Temizleme ürünü rehberi !!! Cilt Sorunlarıyla İlgili Sorularınızı da Bekliyorum ...

evet burada hepimiz bir şeyler öneriyoruz, ben yeni bir cilt bakım ürünü veya makyaj malzemesi almadan önce hep yorumları okurum. gerekirse ben de yorumumu yazarım belirli bir süre geçtikten sonra.
mesela buraya yorum yazan aliye_88 le cilt tiplerimiz benziyor aynı yaştayız bazı ürünler hakkında yorumlar yaptık deneyimlerimizi paylaştık ama konu açıp bunları alın kullanın yazmadık. kişisel fikrim bunları yazabilmek için en azından estetisyen olman. kaldi ki o zaman kozmetik ürünler değil dermokozmetik ürünler tavsiye ederdin. senin tavsiye ettiklerin ''market ürünü'' diye tabir ettiğimiz ürünler.
yine birinin cildini görmeden, analiz yapmadan ürün tavsiye etmek ve iddialı cümleler kurmak burada pek hoş karşılanmıyor. yazdığın ürünler belki gerçekten de iyidir ama bu konuyu açıp bu kadar net ifadeler kullandığında okuyan bayanlar senin estetisyen olduğunu falan düşünüyor. kendini, mesleğini, neye göre tavsiyeler yaptığını baştan belirtmeliydin.

ayrıca başka konulardaki yorumlarından da yola çıkarak, biraz daha araştırma yapmanı, eğer gerçekten ilgini çekiyorsa eğitim alıp estetisyen olmanı tavsiye ederim. mesela gül suyu konusunda yanlış şeyler söylemişsin. katkı maddesi vb. önerdiğin ürünlerin tamamı kozmetik ürünler, doğal değil içinle tonla katkı maddesi her bir şey var. kaldı ki ''doğal'' denilen cilt bakım ürünlerinin içinde de katkı maddesi var. bir bitkisel ürünü şişeleyip rafa koyacaksa bir firma, ona büyük ihtimalle katkı maddesi koyar. bozulur çünkü. gül suyuna gelince, fabrikasına gidip görmedim ama kaliteli markalar için şunu söyleyebilirim: oldukça güvenlidir ve evet doğaldır. gül yapraklarının distilasyonundan elde edilir cilde sürebilir hatta tatlıya koyulup yenebilir.

HuzunApla, ben burada estetisyen değilim evet ama önerdiğim şeyler gerçekten işe yarıyor..Düzenli kullanıp memnun kalmayan var mı yok...Güvenen kulak verir, güvenmeyen dinlemez...Ayrıca beni aşan konularda veya benim tavsiye vermemi gerektirmeyen konularda, herkese doktora gitmesini öneriyorum..Sizin yazdıklarınız benim estetisyen olmadığım halde tavsiye vermemin yanlış olduğu, ben ise tavsiye istemeyenin estetisyene veya cilt uzmanına görünmesini söylüyorum..Tamamen çelişkili..Ayrıca farklı ürünleri öneriyorum, bir markaya sabit kalsaydım reklam yaptığımı düşünmeye hakkınız vardı ama durum böyleyken burada reklam yapmadığım sizce de çok belli olmuyor mu? Sadece yardımcı olmaya çalışıyorum ve dediğim gibi önerilerim tecrübeye sabittir..

reklam yaptığını asla düşünmedim. kıyıda köşede kalmış değil herkesin bildiği markalar, ayrıca hepsi farklı şirketlerin ürünleri. bir mağaza adı da vermediğine göre reklam yapmadığın ortada. sadece tavsiye vermeye çalıştığının farkındayım ama 19 yaşındasın, genç bir cildin var ve belli fiyat aralığındaki bazı kozmetikleri kullanmışsın. buna rağmen her cilde birçok probleme öneriler sunmuşsun.
''deneyim'' evet herkesin kendine göre deneyimi var. burada daha ileri yaşta olan daha çok ürün kullanan bir sürü insan var ama bu tarz yardım topiklerini genelde estetisyenler açıyor hatta onlar sayfanın başında sabitlerde oluyor. sen böyle bir başlık açınca o kategoriye girer gibi oldun. sert eleştriler gelebilir bunu belirtmek istedim. benimki yumuşak bir eleştiri ki sen bana kırıcı cümleler kullandığın halde ben alttan aldım. o yaşlarda hepimiz asi olduk dedim.

kısaca dediğim şu: birkaç ürün kullanmışsın arkadaşlarından duymuşsun internetten araştırmışsın kendince deneyimler elde etmişsin ama bunları bu kadar net ifadelerle, kesin işe yarayacak gibi vaatlerle sunman doğru değil. biraz mütevazi olup, ben bunları denedim ben de işe yaradı umarım size de iyi gelir desen daha doğru.

Tabi, 19 yaşındayım, kullandığım ilaçlardan dolayı az yağlı bir cildim var.
Özel eğitimim yok fakat çözümlerim bugüne kadar yaşadığım cilt sorunlarından edindiğim tecrübeyle sabittir.
Güneş lekeleri-lekeler, sivilce-akne-siyah noktalar, deride kaşıntı, kızarıklık, soyulma, yağlanma, pullanma gibi konulardan tecrübe edindim, makyaj malzemeleri hakkında kendi üzerimde değil, arkadaşlarımın önerdiği ürünlerden, araştırmadan ve kalitelerinden dolayı bilgi edindim. :)
Kozmetikçi değilim, fakat edindiğim tecrübeler o kadar çok ki kozmetikçi olabilirim diye düşünüyorum şu an :KK70:
Kendime güvenmemin nedeni ise kendimde işe yarayan bir şey olduğu zaman herkese önermem..Araştırır, bilgi edinir, olumluysa, öyle öneririm..Bitkilerle yapılan tedavinin de geçici olduğuna inanıyorum...Sevgiler ..:)
Sadece ben dgl biçok kişi bunu sana sormuş.cevabın için teşekkürler ama yinede bir ürün tavsiyesi için yeterli bulmadım.ki inan ben senden çok daha fazla uzmanımdır bu konuda ama senin kadar cesaretli davranamıyorum.cilt bu başka bişeye benzemez.

evet burada hepimiz bir şeyler öneriyoruz, ben yeni bir cilt bakım ürünü veya makyaj malzemesi almadan önce hep yorumları okurum. gerekirse ben de yorumumu yazarım belirli bir süre geçtikten sonra.
mesela buraya yorum yazan aliye_88 le cilt tiplerimiz benziyor aynı yaştayız bazı ürünler hakkında yorumlar yaptık deneyimlerimizi paylaştık ama konu açıp bunları alın kullanın yazmadık. kişisel fikrim bunları yazabilmek için en azından estetisyen olman. kaldi ki o zaman kozmetik ürünler değil dermokozmetik ürünler tavsiye ederdin. senin tavsiye ettiklerin ''market ürünü'' diye tabir ettiğimiz ürünler.
yine birinin cildini görmeden, analiz yapmadan ürün tavsiye etmek ve iddialı cümleler kurmak burada pek hoş karşılanmıyor. yazdığın ürünler belki gerçekten de iyidir ama bu konuyu açıp bu kadar net ifadeler kullandığında okuyan bayanlar senin estetisyen olduğunu falan düşünüyor. kendini, mesleğini, neye göre tavsiyeler yaptığını baştan belirtmeliydin.

ayrıca başka konulardaki yorumlarından da yola çıkarak, biraz daha araştırma yapmanı, eğer gerçekten ilgini çekiyorsa eğitim alıp estetisyen olmanı tavsiye ederim. mesela gül suyu konusunda yanlış şeyler söylemişsin. katkı maddesi vb. önerdiğin ürünlerin tamamı kozmetik ürünler, doğal değil içinle tonla katkı maddesi her bir şey var. kaldı ki ''doğal'' denilen cilt bakım ürünlerinin içinde de katkı maddesi var. bir bitkisel ürünü şişeleyip rafa koyacaksa bir firma, ona büyük ihtimalle katkı maddesi koyar. bozulur çünkü. gül suyuna gelince, fabrikasına gidip görmedim ama kaliteli markalar için şunu söyleyebilirim: oldukça güvenlidir ve evet doğaldır. gül yapraklarının distilasyonundan elde edilir cilde sürebilir hatta tatlıya koyulup yenebilir.
Selammm canım.naber?tamamen katılıyorum söylediklerine!ne yaptın şu 'gözenek' meselesini?bi kaç şey deniyorum demiştim .sana özelden yazıcam.malum burada herkez her duydugunu yüzüne sürüyo.kesin sonuç almadan yazmak istemedim!

bir kaç tane urun denemekle ve kendi cildinden yola çikarak baskalarina ne yapicaklarini solemeyezsin ayricada rehber deyince insan daha fazla urun bekliyor bu urunler piyasaya çikmadan oncede baska urunler vardi ve insanlar kullanip memnun kaliyodu ya da kalmiyodu benimde o zamanlar cildim daha duzgundu neutregena ve garnier bana iyi geliyor aslinda ben cildime duzenli baktigimda karma ciltler için olan butun urunler iyi geliyor ben garnier e geçtim içinde çinko ve kil var ayricada pratik bir urun diye ama hangi urunun kime iyi gelicegi belli olmaz sonrada insanlar seni suçlarlar çok buyuk cesaret cidden

İgneli epilasyonun yarattığı kırmızı izler var. Gecermi, nasıl gecer.?uç yildir var, hafifledi ama var.

Aboo, ben de doktor falan sandiydim, laf olsun diye sorduydum(!)sorumu geri aldım.
Diğer taraftan bu kızcağız 19 yasindaysa yazık ya yuklenmeyin kızın üstüne. Paylaşmak yazmak, içindeki neşeyi disa tasirmak istemiş. Daha onun Cook göreceği seyler gideceği yollar var. Çok üstüne gidip bir sacını basını yolmadiginiz kalmış. Bırakın yazsın, okumazsiniz olur biter.televizyondaki, radyodaki ve en önemlisi güncel yasamda insanlara sus!, konuşma!,yeter! Diyebiliyormusunuz?isteyen istediğini yazsın. Zaten Cook kurallara aykırı bir durum varsa yönetim devreye girer. Ama böyle bir durum da yok, gayet olağan..

Aboo, ben de doktor falan sandiydim, laf olsun diye sorduydum(!)sorumu geri aldım.
Diğer taraftan bu kızcağız 19 yasindaysa yazık ya yuklenmeyin kızın üstüne. Paylaşmak yazmak, içindeki neşeyi disa tasirmak istemiş. Daha onun Cook göreceği seyler gideceği yollar var. Çok üstüne gidip bir sacını basını yolmadiginiz kalmış. Bırakın yazsın, okumazsiniz olur biter.televizyondaki, radyodaki ve en önemlisi güncel yasamda insanlara sus!, konuşma!,yeter! Diyebiliyormusunuz?isteyen istediğini yazsın. Zaten Cook kurallara aykırı bir durum varsa yönetim devreye girer. Ama böyle bir durum da yok, gayet olağan..

yüklenmiyoruz sadece 3 tane ürünle temizleme ürün rehberi olmaz buna takıldım ben.
canım senin derdinin dermanı bendeopuyorumnanaktan
KIRMIZI KANTARON YAĞI süreceksin akşam uyumadan önce.bununla ilgili birçok yazı var k.k.de.bir araştır derim

Bosver ya yazsın kız, heves etmiş..kırmızı kantoron yağı mı, hiç duymamıştım.ama sag ol, bir araştırayım.
Ben mikrodermabrazyonla vitamin küru yaptırıyordum. Hamileliğim nedeniyle su an olmuyor. Hayirlisiyla sonra lazere başlayacak benim doktor. Uç senede belki düzenli yaptirsaydim sifirlanirdi. Ama tahmin edersin ki seanslar baya pahalı. Son uç dört aydır rutin giderken hamilelik çıkınca mecburen bıraktım. Hem doğurmayı tabi saglikla sonra da lazeri bekliyorum sabirsizca. Hayirlisiyla tabi inşallah. Bu kantaronu bir araştırıp doktora sorayım.

anladım canım.bence dogal şeyler daha güzel.en azından kimyasal veya yan etkisi olan ışınlarla kansere davetiye çıkarmıyo.tabiki tercih meselesidir fakat mutlaka bir araştır derim.benim lekelerimi azalttı.kızımın eli yandı şu an onda kullanıyorum oldukça etkili.

Bana yapılan işlemde hiç bir yan etki yoktu, vitamin ve antioksidanlar var icinde çünkü. Mecburen ara verdik. Fazla vitamin su an almamaliymisim..lazere gelince, benim doktor her sene kendine lazer kürü yaptırıyor, kadın 62 yasında ama göstermiyor kesinlikle. Bı taraftan böyle, kadın kendine zararlı olanı yaptırır mı??bı taraftan da ışın, radyofrekans muamma, zararlı da olabilir olmayabilir de...ama kadın kendine de yapıyorsa zannetmiyorum zararı olduğunu, iyi bir doktor.
Sist bı şey dicem,Sizin kız korkudan bı şey yazamıyor,lafa girmiyor. Baya korkutmusunuz..

bende akne lekesi vardı.
bu konuyu tartışmak için uzman olmak gerekir ve benim bu konularda pek bilgim yok sadece kulaktan duyma şeyler.o sebeple bşy diyemicem.dediğim gibi tercih meselesi.
evet ya yazmıyo bende merak ettim ama korkutcak bşy yapmadıkkkiiiiiguclubacismile

Meraba, uzun süredir bir bilene sorun konusuna girmemiştim, bugün girdim..Korktuğum falan yok diğer bölümdeki konumu da ziyaret ediyorum. Aliye88, 3 ürünün de açıklamasını yaptım. Her ürünü yazıp açıklamasını yazsaydım, ohoo..Rehber derken siz benden tavsiye isterseniz, başka cilt temizleme ürünleri önerebilirim. 3 tane ürün bilsem buraya konu açmam. Ablama da soruyorum..Ablam eczacılık için sınava girmişti. Bu konularla da ilgilenir, bir süre aktarlarda çalıştı. Ablamın söylediklerini de gözönünde bulunduruyorum. Dediğim gibi, şimdiye kadar önerdiğim ürünlerden şikayet eden üye yok, daha ne? İlla ki bize batıyo sen konu açma derseniz peki derim...Sevgiler..

yok canım estagfirullah.herkez dilediğini yazsın rahatsız olmuyrum.sadece merak ettiklerimi sordum sende cevapladın.

Britney00;14685886]Çünkü dalin bebek cildinin pH sine göre üretilmiştir..Senin cildinin pHsi yaklaşık 5.5, bebeklerinki değil..Ayrıca dalin bir saç ürünü..Cilt değil..

..dalin sadece sac degil bebeklerin cildini yıkamak içinde kullanılıyor..

Son düzenleme:
Dediğin laf çok ayıp. Su anda hakliyken kendini haksız duruma soktun. Seni tanımayız etmeyiz, bizim için duygusal bir degerin yok. Niye birilerine batasinki? Ayıp ettin böyle demekle.

X