlı yerınde duzenlıyse ve gunluk oturmus rutın varsa yanı temızlık yapmak ıcın kırlenmesını beklemezsenız şip şak işiniz bıter
ben gunluk yer supurur sıler toz alır mutfak wc cıfler toz alırım mutlaka
dustan cıkmadan once sırkelı suyla dus aldıgım yerı yıkar kurularım halıyle ektra dusakabın temızlıgı yapmıyorum cunku hep temız kalıyor
aldıgınızı ısınız bıtınce hemen yerıne koyarsanız
tuvaletden sonra gereklı tuvalet temızlıgıne dıkkat edersenız
dustan sonra ıslak bırakmaz hemen cam sıl sısesıne koydugunuz sırkelı suyu dusakabın ve fayanslara sıkar kurularsanız
bulasık cıktıgında anında sudan gecırır makınaya dızersenız
haftada 2 gun camasır gunu haftada 1 gun utu gunu yaparsanız bırıktırmez anında mudahale edersenız
ısınız hem cok kolay olur hem cabuk bıter hemde yorulmazsınız
sırke dısında detarjan kullanmam ben yer sılmeye cam sılmeye tuvalet temızlıgıne herseye beyaz sırke
tuvaletlerı cıflerken ıkıye boldugum bulasık sungerı ıle karbonat ve sırkeyle ovup o sungerı atıyorum durulayıp kagıt havluyla kurulayıp kagıt havluyu da atıyorum boylece etrafda ekstra temızlemem gereken temızlık urunlerımde olmuyor dagınıklıkta olmuyor hıjyende saglanıyor
bırde sırkenın ev kırlenmesınde gecıktırıcı ozellıgı var sankı ... deterjan kullanırken ev daha cok kırlenıyordu sırke kullandıgımdan berı hep parlıyor toz tutmuyor gıbı su kırlenmıyor cunku dıkkat ettım de
bunları onerebılırım
diş macunuyla mı nasıl oluyor yapışmaz mı camacamasir sulu cif le sungerleyin cok basmadan
dusa kabini dis macunuyla silip duruluyorum
hizli olmak biraz pratik birazda genel yapinizla alakali
:)))) oda mi böylegörümcem olma ihtimalinizi dusundum birden
ben okurken yoruldum, pis kalmayı tercih ederimobsesif takıntılı olduğunu bi kaç yerde daha yazmışsın denk gelmişti.eskisi gibi değilim kendimi frenliyorum falan yazmıştın. şimdi böyleysen bu değişmiş halinse eskiden nasıl yapıyodun diye düşünmeden edemiyorum
Yapışmıyor. Eski evimde bende duşakabin camı, musluk başlıklarını diş macunu ile temizliyordum. Şimdi eski bir fısfıs şişeyi bitince içini temizledim, yarı su yarı beyaz sirke koydum aynı etkiyi yapıyor.diş macunuyla mı nasıl oluyor yapışmaz mı cama
yooo neden yapissin sungerle ovup ovup duruluyorum su lekelerini falancok guzel hallediyordiş macunuyla mı nasıl oluyor yapışmaz mı cama
benımkınde kireç lekeleri çıkmıyor artık temızlığe gelen kadın camın içine işlemiş bütün apartmanda var gittiğim çıkmaz diyor doğruysa buna çare var mı acabaYapışmıyor. Eski evimde bende duşakabin camı, musluk başlıklarını diş macunu ile temizliyordum. Şimdi eski bir fısfıs şişeyi bitince içini temizledim, yarı su yarı beyaz sirke koydum aynı etkiyi yapıyor.
Özrllikle çocuklu evde çok işe yarıyor. Mutfak camımı her gün siliyorum. Kova vs gerekmiyor çok pratik oluyor öyle fısfısla :)
yani yagmur ciselerken elinde bez cam balkonu sildigine tanik oldum damlalar kurumadan silmeliymis:)))) oda mi böyle
Ee toz da almayıverin. Bu kadar temizliğe toz moz olmaz.Ben evimi hergün süpürüyorum. Evde küçük bir köpegim var tüyleri az da olsa dökülüyor
Koltuklari da süpürüyorum ucunu çıkartıp yastıklarda
Bazen mobilyalarin uzerinde de gezdiriyorum elektrik süpürgesini toz varsa ceksin diye.
Tuvalet hergun temizlenmeli
Dusakabin haftada 2 ,bazen üşeniyorum haftada 1 de yaptığım oluyor
Sirkelim.diye bir temizlik maddesi var onu fisfislatip siliyorum
Yerleeri tek kovayla silmek olmaz
Mutfağa bir kova (en cok orasi kirlenir muhtemelen hasar alan bölge,yere su damlar birseyler damlar vs)
Koridora 1 kova
Bazen yatak odasi ve oturma odasina 1 kova
Salona 1 kova
Tuvalete bi kova
Toplam 5 kova su oluyor.. döküp dokup dolduruyorum mecbur ..
Toz almak en nefret ettigim iş
Haftada 1 toz alıyorum yeter bende insanım valla isyan edicem konu tam ustune geldi sabahtan beri temizlik yapıyorum :)))))
Size de kolayliklar dilerim
Dimi dimii o mutluluk varyaaaa.. ama bakmak lazım göz bu görmeyebilirOyyhhh o neydi gı ?
Ayy ayy bu temizlik benide bitirdi. Yalniz sarisin temizledikten sonra karsisina gecip bend3 bakarimhatta buyuk temizlikten sonra odalari gezerim cok mutlu olurum
![]()
beyaz sirke dediginiz su ozellikle temizlik icin satilanmiYapışmıyor. Eski evimde bende duşakabin camı, musluk başlıklarını diş macunu ile temizliyordum. Şimdi eski bir fısfıs şişeyi bitince içini temizledim, yarı su yarı beyaz sirke koydum aynı etkiyi yapıyor.
Özrllikle çocuklu evde çok işe yarıyor. Mutfak camımı her gün siliyorum. Kova vs gerekmiyor çok pratik oluyor öyle fısfısla :)
Off bacim okurken yoruldum bende kendimi temiz sanardım:)Ben camasir suyuyla temizlerim klozeti
Ovalarim suyunu sıkarım
Ovalarim suyunu sıkarım
En son yerleri silerim
Tam teskilatim yani
Hergun camasir yikarim
Ocagimi hergun silerim
Mutfakta dahil
beyaz sirke de edineyim yarın bari.ha bir de storlarım kirlenmiş metresı 8 tl den yıkıyorlar 500 ü geçiyor yıkatması kendim tek tek yıkayabılırmıyımki her gün bir tane yıkayan var mı kendi.düz krem rengi taşsız storlar biride zebra sadeceYapışmıyor. Eski evimde bende duşakabin camı, musluk başlıklarını diş macunu ile temizliyordum. Şimdi eski bir fısfıs şişeyi bitince içini temizledim, yarı su yarı beyaz sirke koydum aynı etkiyi yapıyor.