Temizliğin 'T' si bile yok..

Ahtapot Anne

Feeling lonely nowadays..
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2013
4.385
1
5.606
358
Hepinize iyi geceler. Gecenin bu vaktinde oynatmaya az kaldı.. 8 Yıllık evliyim bir çocuğum var 5 yaşında ve kamuda memurum.Kv lerden 2 saat uzak baska bir ilde yaşıyoruz. Kv problemlerim bitmek tükenmek bilmiyor. Aradan zaman geçtikçe kendime telkinlerde bulunarak esimin hatrına onu yalnız birakmamak için memlekete gelmeye gayret ediyorum bayramlarda. esimle kisa surede araci vasitasiyla tanisip evlendik ailesini vs cok tanımıyordum. Zamanla yaşadıklarımızı bir bir düşündükçe taşlar yeni yerine oturuyor. Kv de emekli memur 75 yaşında.saglik problemi yok ama kp psikolojik sorunlari var depresyon hastası. Antidepresanlarla taşıyor takıntılı bir insan. Kv icin hic bir sey bilmese de her konuya yorum yapan ordinaryus profesör diyebiliriz. Kel alaka yorumlar yapan da bir karakter. Ev ile hic alakası yok hayatı çayın yanına hazir bisküvilerle gecmis ailecek 1 deri 1 kemik insanlar. Sehir disindan geliyoruz 3 5 i gecmrz yemek yaptığı. Kimseyi kendi çöplüğünde karıştırmaz. Elleme yapma etme der. Hic bir seye elimi surmem. Bu konuda kavga çıkarmış insan. Hepimizin dert yandığı klasik kv karakterinde. her sey bir kenara twmizlikle uzaktan yakindan alakasi yok. bulasik yikadigi pis suyu bekletip tekrar kullanan bir tip. ben burda yiyip icemiyourm hic bir yere dokunmak basmak istemiyorum. cocugumla surekli disardan yemekle idare ediyorum. onlar koydeki evde kaliyor biz sehir merkezinde. bu ev muze gibi toz icinde. ben de temizligi severim ayrinilara dikkat ederim. ama 5 yildir değişmeyen havlulardan biktim usandim. nevresimleri ben çıkarmadıkça yıkamıyor. uzatmayayım is yapmaz yapana da laf eder kavga eder anotmal ya. esimi kirmak istemiyorum cok tartistik bu konuda ama dunya iyisi hak da veriyor yalniz birakma da diyor.inanin kaşınıyorum stresten ben de böyleyim hesap edin. kullanacagim yerlere camasir auyu dokuo bekletiyorum temizlik bezi vs de bulunmuyor ki iyi kotu halletsem. ahhh iyle sıkıldım ki bu durumdan. ya bir kadin nasik boyle olur. anlamıyorum durumu müsait bir kadın tutsa araliklarla temizletse ne olur sanki. temizlik olmayinca yemek yiyemiyorum uyuyamiyorum. leyla gibi geziyorum bana bir yol gösterin. ve merak ediyorum biyle insanlar var mı cevrenizde yoksa kv hakikaten bir numune mi

o da bir rahatsızlık aynı okb temızlık takıntılılar gibi

Yani eşiniz yanliz birakma diyor ama anlattiginiz kadin sizin varliginiza da mudara etmiyor gibi. Kv nin psikolojisi bozuk diye bu kadar sacmaligin icinde sizin de psikolojiniz bozulmak zorunda mi? Esiniz biraz da sizi düsünsün. Elinizden geleni yapiyorsunuz ama fedakarlik tek tarafli olmaz. Kv bu kadar kendinden ödün vermezken siz neden hayatinizi sinir stres icinde gecireceksiniz?

esim ben ve cocugumuz olmadan senede birkac kez daha da gelip gidiyor bayramlarla 10 kez diyelim. 10 da 2 cok gorunmuyor gozume
evliligimizin baslarinda 3 bayram gelmedim gitmedim normalde telefonda da görüşmüyorum. ne kadar aradiysam ilk zamanlar , aramadi sormadi dedi ben de her turlu iletisimi kestim. kadini herkes kabul etmis sanirim, o oyledir diyorlar. temizligi icin laf eden var mi bilemiyorum ama kisilik bozuklugu da var kadında cidden anormal davranışları ve biz onu biliyoruz diyorlar kp hasta etmis bi yuzden.

Allah yardimciniz olsun gercekten.

Yani evet.. Babaannem var 82 yasında Masallah evı temiz. Anneannemin annesı var 102 yasında inanın o da yapıyor kendi işini.. Cevremdekı yaslılar dinç olunca bi an oyle anımsadım bu teyzeyıde..

sorularınıza ben de cevao vermek istedim. inanin bu yasta tanidigim yok. bunamak degil bu hafiza zehir gibi. gayet dinç. toprakla ugrasan bir kadın. bu temizlik isini bana biraksa tutar bir kadin temizletirim mis gibi otururum. camasir suyu mevzusu da temizlik malzemesi bulamayinca ovalamaya vs de tiksinince camasir suyu dokup ardinda suyla durulamaktan bahsediyorum yoksa surekli tekrarlamiyoruz bu durumu

Yani evet.. Babaannem var 82 yasında Masallah evı temiz. Anneannemin annesı var 102 yasında inanın o da yapıyor kendi işini.. Cevremdekı yaslılar dinç olunca bi an oyle anımsadım bu teyzeyıde..

Tabi ki teyzede sorun var. Ama yasindan oturu ondan beklenecek seyler degil bunlar.
benim de babaannem benzer yasta ve maalesef alzermi baslangici, ondan biaz da duygusal yaklasiyorum. Titizlik derecesinde temiz olan kadin suan konuda yazilan benzer seyleri yapiyor, unutarak tabi.

Ben konu sahibinin yerinde olsam gidip kv evinde temizlik yapmak istemem elbette. Ama esime derim ya o yapsin, ya birini tutup yaptirsin.. buraya 75 yasindaki kadinin temizligini pisligini konu etmem. cocuguma camasir suyu solutmam tum gun.

asıl problem cok nadir gelip kalıyorum ama burnumdan geliyor bu sebepten. inanin wc nin kapisini bir actim cocugumu goturdum tuvalete midem bulandi. nasil rahat ediyor anlamiyorum. vileda bile wcde. soylesen koyacak yerim yok der ama evde kalmiyorlar.koy baska odaya ne olur sanki? sonra diyor ki aa tuvaleti yikamayi unuttum. yikamak onun icin sadece su dokmek. duru su dokuyor hepsi bu. fircalamak falan yok nerdeeeee. Allahim kabuss

Tamam bakin yasli kisilerle yasamasi cok zordur bilirim. Ama kizsa da siz artik onu dinlemeyeceksiniz. Cocuk gibi dusuneceksiniz onu. Yada bu isi esinize birakin, o bir sekilde cozsun.

Kadını şu saatten sonra yetiştiremezsiniz zaten.Kaç senelik ömrü kalmıştır ki.Çok gitmiyorsanız havlunuzu çarşafınızı alın gidin.Eşiniz de dışardan birşeyler yaptırsın.

Ben ilk okuduğumda kv 45 50 heralde dedım ama 75 i görünce bi şaşırmadım degıl.. Bence konusulsa halledilir guzellıkle dese ki anne evıne Duzenlı bırılerı gelsın hem saglık ıcın de ıyı olur vs vs bence hayır demez o kadın Gercı yaslılar bıraz da aksi oluyor ama denemekte fayda var

zaten evinde yapılan her seye kiziyor kadin sorun bu. bit cop kaldırsan olay olur. esime diyorum o da titiz bir insan buyudugu ortama gore harika bi anlamda. yapiyor yapmiyor degil. temizlikci birini de bahsettigim sebepten tutamiyoruz.burasi benim çöplüğüm burda ben öterim diyor resmen. mudahale olarak algılıyor.ne yapacağımı şaşırdım.tabularimi yikip sorunlarimi bir kebara birakip kendince cok fedakarliklarla geliyorum esimin hatrina ama bu son yasadiklarim bardagi tasiran son damla oldu.

Kadını şu saatten sonra yetiştiremezsiniz zaten.Kaç senelik ömrü kalmıştır ki.Çok gitmiyorsanız havlunuzu çarşafınızı alın gidin.Eşiniz de dışardan birşeyler yaptırsın.
haklisiniz.artik sadece banyo havlusu degil kullanacagimiz her seyi tasimak zorundayiz sanirim. sirtimizda gelmiyor. denenebilir aslinda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…