Temiz Mutfak

Mutfak tezgahım boş ve temiz olmazsa... etraftaki herşey yerli yerinde durmazsa rahat edemem ben... Temiz bırakmadığım zamanlar oluyor elbet... ancak ilk uygun anımda yine toparlıyorum...

Savaş alanına dönüyor mu... aaa evet, her zaman çünkü ben iyi dağıtır iyi toplarım :)))

Ama özellikle çocuklarınız varsa... ve temizlik çocuklarınızla geçireceğiniz vakitten çalıyorsa... bırakın dağınık kalsın.

selam bende varım diyorum :) maşallah ne güzel bomboş tezgahlarınız benim böyle hiç boş olmaz ,henüz çocugum yok ama hamişim genelde cok üşeniyorum çalışıyorum aynı zmnda yorgunluk daha agır basıyor yemekten snra,makinayı bile boşaltamıyorummm ay ne kdar pis bir insanımm:KK70::KK70:

Ben de akşama kadar ne yapsam diye dolanırım akşam bi hışımla mutfağa girer yemeği koyarım, yemek pişerken pilavı koyarım pilav pişerken çorba yaparım arkasından ışık hızında bi salata . Hiç birinin bulaşığı da yıkanmadı tabi. Sonra yemek yenir ben pert. :ruh:
işte bende ard arda yapıyorum yemeklerimi ama o sırada da bir yandan hemen yıkasan çok kolaylık oluyor

kızlar sizi bulmuşken sorayım benim yerler çok batıyor o kadar dikkat ediyorum dökmemeye ama sinir oluyorum minik bir mutfak halım vardı her hafta yıkamaktan gına geldi kaldırdım en sonunda sizde de durum aynı mı?

kızlar sizi bulmuşken sorayım benim yerler çok batıyor o kadar dikkat ediyorum dökmemeye ama sinir oluyorum minik bir mutfak halım vardı her hafta yıkamaktan gına geldi kaldırdım en sonunda sizde de durum aynı mı?
Benim de öyle ben örtü serdim artık lastikli. Çok rahat ettim. Süpürürken kaldırmaya da gerek yok.

Evet bunun için yesacığım 21 gün eğitime aldı beni ama bebekten sonra yine eskisine döndüm.
canım bebeğin çok mu küçük? şu ana kucakları var ya onlardan alırsan çok rahat edersin ablama ne diller döküp aldırmıştım dua etti bana:KK45:koy onun içine bebeğini masan varsa koy masanın üstüne ya da yerde de olur arada onu oynat bir yandanda hem yemeğini hem temizliğini yap:KK66:

:) ufak paspas var ayağımın altında:) zırt pırt yıkarım :D ben de toplayacağım tezgahımı foto atın iyice gaza getirin beniD:

canım bebeğin çok mu küçük? şu ana kucakları var ya onlardan alırsan çok rahat edersin ablama ne diller döküp aldırmıştım dua etti bana:KK45:koy onun içine bebeğini masan varsa koy masanın üstüne ya da yerde de olur arada onu oynat bir yandanda hem yemeğini hem temizliğini yap:KK66:
Ahhh durmuyor ki hep kucakta. Gece uykusu da yok. Kendi sallanan salıncak aldım onu da sevmedi. Hiç bir şey anasının kucağı gibi olmuyor demekki :D 4 aylık oldu.

Ahhh durmuyor ki hep kucakta. Gece uykusu da yok. Kendi sallanan salıncak aldım onu da sevmedi. Hiç bir şey anasının kucağı gibi olmuyor demekki :KK70: 4 aylık oldu.
ah yerim ben onu anasının kokusunu istiyordur peki kanguru ya da siling almayı düşündün mü? güzel marka tavsiye ederim ergonomik. annelik zor ablamdan biliyorum minikliği ayrı büyüyünce ayrı hele ayaklandı mı hiç bırakamıyor insan. bizlerde hamile kalmak için uğraşıyoruz :KK48:

ah yerim ben onu anasının kokusunu istiyordur peki kanguru ya da siling almayı düşündün mü? güzel marka tavsiye ederim ergonomik. annelik zor ablamdan biliyorum minikliği ayrı büyüyünce ayrı hele ayaklandı mı hiç bırakamıyor insan. bizlerde hamile kalmak için uğraşıyoruz :KK48:
Rabbim en kısa zamanda size de nasip etsin inşallah canım.

benim duvardan duvara hali 1.kat diye kaldirip yikamayada veremiyorum arada bi siliyorum ama sanki aldigimda acik kremdi simdi koyu krem bide desenleri var artik benek benek :)

benim duvardan duvara hali 1.kat diye kaldirip yikamayada veremiyorum arada bi siliyorum ama sanki aldigimda acik kremdi simdi koyu krem bide desenleri var artik benek benek :)
ben çeyizimde hususi leke tutmayan antibakteriyel falan filan bir sürü özelliği olan bir halı almıştım. dünya para verdim ama hepsi kandırmaca hiç değmezmiş... şimdiki evime taşınmadan önce yıkamaya verdim adam eşime abla bunun üstüne ne döktü çıkmıyor lekeler diye sormuş... bende kimyasal deney yapıyor deseydin dedim:KK45:ne dökülcek kızartma yaparken yağ sıçrıyor . inan bir gün elimde deterjan şişesi vardı kaydı az bir şey halının üstüne döküldü yemyeşil kaldı şok oldum ya deterjansın sen silince çık dimi yok çıkmadı:kızgın:allahtan şimdi küçük mutfağım minik bir halı yetiyor ama onun üstüne de kardeşim çay dökmüş sinirim bozuldu hepten kaldırdım. özeniyorum buz gibi tertemiz evlere..

Back
X