- 25 Kasım 2014
- 282
- 90
- 323
Tamam cnm, başka bi arkadaşın da bahsettiği Gucci Envy Me de kesinlikle müthiş ferah bi koku. Ona da bakmanı şiddetle tavsiye ediyorumİnş. canım,bakacağım ona. Diğeri yani D&G aradığım koku değil ne yazık ki
Bak benim özellikle önerdiklerimi beğenmişsin cnm, tahmin etmiştim tam aradığın parfümler çünkü :)Davidoff Cool Water
Gucci envy me
Lacoste pour femme
Chloe edp
Kızlar dün akşam bu parfümlere baktım,aradığım parfüme en yakın olanlar Davidoff Cool Water ve Envy me. Ama işte bu diyemedim yani hala başka parfümlere de bakayım derdindeyim. Davidoff tam deniz ferahlığı gibi kokuyor,Envy me de kaliteli-yeni gibi bir his bıraktı.Buna başka bir mağazadan tekrar bakacağım,farklı kokulara baktığım için tam emin olamadım belki de bunu alırım
Canım glow u nereden almıştın ben hiç bi yerde bulamadım artık yok demişlerdi sorduğumda merak ediyorum böyle bi koku istiyorum çünküTemiz koku deyince aklıma direk jennifer lopez glow geliyor. Temiz ve ferah
Tekinacardan almıştım canım . Hala var mı orda bilmiyorum ama muhtemelen vardır diye düşünüyorum. internette falan araştırdın mı hiç?Canım glow u nereden almıştın ben hiç bi yerde bulamadım artık yok demişlerdi sorduğumda merak ediyorum böyle bi koku istiyorum çünkü
Araştırdım canım hiçbi yerde yok yani sanki satıştan kalkmış gibi valla tekin acar şuan yaşadığım yerde yok canım sevil,boyner falan var ama oralardada yok,dp deki nasıl acaba orjinaline uyarmı ki,senin bilgin var mı canımTekinacardan almıştım canım . Hala var mı orda bilmiyorum ama muhtemelen vardır diye düşünüyorum. internette falan araştırdın mı hiç?
Dpde denemiştim canım orjinaline benziyor. Ordan deneyebilirsin.Araştırdım canım hiçbi yerde yok yani sanki satıştan kalkmış gibi valla tekin acar şuan yaşadığım yerde yok canım sevil,boyner falan var ama oralardada yok,dp deki nasıl acaba orjinaline uyarmı ki,senin bilgin var mı canım
Tmm.canım bi dp den deneyeyimDpde denemiştim canım orjinaline benziyor. Ordan deneyebilirsin.
Kesinlikle süperLacoste pour femme :)
Ben de bir süre bulamadım, DP den aldım. İlk sıktığında değil ama sonra aynı orjinali gibi oluyor.Araştırdım canım hiçbi yerde yok yani sanki satıştan kalkmış gibi valla tekin acar şuan yaşadığım yerde yok canım sevil,boyner falan var ama oralardada yok,dp deki nasıl acaba orjinaline uyarmı ki,senin bilgin var mı canım
Şubelerine baktım da bana en yakın Akasya Acıbadem var,oraya da kimbilir ne zaman giderim
kesinlikle victoria's secret bombshell.
ferah, mis gibi.
bvlgari omnia crystalline de öyle.
Canım bence de bak hatta yakında yılbaşı indirimi başlalr bombshell veya angel gold'u beğeneceğine eminim.Ben en iyisi bu Victoria Secret parfümlerine bakayım ya, hiç denememiştim bu ikisine de mutlaka bakacağım kızlar
kuzum victoria secret ın parfümleri nasıl kalıcılık olarak,hangisini daha çok tavsiye edersinCanım bence de bak hatta yakında yılbaşı indirimi başlalr bombshell veya angel gold'u beğeneceğine eminim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?