- 15 Temmuz 2013
- 4.385
- 1
- 5.606
- 358
- Konu Sahibi Ahtapot Anne
Hepinize iyi geceler. Gecenin bu vaktinde oynatmaya az kaldı.. 8 Yıllık evliyim bir çocuğum var 5 yaşında ve kamuda memurum.Kv lerden 2 saat uzak baska bir ilde yaşıyoruz. Kv problemlerim bitmek tükenmek bilmiyor. Aradan zaman geçtikçe kendime telkinlerde bulunarak esimin hatrına onu yalnız birakmamak için memlekete gelmeye gayret ediyorum bayramlarda. esimle kisa surede araci vasitasiyla tanisip evlendik ailesini vs cok tanımıyordum. Zamanla yaşadıklarımızı bir bir düşündükçe taşlar yeni yerine oturuyor. Kv de emekli memur 75 yaşında.saglik problemi yok ama kp psikolojik sorunlari var depresyon hastası. Antidepresanlarla taşıyor takıntılı bir insan. Kv icin hic bir sey bilmese de her konuya yorum yapan ordinaryus profesör diyebiliriz. Kel alaka yorumlar yapan da bir karakter. Ev ile hic alakası yok hayatı çayın yanına hazir bisküvilerle gecmis ailecek 1 deri 1 kemik insanlar. Sehir disindan geliyoruz 3 5 i gecmrz yemek yaptığı. Kimseyi kendi çöplüğünde karıştırmaz. Elleme yapma etme der. Hic bir seye elimi surmem. Bu konuda kavga çıkarmış insan. Hepimizin dert yandığı klasik kv karakterinde. her sey bir kenara twmizlikle uzaktan yakindan alakasi yok. bulasik yikadigi pis suyu bekletip tekrar kullanan bir tip. ben burda yiyip icemiyourm hic bir yere dokunmak basmak istemiyorum. cocugumla surekli disardan yemekle idare ediyorum. onlar koydeki evde kaliyor biz sehir merkezinde. bu ev muze gibi toz icinde. ben de temizligi severim ayrinilara dikkat ederim. ama 5 yildir değişmeyen havlulardan biktim usandim. nevresimleri ben çıkarmadıkça yıkamıyor. uzatmayayım is yapmaz yapana da laf eder kavga eder anotmal ya. esimi kirmak istemiyorum cok tartistik bu konuda ama dunya iyisi hak da veriyor yalniz birakma da diyor.inanin kaşınıyorum stresten ben de böyleyim hesap edin. kullanacagim yerlere camasir auyu dokuo bekletiyorum temizlik bezi vs de bulunmuyor ki iyi kotu halletsem. ahhh iyle sıkıldım ki bu durumdan. ya bir kadin nasik boyle olur. anlamıyorum durumu müsait bir kadın tutsa araliklarla temizletse ne olur sanki. temizlik olmayinca yemek yiyemiyorum uyuyamiyorum. leyla gibi geziyorum bana bir yol gösterin. ve merak ediyorum biyle insanlar var mı cevrenizde yoksa kv hakikaten bir numune mi