“Temiz olun” nasıl söylenir?

Ben direk söyleyenlerden, temizlik konusunu hiç affetmem... Ama kırmadan... Kuzenimin iki mtre tırnağıyla çocuğun poposunu temzlerkn ona tırnaklarının mikrop toplayacağım söyledim artık kısacıkbir çalışan o kdr pis kokuyordu ki iş yeri leşşş kırmadan söyldim ilk gün surat etti sonra gelip sarıldı öptü bnibulaşık leğeninde kısır yapanı uyarmışlığımmı demezsin,,, pastayı keserken elini yalayıp bıçağı eliyle yalayıp yalayıp pasta koyana,,, Aaa asla yemem m demişliğim bile var.... Temiz olsunlar kardeşim bu ne pislik..... Bir gün arkdşm kahvaltıya geldi reçel ksşıklarını yalayıp tekrar içine koydu 1 yıl konuşmadımbni arayıp ne oldu niye hiç aramıyorsun dediğinde diyemedim reçel meselesini ama bir daha davet etmedim.... Bn bu konulara çok takıntılıyım,,,, bnce sizde güzelce söyleyin ama değileceklerini sanmıyorum,,, ama şu el yıkama konusu çok önmli bunu direk söylerdim....anne baba hayırdır wc den çıkınca musluk sesi glmiyorrrr diye direk söylrdim...bn kahrolacağıma onlar temiz olsun...

Çok temiz insanlar daha sık hastalanıyormuş deterjanların etkisinden dolayı ,onlar değişmez

şuan tam olarak böyle bakıyorum yaşadıklarınıza ama yorum yspıcak kelime bulamadım saygılı ve anlayışlı bir insansınız ve çok sabırlı taktir ettim gerçekten ama kırmadan nasıl söylenir söylense nekadar anlaşılır bilemedim gerçekten kaldığınız sürece kadın tutsanız ama kişisel trmizlik olayıda var acaba gitmesenizmi valla iki ucu oklu değnek dedikleri yer sanki

Ya hakketen ben bu temizlik meselesinden hiçbir yere yatılı gitmek istemiyorum..lavaboyu her kullanımdan sonra bile en azından fisfisla üzerinden bir geçerim ..başkasının evinde kalmak bana işkence gibi geliyor

Kayın aileniz tasarrufun belini kırmış

E temizlikçi de tutmuzlar haliyle
Ya ben de bazen düşünüyorum acaba deterjana para vermemek için mi böyle az kullanıyorlar diye. Ki ben de aşırı deterjan tüketimine hem doğaya hem insan sağlığına zararlı olduğu için karşıyım ekolojik almaya çalışıyorum

Bence kendinize kalacak yakınlarda başka yer tutun bu seferliğine. Sorarlar ve drama yaparlarsada ' bebek için uygun bir yer bakıyorduk burası en uygun ve en temiziydi, o yüzden burayı seçtik ' dersiniz çaktırmadan ve soğukça. Onlarda aslında beklentinin ne olduğunu anlamaya başlar ve gerekli özeni temizlikte gösterirler sizi evde istiyorlarsa bence.

Ha görüştüğünüz zamanlarda da, kişisel temizliklerine güvenmiyorsanız, 'çok alerjik, anca benim kucağımda sakin kalıyor' gibi laflarla geçiştirirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…