- 15 Şubat 2013
- 172
- 53
- 48
- Konu Sahibi sevgisiz11
-
Bakkal var onu hiç düsunmedim sorabilirim armut.com u düsünüyorum bende siz çalıstınızmı oraylaBakkal var mi yasadiginiz yerde? Hani sitede yasamiyorsaniz bakkal vardir. Oraya haber birakin.
Onun disinda armut.coma bakin derim.
Bakkal var onu hiç düsunmedim sorabilirim armut.com u düsünüyorum bende siz çalıstınızmı orayla
Armut.com'a baktımBakkal var mi yasadiginiz yerde? Hani sitede yasamiyorsaniz bakkal vardir. Oraya haber birakin.
Onun disinda armut.coma bakin derim.
Ama ben çok aranmayı sevmem yaAnnem şirketle anlaştı kesinlikle çok daha iyi. En azından bir aksilik olunca muhatabımız var. Ve sürekli kalan yer var mı nasıl diye soruyorlardi.
Rica ederim :)
Armut tan çağırdım ben de. Çok ama çok memnun kaldım ama gelen kişiye göre de değişir. Saati 17 TL teklif almana gerek kalmıyor direkt rezervasyon yaptırıyorsun.
Yok bildiğim kadarıyla hep kadın gönderiyorlar ya da başvuru yaparken kadın olsun diye belirtebilirsiniz. Memnun kalırsanız aynı kişiyi tekrar cagirabilirsiniz. Ben daha önce çok memnun kaldığımdan başkasını çağırmazdım herhalde. Yine de memnun kalmazsınız geri bildirim istediklerinde belirtebiliyorsunuz.Peki kadınmı geldi erkekte gönderiyolarmısta memnun kaldıgınız kisiyi tekrar Cağırabiliyomusunuz acaba her defasında farklı kisi olmasında ayni kisi daha mantıklı
Yok bildiğim kadarıyla hep kadın gönderiyorlar ya da başvuru yaparken kadın olsun diye belirtebilirsiniz. Memnun kalırsanız aynı kişiyi tekrar cagirabilirsiniz. Ben daha önce çok memnun kaldığımdan başkasını çağırmazdım herhalde. Yine de memnun kalmazsınız geri bildirim istediklerinde belirtebiliyorsunuz.
Ben teklif istememiştim. Hani orda 5 saat ev temizliği 85tl yazıyor ya oradan başvuru yapmıştım. Kredi kart numarası falan verdim onlar temizliğin yapıldığı gün çektilerTeşekkür ederim teklif istedim bakalım dönüş yapacaklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?