Temiz Mutfak

hamur isi yaptim mutfak berbat durumda
firin ocak aldi absini gidiyor

firin temizlgine krbonat ve sirke nkarisimi oneiryolar dieneyen oldumu hanimlar
durulanma olmadigi için kimyasal dokmeyin diyolarr firina:kızgın::kızgın::kızgın::kızgın:
Evet ben bazen öyle yapıyorum ama yemek taşıp yanarsa faydası olmuyor.

Oy oy oy birileri konu açmış da bizi etiketlemek ancak düşmüş aklına :( :( :(
Neyse hadi büyüklük bende kalsın :) Geleyim bari ihtiyacım yok değil :))
Hoşgeldin canım. Evet biraz geç oldu ama sağlık olsun. Ben dun gece toplamadan yattım bu gün yine 1 den başlayacağım zincir kırıldı :(

Tüm gün dışarıdaydım eve yeni geldim ama şimdi makine boşaltmaya gidiyorum :KK54: üşenen varsa peşimden gelsin
Hoşgeldin Flores. Valla sabahtan beri makina boşaltmaya üşendim elimde yıkadım. Temiz şimdi mutfak yarın boşaltırım inşallah

kizlar cok sasirdim baska yeri degilde ama mutfagi aksam toplamadan nasiı yatilir? gozume uyku girmez yani.kvlerle yasiyoruz 5kisiyiz evde her aksam toplarim trzgahi ocagi silerim mis gibi olur ustelik bulasık makinemde yok elde yikuyorum..20dkmi aliyor anca.kirli mutfakda yemey bile yiyemem..bana cok abarti geldi ustelik kucuk cocugumda var ve calisuyorum ama mutfagim tertemiz..

kizlar cok sasirdim baska yeri degilde ama mutfagi aksam toplamadan nasiı yatilir? gozume uyku girmez yani.kvlerle yasiyoruz 5kisiyiz evde her aksam toplarim trzgahi ocagi silerim mis gibi olur ustelik bulasık makinemde yok elde yikuyorum..20dkmi aliyor anca.kirli mutfakda yemey bile yiyemem..bana cok abarti geldi ustelik kucuk cocugumda var ve calisuyorum ama mutfagim tertemiz..
nasil yapiosun hayretttt

♡.♡ MUTFAĞI HER GÜN TEMİZ BIRAKMA ALIŞKANLIĞI♡.♡

17,02.2017

1-anka_misali => 12. gün
2-bir garip oblomov =>12.gun
3. Yesa1=>14.gun
4. Kubdef=>12.gün
5. Maral_ =>

Hadi kızlar 14 gün kesintisiz yaptım ben sıra sizde

Temiz mutfak

Temiz tezgah

Biri 4.5 aylık bebek, biri 7 yaşında engelli biri de 3. sınıfa giden 3 çocuğum var. Benim de kayınvalide olsa bakar çocuğa toplarım. Günde 2-3 saat şanslıysam uyuyorum. Ahkam kesmek ne kadar kolay yaa.

Kirli mutfakta yemek yemiyoruz zaten dışardan söylüyoruz salonda hallediyoruz dağınıksa. Yorum yapmanın da bir adabı olur yani. Halimden memnun olsam buraya konu açmam.

hatta temiz mitfaklarin fotosunu cekelim hergun olur mu
Hoşgeldin canım. Ya ben yıkadıklarımı kuruyup kaldırmaya üşeniyorum o yüzden resim atmıyorum ama herkes atarsa ben de atarım. Her gün bir nesne belirler tezgaha koyar çekeriz.

♡.♡ MUTFAĞI HER GÜN TEMİZ BIRAKMA ALIŞKANLIĞI♡.♡

19,02.2017

1-anka_misali => 1. gün :(
2-bir garip oblomov =>
3. Yesa1=>14.gun
4. Kubdef=>
5. Flores=>
6. Cnntrm=>
7. Naz__24=>
8. Sweet-73 =>

saol canim
firin sormustum goren olmadi galiba

sen neyle temiziyon firini ?
Cevapladım ben ama. Ben normalde karbonat sirkeyle siliyorum ıslak ıslak sabaha kadar bekliyor kapağı kapalı. Sabah tekrardan temizliyorum. Ama yemek taşınca faydası olmuyor amwayin kırmızı fırçalı yağ çözüle yapıyorum o zaman. İyice temizledikten sonra tekrar sirkeyle siliyorum kalıntı kalmasın diye.

Back
X