Temizleme ürünü rehberi !!! Cilt Sorunlarıyla İlgili Sorularınızı da Bekliyorum ...

Olay'in temizleme jelleri cildi kurutmuyor canım bence doğrusun :) Kokusu da çok güzel oluyor..
Gözeneklerin açık değilse tonik kullanmana gerek yok, ama eğer toniğin alkol içermiyosa kullanmanda zarar yok..Sevgiler :1rolleyes:

cvp için teşk.ederim daha detaylı bi şe sorsam olay gentele cleansers temizleyici ve canlamdırıcı
yüz yıkama jeli yine aynı adlı canlandırıcı tonik ve de olay total effects antiaaging leke karşıtı krem nasıl kulanmalıyım?şimdiden teşk.

Tabi, "Olay gentele cleansers temizleyici ve canlamdırıcı
yüz yıkama jeli" ni sabah akşam uyguluyorsun, ardından canlandırıcı toniği uyguluyorsn, yatmadan önce de leke karşıtı kremi sürüp yatıyorsun :) Rica ederim..

Açık gözeneklere sahibim ne yazık ki..Alkollu mu yoksa alkolsuz mu tonik kullanmalıyım??kafamçokkarıştı
Hangi toniği tavsiye edersin ...

Benim yüzüm yağlı ve burnumun üstünde siyah noktalar var ve yüzümde küçük küçük bezeler var aynaya yaklaşıp yüzümü gerdiğimde belli oluyor, sıkınca yağ tabakası çıkıyo ve 4-5 günde 1 sivilce çıkıyo ve geçmesi 1 haftayı buluyor.Gösterdiğiniz Acnesinamide temizleme jelini aldım ve 2 gündür kullanıyorum.Kullandıktan sonra Aknesil-10 sürüyorum.Bu yağ bezeleri sivilceye dönüşüyor sanırsam bunlar için ne yapmam gerek ? Ve sizden ürün tavsiyesi istiyorum.

Yağ bezeleri sivilce olarak atılıyo zaten galiba çünkü bende de öyle oldu..Isotrexin çok ii bi ilaç bende kullandım Sürüyosun ertesi güne sivilce iniyor..Tavsiye ederm..
Jervez, gözenekleri çok fazla hiçbi tonik kpatmaz ama sen dermatoloğa gidip gözenek sıkılaştırıcı istersen yardımcı olur, malesef ben yardımcı olamayacağım çünkü riskli bir konu, çoğu üründen memnun kalmazsın..Sevgiler..

cilt sorunum var :KK43: epilasyon yaparken hassas bölge aparatını takmayı unuttum ve makine koltuk altımı mahvetti acıdan duramıyorum ne yapmam lazım ne önerirsiniz ?

X