“Temiz olun” nasıl söylenir?

(Ve ben her seferinde temiz sünger açıp bol bol deterjanlarım çünkü ıslak ıslak lavabo içinde bırakılan bulaşık süngeri bakteri üremesine en müsait yerdir)

Kuzum genel durum boyleyse sizin temizlik hstaligina goz kirpiyor olabilirsiniz.Evet tuvalet cikisi el yikamamak ya da gercekten hijyene dikkat etmiyorlarsa o seyler kotu gercekten ama bazen birini duzelsemezsek biz hastalaniriz

Söylemekle olmaz bu işler.Soylesen bir iki dikkat ediyormuş gibi yaparlar sonrasi olmaz.Her sulalede bir tane vardır pis.Yapacaginiz tek şey var o da ayrı eşyalı ev tutmak.Bizim köyün almancilari hep ilçede ya ev alırlar ya ev tutarlar.Arada gelir giderler.Gelmeden de bir temizleyirsiniz.miss.

Boyle evde cay bile icilmez, kaldi ki bebegi o eve sokmak. Esiniz de konussa degisen bir sey olmaz, pis pistir. Tamam torunlarini ogullarini gormek haklari fakat bu sartlarda o eve girilmez, kendiniz de surekli temizlik yapamazsiniz, baska yerde kalip disarida birlikte vakit gecirmek olabilir.

Ay yok bildiğin yazlık sitesi. Sitede zaten köpekli bi sürü insan var e haliyle hayvanlar her köşeye işiyor işaretliyor, bunu bilirken ne diye o dış terlikle eve girersin? Köy olsa belki ben de toprak temizdir diye düşünürüm.
Valla yaşadığım yerde böyle pis komşu olsa belediye gelip götürür buradakiler eve ayakkabıyla giren insanlar, bizim eve gelince onlar bile soruyor çıkaralım mı diye

Müslüman ama pis Araplar der işine gelmezse
Tamam Arap pis de sen çok temizsin sanki

Napin edim kesinlikle orda kalmayın. Onlar bağışıklık kazanmışlardır siz de bebeğiniz de hasta olursunuz. Otel , ev vs bakın. Ne tatlılıkla ne de sert bir dille çözülür bu is. Yılların alışkanlığını siz kiramazsiniz

Ay gerçekten çok zor o yaştan sonra insanlara temizlik öğretmek nasıl olacak ki. Bu konuya eşinizin çözüm bulması gerekecek çünkü bu pislikte siz de çocuğunuz da hastalanabilirsiniz. Bence İshal karın ağrısı falan oluyordur zaten. Temizlikçi tutun diyeceğim ama ne ise yarayacak doğru düzgün bulasik bile yikanmiyormus evde.
Eğer eşiniz çözüm buluyorsa artık mütevazi ya da çekingen olmayın. Tiksindiginizi belli edin belki utanıp dikkat ederler.

Air bnb veya ayrı ev diyen arkadaşlar
Eşimin halası “az görüşüyoruz bu yaz 3-5 gün de ben misafir edeyim sizi, benim çocuklar da ziyaret eder kuzenlerle eğlenceli vakit geçirirsiniz.” dedi. Tamam dedik.
Kayınvalide ağlıyor ben yavrumu yılda bir veya iki görüyorum ona da halası el koymuş, siz şimdi 4 gün onda mı kalacaksınız diye.

Ne ayrı evi

Allah yardımcınız olsun pis insanla yaşamak çok zor.iyi ki eşimin ailesi titiz.öyle titizler kimsenin temizliğini beğenmiyorlar.
Kıymetini bilin valla
Siz onların arkasından ne pisler diye söyleyeceğinize, en kötü onlar sizin arkanızdan söylenir
Ben ikinciyi tercih ederdim

Böyle bir aileden çıkan eşiniz nasıl peki? Kötü niyetle asla sormuyorum ama çok merak ettim. Adamcağız temizse o eve nasıl dayandı, pisse hiç belirti göstermedi mi. Çok zor allahım

Midem kalktı. Bize söylediklerinizi söyleseniz çok mu kaba olur

Siz cok fazla sabırlısınız kim olsa dile getirir bunları saglık bu sonucta sizde cocugunuz da ciddi saglık problemi gecirebilirsiniz. Bagırsak enfeksiyonundan tutunda tifo kolereya kadar yolu var bunun. Wcden sonra ellerini yıkamayan bir insanın ne yaptıgı yemek yenilir ne de koltuğuna oturulur. Eşiniz gitsin annesini gorsun size o eve girmeniz için teklif dahi edemez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…