Temizlik Çilesi

görümcem olma ihtimalinizi dusundum birden

ben okurken yoruldum, pis kalmayı tercih ederim obsesif takıntılı olduğunu bi kaç yerde daha yazmışsın denk gelmişti.eskisi gibi değilim kendimi frenliyorum falan yazmıştın. şimdi böyleysen bu değişmiş halinse eskiden nasıl yapıyodun diye düşünmeden edemiyorum

Isin sirri duzenli ve az esyali bir ev+erken kalkmak+her gun ufak tefek isin ucundan tutmak.
Hafta boyu yatayim,1 gunde temizlerim diye bir sey yok. Eskiden calisiyordum yine her gun evi siler supurur wc,dusakabin temizlerdim. Simdi de ayni rutin devam ediyor. Mutfagi her ogunden sonra temizliyorum zaten,bulasik biriktirmem aninda makineye dizerim. Camasirlar haftada 1 gunde yikanir kurutulur ve utulenir. Utusuz kiyafet dolaba asmam,her sey derli toplu ve duzenlidir. Hali koltuk silmem temizleme firmasi gelir ayda bir. Camlari esim siler. Mutfak dolaplarinin iclerini ufak tefek her gun silerim,boylece genel temizlik tarzinda bir sey yapmama gerek kalmaz. Perdeleri esim yikar utuler ve asar ayda bir kere. Tuvalet banyo dusakabin her gun temizlenir bizde, zor bir sey degil 10 dakikanizi alir. Tek kullanimlik sunger ve tek kullanimlik eldiven kullanin daha kolay, cope atar kurtulursunuz. Kullanacaginiz urun size kalmis herkes farkli memnun oluyor. Wc icine camasir suyu ve cif kullanirim ben. Dusakabine sirke. Her sabah dus aldiktan sonra temizler cikarim. Kapilari da haftada bir silerim. Eliniz hep uzerinde olunca daha kolay halledersiniz.

Ben erken kalkip evi siler supururum, gurultu sorunum yok ev yalitimli kimsenin sesi kimseye gitmiyor, erkenden kahvalti yapilir bizim evde, butun gun oglumla oyun oynariz neredeyse. Temizlik dedigimiz sey en fazla 2 saat surer gunde. O da ara vererek yaptigim icin.

Bende iki çocuk var duvarları hergün mutlaka boyuyor lar ben çif ile temizlerim.
Çamaşur suyu hastalığım var bugün dişlerimi çamaşır suyu ile fırçaladım çok daha beyaz olsun diye
Bulaşıkları çamaşır suyu ile yıkar hergün dolapları silerim.
Tuvaletler hergün yıkanır.
Her gün mutlaka toz alıp süpürüyorum Bazen iki, üç kez çocuklar yerlere birşey döktüklerinde tekrar, tekrar siliyorum.
Duşakabin temizliğini cif ve çamaşır suyu ile yapıp kurtuluyorum.
Birtek ütü yapmıyorum.
Hiç sevmem yani sadece eşimin gömlekleri birikince
Çamaşırlara çorap karıştırıyorum eşim ile benim ayrı çocukların ayrı yıkanır

çok pratik öneriler gerçekten not aldım.teşekkürler.

Gece vakti kalkıp ev temizleyesim geldi

Kapıları mı silsem, tuvaletin duvarlarına mı dadansam? Yarın temizlik yapacaktım yine. Acayip temizlik kokusu hasreti çektim şuan.

Eskiden,gündüz siliyordum ya yerleri,aksam bir daha siliyordum gece icime kurtlar düşüyordu cam siliyordum

diş macunuyla mı nasıl oluyor yapışmaz mı cama
Yapışmıyor. Eski evimde bende duşakabin camı, musluk başlıklarını diş macunu ile temizliyordum. Şimdi eski bir fısfıs şişeyi bitince içini temizledim, yarı su yarı beyaz sirke koydum aynı etkiyi yapıyor.

Özrllikle çocuklu evde çok işe yarıyor. Mutfak camımı her gün siliyorum. Kova vs gerekmiyor çok pratik oluyor öyle fısfısla :)

benımkınde kireç lekeleri çıkmıyor artık temızlığe gelen kadın camın içine işlemiş bütün apartmanda var gittiğim çıkmaz diyor doğruysa buna çare var mı acaba

Ee toz da almayıverin. Bu kadar temizliğe toz moz olmaz.

Oyyhhh o neydi gı ?
Ayy ayy bu temizlik benide bitirdi. Yalniz sarisin temizledikten sonra karsisina gecip bend3 bakarim hatta buyuk temizlikten sonra odalari gezerim cok mutlu olurum
Dimi dimii o mutluluk varyaaaa.. ama bakmak lazım göz bu görmeyebilir hele en sevdiğim şey musluklar gri olur ya temizlendikten sonra parlar hani
Sonra elimi yıkarım su damlar ve o an ....
Hemen kurularım

beyaz sirke dediginiz su ozellikle temizlik icin satilanmi

Off bacim okurken yoruldum bende kendimi temiz sanardım:)

beyaz sirke de edineyim yarın bari.ha bir de storlarım kirlenmiş metresı 8 tl den yıkıyorlar 500 ü geçiyor yıkatması kendim tek tek yıkayabılırmıyımki her gün bir tane yıkayan var mı kendi.düz krem rengi taşsız storlar biride zebra sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…