• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Temiz Mutfak

Anka

Nirvana
Pro Üye
25 Ekim 2008
52.629
114.829
1.223
Evet arkadaşlar. Bir turlu istikrar sağlayamadığım bir konu bu. Nedense bir anda savaş alanına dönüyor. Çoğunlukla akşamları toplamaya ya vaktim olmuyor ya da üşeniyorum. Buradan istikrar sağlamaya çalışacağım. Savaş alanı dediğim gerçekten savaş alanı yanii gören arkadaşlar var aramızda :23:

Şimdi varsa benim gibi olanları bana yoldaş olması için bekliyorum. Ama ben her gün kesinlikle toplarım diyenleri de destekleri için bekliyorum.

Katılmak isteyen arkadaşlar listeye adını ekleyip kaçıncı günde olduklarını yazsınlar. Eğer bir gün toplamadan yatan maalesef tekrar 1 den başlayacak. O yüzden her gun toplayıp zincir yapmamız lazım.

Son düzenleme:
Aynen benim de küçük bebeğim var onun dışında 2 çocuğum daha var.
Birinin yediğini oburu yemez çeşit çeşit yemek yapacağım diye dağıtıyorum hep.
Akşam toplayıp yatalım beraber. Bu akşamdan başlayalım. Sabah kahvaltı hazırlarken bulaşık makinesi doluysa boşaltalım. Sonra çıkanları atalım. Bu akşam başlayalım 21 gün deneyelim ne dersiniz.

Akşam toplayıp yatalım beraber. Bu akşamdan başlayalım. Sabah kahvaltı hazırlarken bulaşık makinesi doluysa boşaltalım. Sonra çıkanları atalım. Bu akşam başlayalım 21 gün deneyelim ne dersiniz.
Üç çocukla sizinki
Sizin iş daha zormuş üç çocukla.çok isterdim ama bebeğim iki aylık yemek bile zor yiyorum dağınık mutfakla bi süre daha devam edicez mecburen

6 şubat 2016 birinci gün

Başarılı ile tamamlayanlar

YesA1

İsim çok ben yapamadım başım ağrıdı sular gitti elektrikler gelmedi diyen

Anka misali

Kızlar benimde Mutfak almış başını gidiyor... biri dur desin. 21 aylık kizim var ve hamilryimm aksam oldu mu mutfağa dokunasim gelmiyor. Bazen sabahına topluyorum bazen eşim yapıyor. Ama içimden gelmesede Mutfak dolaplarım artık gitti gidiyor. Parmak izi hemen belli oluyor malesef. Şöyle bir fisfisla temizleyecek kadar vaktim kalıyor. Hiç iyi değilim çünkü. Kullanıp yapaip memnun kaldığınız neler var.yağ kır bir kkerede gitsin istiorum

ayyy yavrummmmm şaka yaptım şakaaaaaaaaaa

sen kiiiiiiiiiiiiiiiiii ne fotograflar paylaştınnn

sen kiiiiiiiiiii 3 cocukla boş tezgah yaptın

süpersin anka kuş sadece 21 gün:=)
Evetttt güç bende. Yapabilirmmmmm başarabilirimmmmmm ve yapacağımmmmmm :71: :71:

Kızlar benimde Mutfak almış başını gidiyor... biri dur desin. 21 aylık kizim var ve hamilryimm aksam oldu mu mutfağa dokunasim gelmiyor. Bazen sabahına topluyorum bazen eşim yapıyor. Ama içimden gelmesede Mutfak dolaplarım artık gitti gidiyor. Parmak izi hemen belli oluyor malesef. Şöyle bir fisfisla temizleyecek kadar vaktim kalıyor. Hiç iyi değilim çünkü. Kullanıp yapaip memnun kaldığınız neler var.yağ kır bir kkerede gitsin istiorum

Allah kolaylık versin canım. Hamileyken zor oluyor maalesef... Mutfak dolaplarl için yağ ve kir bezi diye bişey aldım. Sadece yıkıyorsun siliyorsun bitiyor. Ne deterjan ne kurulama. Ama dolaptan dolaba değişir mi bilmiyorum tabi.

Bende varim :) mutfak temiz olunca ev temiz oluyo mutfak daginiksa her yer daginik

Biz yemeği bitirdik mutfak topladım çamaşır suyuyla silmem gerekiyordu sildim süper oldu daha dağıtmam ama yine de daha geç vakit resim paylaşirim

Hadi kızlar Temız mutfak

TEMİZ tezgah

PAROLAMIZ bu

Ben de toplayacağım inşallah dur bakalım ilk günden fire vermemem lazım. :-)

Biz simdi kalktik sofradan mutfağın kapisini kapadim ciktim :KK51: ama az sonra toplicam cok agirlik çöktü üstüme bi gecsin :)

Biz yemeği bitirdik mutfak topladım çamaşır suyuyla silmem gerekiyordu sildim süper oldu daha dağıtmam ama yine de daha geç vakit resim paylaşirim

Hadi kızlar Temız mutfak

TEMİZ tezgah

PAROLAMIZ bu
Resimli mi olacak:o

Biz yeme içme faslini şu dk itibariyle kapatıyoruz

O zaman gelsin 1. Gun

Eklentiler

• 1486406522151-924313592.webp
    1486406522151-924313592.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 188
Back
X