Cilt Bakımı Ürünleri Temizleme ürünü rehberi !!! Cilt Sorunlarıyla İlgili Sorularınızı da Bekliyorum ...

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

Britney00

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2010
164
0
Evet arkadaşlar burda bilgilendirmek için birşeyler yazma gereği duydum çünkü çok yanlış yöntemler gördüm burada..Özellikle yüzü dalin ile temizleme olayı çok yanlış, cildinizi yıpratıyorsunuz..Siz iyi geldiğini sanıyorsunuz ama alışkanlık haline gelirse, ileride çok büyük irritasyonlara sebep olabilir.Yüzünüzde sorunlar varsa, düzgün bir cildiniz yoksa veya temizleme ürünü arıyorsanız aşağıyı okuyun, ve yüzünüzü sadece sabah akşam YÜZ TEMİZLEME JELİ ile temizleyin.

Öncelikle yüzünde sorun olan arkadaşlar.Mutlaka doktora gitmelisiniz..Gerek siyah noktalar, gerek yağlı cilt, gerek sivilceler, gerek kızaran cilt, gerek kuruluk için..Aşağıdaki yazıyı herkes okumalı..Çünkü temizleyiciniz çok yanlış bir ürün olabilir.

Ben aşağıda yazan ürünlerin hepsini test ettim, onayladım, sadece kendi cildim için değil tabi..başka ciltlerde de denedim, araştırma yaptım..

Evet, öncelikle ilaç kullanan arkadaşlar: Sakın doktorunuzun verdiği ürünler dışında, gün içinde yüzünüze bir şey sürmeyin!! Sadece ilaç yıkama saatlerinizde, ve sabah akşam temizleme zamanında uygun bir temizleme jeli kullanmanız gerekli..Aşağıdaki yazı tedavi ürünlerini içermez.. sadece temizleme ürünlerini içerir..Tedavi ürünlerini ise buradaki tavsiyelerle değil, doktor tavsiyesiyle almalısınız..

Kuru Ciltler: Nemlendiricili bir temizleme jeli kullanmalısınız..Köpük halinde olanlar da uygundur...Nivea-Dove-Avon gibi markaları kesinlikle önermiyorum ..(Size iyi geldiğini sansanız bile !!)

Yağlı Ciltler: Eğer aşırı yağlı bir cildiniz yoksa "Acnecinamide Oil Control Cleansing Gel" ile sebum üretimini dengeler, yüzünüze uygun bir temizlik yapmış olursunuz.

Aşırı Yağlı Ciltler veya Siyah Noktası Olanlar: "Garnier Saf ve Temiz Derinlemesine Temizlik Jeli" siyah noktalarınızın yıkadığınızda çıkmış olduğunu göreceksiniz. Düzenli kullanımda siyah noktanız kalmayacaktır.. Bunun yanında bu ürün derinlemesine temizler. Cildinizi arındırır.

Normal Ciltler: Neutrogena Deep Clean yüzünüze nazik bir temizleme yapar, normal ciltler için uygundur.

Yukarıda tavsiye ettiğim temizleme jelleri, sivilcelere tedavi yapmaz.! Yüzünüzün gerekli olan sabah-akşam temizliğini yapar. Bu da herkes için gerekli tabi.. Tedaviye ihtiyacınız varsa doktora gidin!! Ayrıca yukarıdaki ürünlerden derinlemesine mi yoksa nazik mi olacağına siz karar vereceksiniz. Hassas bir cildiniz varsa ve aşırı yağlı değilse tabiki Deep Clean! Ama hem hassas hem aşırı yağlı ise doktora gitmelisiniz, sebum üretimini azaltacak bir tedavi ile yağlı cildinzden kurtulduktan sonra, yine nazik bir temizleme ürünü olan deep clean ile temizliğinizi yapabilirsiniz. Tedavi sırasındaki temizleme jelini ise doktordan talep etmelisiniz.. Hassas değilse, derinleme temizlik istiyorsnız yukarıda belirttiğim Garnier ürününü, siyah noktalarınız varsa yine Garnier ürününü kullanmalısınız..

Ayrıca kesinlikle tonik kullanmayın!! Hiçbir tonik gözenekleri tamamen sıkıştırmaz, isteğinize tam olarak karşılık veremez.
Peeling, yine önermediğim şeylerden biri..Çok ihtiyacınız varsa, veya lekeleriniz varsa doktora danışıp uygun bir peeling ürünü talep edebilirsiniz.

Benim söyleyeceklerim bu kadar..Bu yazıyı temizleme ürünü arayan arkadaşlar için yazdım.Buradan seçebilirsiniz. Size önerim, sakın rastgele önerilen bir ürünü kullanmayın !!

Güzelliğimiz için bir düzen oturtmak, en önemlisi bu düzende ağır kozmetikler kullanmamak, sadece sabah-akşam uygun temizleme yapmak çok önemli ! Elinize geçirdiğiniz şeyleri yüzünüze uygulamak çok yanlış.!.

Cilt sorunu olan arkadaşlar sorularını yazarsa emin olun en uygun ürünleri tavsiye edeceğim..Temizleme ürünü arayanlar da sorularını yazabilir. Emin olun çok işinize yarayacak ..Sizi seviyorum..
Sevgiler Şekerlerim :1rolleyes:

Son düzenleme:
Ben Garnier kullanıyordum yüzümde kızarıklıklar meydana geldi bıraktım..Şimdilerde Neutrogena Clear Pore Wash kullanıyorum o iyi geldi gibi sanki,haftada iki defa da kil maskesi uyguluyorum..Ama daha siyah noktalarımda gitmiş değil..
"Acnecinamide Oil Control Cleansing Gel"inceleyeceğim..Ne kadar zamanda sonuç veriyor peki..

Tatlım cilt tipin hassas ve yağlı anladığım kadarıyla?
Yüz tipin hassassa eğer Garnieri kullanmaman gerekir çünkü Garnier derinlemesine temizlik yapar, cildin hassassa derinlemesine temizlemeye gerek yoktur..
Garnierin siyah noktalara karşı başka bir ürününü kullanmanı öneririm, ben bu konuda tecrübe edindim ki Garnier siyah noktaları geçiriyor..
Ayrıca bir de şu varki ilaç kullanıyorsan kızarıklıklar meydana gelebilir, tedaviden sonra geçer..İlaç kullanıyorsan o yüzden kızarıklık olmuştur, Garnier'e devam etmeni öneririm..
Cilt tipin hassassa Neutrogena deep clean nazik bir temizleme yapar, hassas cilt için öneriyorum..

Yalnız dikkat etmelisin;
Hiçbir temizleme ürünün sivilceleri tedavi etmek için değil, yani temizleme ürünü kullanarak sivilcelerin veya siyah noktaların geçmesini bekleme..Temizleme ürünü gün boyunca gözenekleri tıkanan cildi temizler, nefes aldırır, tabi bu yeni sivilce çıkmasını önlemeye yardımcı olur ama çıkmış sivilcelere yararı yoktur..Sivilcen varsa doktora başvurmalısın..

Cildim özellikle T bölgem yağlı,Sivilcem yok siyah noktalardan ve kuyu gibi olan gözeneklerimden şikayetçiyim açıkcası..
Garnier hangi ürünü ve toniği iyi gelir benim cildime?O kadar çok ürünü var ki bunlarla ilgili birini daha bitiremeden diğeri çıkıyor..
Teşekkürler

Tatlım Garnier Saf Temiz ve Derinlemesine Temizlik Jeli..Adı bu..Kesinlikle siyah noktalarla vedalaşırsın, diğer markalar gibi değil, gerçekten etkili..Sevgiler..

Teşekkürler tatlım..Mutlaka deneyeceğim ..
Tonik olarak ne kullanmam gerekiyor..Garnier'in sıkılaştırıcı toniği var o olabilir mi?Ben gül suyu kullanıyorum şu anda..Bazı arkadaşlar yağlı ciltlere önermiyorlar gül suyunu bende ikilemde kaldım..

cildim çene bölgem ve şakaklarım yağlı sivilce sayılmayan şeyleri bile sıktığımdan leke de kaldı malesef:çok üzgünüm: ama gözenekli değil. nivea kullandım ne fayda ne zarar dermokil aynı şekilde neutrgna kuruttu mahvetti deep clean kuruttu bana temizleyici önerir misin

Bitanem bu akşam alışverişe çıkacağım..Senin için ürünlere göz atıp, güzel bir tonik keşfederim..Kullanırsın...:))))))

Hmm...Tabi öneririm...Siyah noktan varsa diğer arkadaşlarına önerdiğim Garnier ürününü kullan..Yoksa da kullan çünkü cildi kurutmaz...Cildine temizleme jelinden başka bir şey de sürme...Lekeler için eczaneden kaliteli bir peeling iste veya durumun iyiyse sana Lush ürünlerini şiddetle tavsiye ederim, tamamen doğaldır ürünleri tamamen meyve-sebze özlerinden, yağlarından kabuklarından yapılır..Şu ana kadar memnun kalmayan kimse de yoktur..Google dan Lush ı aratırsan siteye ve ürünlere bakabilirsin, oradan bir leke giderici ya da peeling edinebilirsin..Çok memnun kalacağına garanti veriyorum..:) Tabi düzenli kullanırsan..

teşekkür ederim lush ı araştracağım cildime fondoten krem pudra bişey kullanmam bitek temizlik çok hafif allık.. garnier üçlü mü anlamadım:uhm: biraz daha açıklayabilir misin

teşekkür ederim lush ı araştracağım cildime fondoten krem pudra bişey kullanmam bitek temizlik çok hafif allık.. garnier üçlü mü anlamadım:uhm: biraz daha açıklayabilir misin

Üçlü derken set halindemi onu soruyorsun galiba, hayır değil, ilk yazıma fotoğrafları ekledim, oradan bakabilirsin...Açıklayacağım şeyi bilmiyorum tatlım, ürün hakkında sorun varsa özelden sor, buradan da olabilir, ben cevaplarım :1rolleyes:

gördüm canım teşekkür ederim en kısa zamanda alacağımopuyorumnanaktan

memnun olanlar güzel temizlediğini düşünüyorlar, e kil yüzüne yarıyorsa tavsiye ederim, ama kil yüzünde reaksiyon göstermiyorsa sadece temizleme amacıyla almalısın..Zaten bu bir temizleme ürünü..Temizlemekten fazlasını ummak çok saçma..Sevgiler..

Merhaba
Cildim hafif yağlı karma bir cilt. Temizleyici bir ürün kullanmam lazım yaklaşık 2 aydır hiçbirşey kullanmıyorum. Garnier bu 3 etkili ürünü kullanmıştım ancak her üründe olduğu gibi deri altında ki kiri yağı vs. temizlendiğin de deri üstüne kusuyo. Haliyle sivilce oluşuyo. O yüzden kullanmak istemiyorum yani bi temizleme ürününü :S Zaten yeterince sivilcem ve sivilce lekesi var ne yapsam bilmiyorum :S
Diadermine’in Dermo Detox Köpüren Yüz Temizleme Kremi vardı onu kullanmıştım o iyi geliyodu bi sorun yoktu ama sırf üşendiğimden bırakmıştım. Daha farklı birşeyler önerebilir misin

ya tatlım cahil miyim neyim bilmiyorum ki temizleme ürününden sonra bende sivilce oluşmadı. yağlanma da yapmadı..ama senin dediğin şöyle, sebum üretimini de dengeleyen bir ürün olursa deri üstüne kusmaz...benim kullandığım ürün sebum üretimini dengeliyor, o yüzden yapmadı heralde..ama sana Lush'ın temizleme ürünlerini rahatlıkla önerebilirim, tamamen doğaldır, kendi sitesinden bakabilirsin herkes memnun..Doğal olduğu için diğer temizleyiciler gibi tepki vermez, hem uzun zamandır kullanmıyormuşsun, birden kullanınca ağır gelmez :)
Geç cevapladığım için özür dilerim, daha önce görmüştüm, cevabı yazarken elektrikler kesildi..Sonra da unutmuşum, anca şimdi hatırladım..Yardımcı olduysam ne mtlu bana, sevgiler :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…