Temizliğin 'T' si bile yok..

3. secenek dogru cevap.. gomlekler aylardir yikanmis vaziyette ust uste 5 6 tanesini bir askiya asiyor utulenme gibi sanslari da yok zaten.. oylece duruyor. temizlikle derli toplu olmakla yemekle hic mi hic alakasi yok

iste o kadar alisiyor ve normal karsiliyorlar ki durumu... aklim almiyor

Valla ben de çok titiz değilimdir de burası bambaşkaymış
Kapıların tutma yeri bile yağ içinde falan off
wc felaket
Yatak yorgan
Neyse direneyim az kaldı
Babamın evi de böyle ama orada en azından el atıp bişeyler yapabiliyorum kaldığım ortamda

Maşallah Çok tontonmuş. Çok şanslısınız.
O ninenin oğlu, kızı, torunu da temiz titiz olur.
Pek sevdim anneannenizi, darısı bizlerin de başına.
Yaşlanınca umarım elden ayaktan düşmez, kendi işimizi kendimiz yaparız.
Ve umarım anneanneniz gibi uzun ve temiz bir ömrümüz olur.

Var. Benim kp kvye iş yaptırmıyor. Adam su harcanmasın diye 2 hafta yıkanmıyor. Elektrik yakıyor diye süpürge açtırmıyor. Bulaşık makinası var kadın kullanmaya korkuyor. Kızım 3 aylıkken görsün diye evlerine girdik. 2 saat kaşındım ev terliği denen şey yok. Yerler toz içinde karıncalar kol geziyor parmak ucunda gezdim allahtan çorabım vardı krem rengi çorap tertemizken oradan çıktığımda kapkaraydı. Felaket... Ve 20 yıllıktan fazla bir apartman dairesi ev hiç boyanmamış ilk hali duruyor duvarlar adeta kap kara.
Kokusu desen mümkün olduğunca nefesimi tuttum. Çay bile içmedim midem alt üst... Adamın saçları normalde bembeyaz ama kirden kapkaraydı... Oradan zaten eşim babasıyla kavga edip çıktı. İyi ki de kavga ettiler apartmandan çıkarken göbek attım. Konu ise maddi bir konu. Eşim 'borç' istedi ödeyeceğimiz tarih bile belliydi çocuk için acil gerekiyordu ve bunun üstüne adam bizi kovdu. Kaldı ki bebeği görsün diye gitmişiz torununu ilk defa görüyor. Usulen takı takması lazımken biz borç istedik ödeme gününü 2 hafta sonraya söz vererek.
Ondan beri en son geçen hafta kaynanamı kapıdan alıp kafeye çay içmeye götürdük.
O kapı açılır açılmaz sanki ceset kokusu aldı apartmanı. Eşim iki dk geçti kolanya döktü yerlere bari kolanya koksun hiç havalandırmıyonuz mu dedi. Daha yeni kapattım camı ne kadar havalansa da böyle işte dedi kadın boynu bükük. Babası namaza camiye gitmişti onu fırsat bilip de gittik zaten.
Adam gün boyu çöpten birşeyler toplayıp eve getirip balkonda biriktiriyormuş.
Ağır psikopat. Çocuğuma bir sefer dokundu o da eşimle kavga ettiği gün gidişimizde. 2 saat oturmuştuk o iki saat hem bebeğim için hem benim için asırlar gibi geldi. Çocuk içeri girip evden çıkana kadar aralıksız ağladı o yavru bile rahatsız oldu evin halinden.
Eve gider gitmez hem ben yıkandım 2 saat durdum banyoda hem de çocuğu yıkadım sırf elini bir sefer çocuğun saçına sürdü diye.
Nefret ediyorum kp den. Kaynanama da üzülüyorum ama ne olursa olsun bence temizlik yapabilir bu adam her vakit camiye gidiyor açsın süpürgeyi gelene kadar. Bence kv de biraz tembel. Belki öyle bir herifle aynı evdeyken hiçbir şey yapmak gelmiyordur içinden ama insan kendisi için yapmaz mı...
Nefret ediyorum kp den. Nefret. Bir insandan hiç bu kadar nefret etmemiştim. Ölse çevresinde üzülecek insan yok pis olduğu kadar o derece kötü biri. Kaynanam ölsün diye dua ediyor her konusu açıldığında.

Bu sozlerinizi duysa cok mutlu olur.
Insallah bizlerde arkamizdan boyle dedirttiren insanlar oluruz.
Cok tesekkurler guzel dusunceleriniz icin

Bende bu konuda titizim cok zor cantanda antibakteriyel sprey falan bulundur islak mendil birde cantanda mutlaka bisküvi falan olsun aç kalma bol bol ellerinizi yıkayın çok fazla gitmemeye çalış gitsende disari cik dolasiyim ben biraz de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…