• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

temizliğe yardımcı

sevgisiz11

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2013
172
53
48
Merhaba,

Evimin büyük temizligini suan yapamıyorum hamilelikten dolayı çalışan biriyim eşimde karşı degil yardım almama
Gündeliğe giden birini bulayım dedim devamlı almıcam sadece büyük temizlik gerektiğinde yok bulamadım kac kisiye haber bıraktım en son birini buldum boş gününü bulmakta zor ,pazar gününe anlaştık adresi attım kacta gelecegini konusmadık sabah kalktım bekliyorum gelen yok saat 11 oldu dedim bi arayım aradım kadının dedigi telefonundaki nolar ve tüm msjlar silinmis benim aramamı beklemis neyse o gün geç oldu dedi salı geleyim iyi dedim kesin gel c.tesi misafirlerim gelecek
Bu sabah 7 de msj gelemiyorum zehirlendim hastanedeyim birini bulmaya calısim dedi sonra bulamadım yazdı
Simdi ben bu temizlik sirketlerinden ayarlayayım diyorum ama pek güvenemiyorum nasıl yapıyolar memnun kalırmıyım aranızda bu sekilde ev temizleten oldumu
Birini bulmak ne zormuş

O kadini bir daha asla arama. Zaten guvenilmezmis yani. Ortada birakiyolar boyle insani. En iyisi sirket.

Bakkal var mi yasadiginiz yerde? Hani sitede yasamiyorsaniz bakkal vardir. Oraya haber birakin.

Onun disinda armut.coma bakin derim.

Bakkal var onu hiç düsunmedim sorabilirim armut.com u düsünüyorum bende siz çalıstınızmı orayla

Ben baska bir konuda hizmet alip memnun kalmistim.
Temizlik konusunda da reklamlardan gordum sadece.
Ben hala bakkal asamasinda sorunun cozulecegine inaniyorum.

Annem şirketle anlaştı kesinlikle çok daha iyi. En azından bir aksilik olunca muhatabımız var. Ve sürekli kalan yer var mı nasıl diye soruyorlardi.

Armut tan çağırdım ben de. Çok ama çok memnun kaldım ama gelen kişiye göre de değişir. Saati 17 TL teklif almana gerek kalmıyor direkt rezervasyon yaptırıyorsun.

Armut tan çağırdım ben de. Çok ama çok memnun kaldım ama gelen kişiye göre de değişir. Saati 17 TL teklif almana gerek kalmıyor direkt rezervasyon yaptırıyorsun.

Peki kadınmı geldi erkekte gönderiyolarmısta memnun kaldıgınız kisiyi tekrar Cağırabiliyomusunuz acaba her defasında farklı kisi olmasında ayni kisi daha mantıklı

Peki kadınmı geldi erkekte gönderiyolarmısta memnun kaldıgınız kisiyi tekrar Cağırabiliyomusunuz acaba her defasında farklı kisi olmasında ayni kisi daha mantıklı
Yok bildiğim kadarıyla hep kadın gönderiyorlar ya da başvuru yaparken kadın olsun diye belirtebilirsiniz. Memnun kalırsanız aynı kişiyi tekrar cagirabilirsiniz. Ben daha önce çok memnun kaldığımdan başkasını çağırmazdım herhalde. Yine de memnun kalmazsınız geri bildirim istediklerinde belirtebiliyorsunuz.

Yok bildiğim kadarıyla hep kadın gönderiyorlar ya da başvuru yaparken kadın olsun diye belirtebilirsiniz. Memnun kalırsanız aynı kişiyi tekrar cagirabilirsiniz. Ben daha önce çok memnun kaldığımdan başkasını çağırmazdım herhalde. Yine de memnun kalmazsınız geri bildirim istediklerinde belirtebiliyorsunuz.

Teşekkür ederim teklif istedim bakalım dönüş yapacaklar

Teşekkür ederim teklif istedim bakalım dönüş yapacaklar
Ben teklif istememiştim. Hani orda 5 saat ev temizliği 85tl yazıyor ya oradan başvuru yapmıştım. Kredi kart numarası falan verdim onlar temizliğin yapıldığı gün çektiler

Back
X