Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slm canım,cilt sıkılaşması için önerebileceğin bir ürün varmı??
merakla bekliyorum cevabını..şimdiden teşekkürler
çenemde ve burnumda siyah nokta dolu bakım yapmadığımda daha çok belli oluyor cilt doktoru siyah nokta geçmez dedi cildim yağlı değil kuruda değil normal buradan okuduğum kadarıyla şu kanıya vardım yüzümü normal bir temizlik yaptıktan sonra siyah noktalı bölgeye garnier derinlemesine temizlik jelini kullandıktan sonra gül suyu ile pamukla silmek (bayağı bir işlem..) yanak alnıma garnier demizleme fazla gelir kurutur ama burnum ve çenemde çok yağlı değil neyse uzattım sözün kısası böyle bir işlem uygunmudur arkadaşlar???????????????????????
sevgili Britney00 siz güzellik uzmanı mısınız ya da tıp fak ögrenci ? neden size soru soruyoruz siz hangi vasfınızla bunlara yanıt yazıyorsunuz bunu anlayamadım açıkcası
bnim de sorularımı cevaplarsanız sevinirim......
benimde T bölgem yağlı siyah noktam var garnier mı öneriyorsunuz bir de önerebileceğiniz nemlendirici krem var mı gece gündüz için olay kullandım memnun kalmadım çok kaşındı kabardımafoldumben