- 23 Ocak 2011
- 1.016
- 11
- 318
- Konu Sahibi hasretimsi
cnm hıçbır sorunu yok yanlız onun ısıkları yanmıyo fotoda oyle cıkmış
yanlız onların nosunu yanlıs yazmısım 21 numaraymıs onlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tamam cnm anladm.bi de 12-18ay demissin bi takım war .mor berenin üstünde.sortlu takım .cm olark yazıomu ölcüsü.bi de takas düsünürmusun
cnm takasım yok kıyafetım cok fazla oldugu ıcın onları cıkarmak ıstıyorum elımden cm bilmiyorum ama 12 18 uygun beden olarak
canm illa kıyafetle takas etmk zorunda deglsın.bana kücülen kıyafetler temız ve ev esyalarmda var begendıgın olur illa.
olabılır ev esyası neler olabılır
istersen sıfır hic kullanmadgm yurtdısından gelme filtre kahve makınem var baya uygun verıyorm kullanmadm diye,40 tl.karsılgnda senden o kadrlık urun secebılrm.alıcı odemelı yollarz.herkes aldıgı kargoyu öder.
isrtersen cam krıstal cay takımı war ,yaş cercevesi war sıfır,istersen gir bi bak profılmden actıgım konulara.illa begenırsn biseyler.
istersen sıfır hic kullanmadgm yurtdısından gelme filtre kahve makınem var baya uygun verıyorm kullanmadm diye,40 tl.karsılgnda senden o kadrlık urun secebılrm.alıcı odemelı yollarz.herkes aldıgı kargoyu öder.
isrtersen cam krıstal cay takımı war ,yaş cercevesi war sıfır,istersen gir bi bak profılmden actıgım konulara.illa begenırsn biseyler.
cnm istedıklerın bunlar degılmı sonra sıkıntı yasamayalım
tamam cnm aynenbeyaz ayakkabı 21no,sıyah ayakkabı 22 no.we sortlu takım 12-18ay olark sorunsz teslım alıcam inş.ozelden sende isim ve tel yazrsan sevnrm.cnkü alırken soruyolar isim,tel
tmm cn mproblem yok ozamn ozelden yazarım
yıldızlı kot elbise ve pantolon renkli hırka,kalpli etek bedenleri nedir?
yıldızlı kot elbıse 12 18 ay yıldızlı kot pantolon oda yıne 12 18 ay motherc marka ıkısıde hırka 18 24 ay vaıkıkı marka yesıl kalplı etek 24 36 cıchılıd markadır
yaa sizden hep birşeyler beğeniyorum yaşı tutturamıyorumetek ve hırka uyuyor ama kargoya değsin istiyorum.eklemediğiniz 2 yaş için başka şeyler var mı ekeyeceğiniz.
tmm cnm beklıyorm
cnm unuttn sanrm .ozelden yazıcaktn isim ve tel
cnm kargonu yolladıktan sonra telden atıcam numaramı bılgılerımı unutmadım aklımda yanı hem kargo bılgısını de soylerım dıye dusunmustum