Cilt Bakımı Ürünleri Temizleme ürünü rehberi !!! Cilt Sorunlarıyla İlgili Sorularınızı da Bekliyorum ...

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
slm canım,cilt sıkılaşması için önerebileceğin bir ürün varmı??
merakla bekliyorum cevabını..şimdiden teşekkürler

çenemde ve burnumda siyah nokta dolu bakım yapmadığımda daha çok belli oluyor cilt doktoru siyah nokta geçmez dedi cildim yağlı değil kuruda değil normal buradan okuduğum kadarıyla şu kanıya vardım yüzümü normal bir temizlik yaptıktan sonra siyah noktalı bölgeye garnier derinlemesine temizlik jelini kullandıktan sonra gül suyu ile pamukla silmek (bayağı bir işlem..) yanak alnıma garnier demizleme fazla gelir kurutur ama burnum ve çenemde çok yağlı değil neyse uzattım sözün kısası böyle bir işlem uygunmudur arkadaşlar???????????????????????

slm canım,cilt sıkılaşması için önerebileceğin bir ürün varmı??
merakla bekliyorum cevabını..şimdiden teşekkürler

cildin sıkılaşmasındaki ilk adım gözeneklerin içini boşaltmaktır ki bunun için derinlemesine temizlik maskesi yapmalısın, sonrada sabah-akşam derinlemesine temizleme jeliyle temizlemelisin.bu püf nokta olsun:)

cildi sıkılaştırmak aslında o kadar önemli değil bence ama lush'ın sıkılaştırıcı tonik ve maskelerine gözat mutlaka :) Alabiliyorsan lush ın ürünlerini mutlaka dene çok güzeller..zamanım olsaydı daha çok yardımcı olabilirdim ama sen yine de lush ın kendi web sitesinden ürünlerine ve yorumlara bakarsan neden önerdiğimi anlarsın:) Sevgiler..

Söylediğim ürün kurutmuyor:) Bazı bölgeler kuru olsa bile..Bide gülsuyu sürmesende olur bence gerek yok hele cildin yağlıysa..Yinede sen bilirsin..Siyah noktalar başka şekilde geçmez diye düşünüyorum, kil belki işe yarayabilir ama..

sevgili Britney00 siz güzellik uzmanı mısınız ya da tıp fak ögrenci ? neden size soru soruyoruz siz hangi vasfınızla bunlara yanıt yazıyorsunuz bunu anlayamadım açıkcası
bnim de sorularımı cevaplarsanız sevinirim......

benimde T bölgem yağlı siyah noktam var garnier mı öneriyorsunuz bir de önerebileceğiniz nemlendirici krem var mı gece gündüz için olay kullandım memnun kalmadım çok kaşındı kabardımafoldumben

tıp fak. öğrenci olmayı düşünüyorum açıkçası ablam eczacılık okudu ondan da yardım alıyorum hem de cildimle uğraşırken çok tecrübe edindim yardımcı olmak istedim tabi herkesin kendi düşüncesi var sormak isteyen sorabilir :1rolleyes:

benimde T bölgem yağlı siyah noktam var garnier mı öneriyorsunuz bir de önerebileceğiniz nemlendirici krem var mı gece gündüz için olay kullandım memnun kalmadım çok kaşındı kabardımafoldumben

nemlendirici kullanmasan da olur tatlım ya:)
illa istiyorsan yine garnierin sheer protection high protect sph 50 var bende nemlendiricili tüm gün nemli tutuyor yüzü hem de güneşten koruyor...nemlendirici ve güneş koruyucu önemli tabi ama cildin yağlıysa nemlendiriciye gerek yok:)

benim cildim karma.sadece adet öncesinde yanak kenarlarında inatçı sivilcelerim çıkıyor iki adet.bugün loreal aldım ama bilmiyorum cildime uygunmu diye.sizce ne kullanmalıyım.siyah noktam yok.

sadece özel gnlerdeyse tedavi kesin çözüm olmayabilir de..Ama her akşam isotrexin'i gece yatarken sivilceli bölgelere sürüp yatarsanız memnun kalırsınız..her eczanede yoktur hangi ilde yaşıyorsanız ona göre eczane tavsiye edeyim:) Eğer alacaksanız...

Bir arkadaş daha sormuş, ben de aynı şeyi merak ediyorum; nasıl insanlara bu kadar kesin tavsiyelerde bulunabiliyorsunuz? Tamam konuyu çok araştırmışsınız, merakınız varmış, bilginiz de olabilir. Burada bizler de tavsiyelerde bulunuyoruz ama kimseye bu kadar kesin tavırlarla şunu yap bunu yap demeye hakkımız yok, bu benim nacizane fikrim. Siz cildiye uzmanı değilsiniz anladığım kadarıyla, lütfen arkadaşlar, yaşadığınız problemlerle ilgili mutlaka uzmanından bilgi almalısınız. Bizler de burada kullandığımız ürünlerle ilgili zaman zaman fikir veriyoruz ama her ürün herkese iyi gelir diye bir şey yok. Her yağlı cilt aynı değildir örneğin. Lütfen insanları yanlış yönlendirmeyin.

benimde T bölgem yağlı garnier'ın 3 ü bi arada ürününü kullandım fakat daha sora yüzümde kızarıklıklar oluştu siyah noktalarımda olduğu gibi duruyor ayrıca burnumla yanağımın arasında kalan bölgede gözeneklerim çok açık onları nasıl kapatabilirim ? hergün yüzüme maya maskesi kullanıyodum fakat saç dökülmesi başlığında görünce bıraktm tüylenme yapar diye haftada bi kez avondan aldığım maskemi kullanıyorum gül suyu sürüyorum ama gözeneklerim hala çok açık garnier dışında tavsiye edebilceğinz bir ürün var mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…