Daha hafif değil de farklı tarz istiyorum; yani şekerli,baharatlı,ağır olmasını istemiyorum. O şekilde parfümüm zaten var,vanilya hastasıyımdır ama bazı zamanlar hafif,ferah koku arıyorum.Daha mı hafif bir şey aklınızdaki?
Davidoff'a kaç kere niyetlendim ama her gittiğimde kokusuna bakmayı unutuyorum.Bakacağım mutlaka :)) Noa'yla aramız iyi değilDavidoff Cool Water ve Cacharel Noa çok ferah geliyo bana cnm :)
Bunu da not aldım Bilgece. Teşekkürler :))
Ayy inş. ben de beğenirimAma vazgecilmeyecek bir parfum. Super kokusu.
orjinalı nerede vardırAma vazgecilmeyecek bir parfum. Super kokusu.
netten baktım biraz, kış kokusu diyorlar. @Bilgece ne diyor bu konuda acabaDavidoff'a kaç kere niyetlendim ama her gittiğimde kokusuna bakmayı unutuyorum.Bakacağım mutlaka :)) Noa'yla aramız iyi değil
Ayy inş. ben de beğenirimBiraz tarif edebilir misin, hangi notalar baskın? Addict kadar aşık olacağım bir de ferah koku arıyorum,inş. budur
orjinalı nerede vardırben hiç parfüm kullanmam. alışkanlık olmadı herhalde.
bir tane alıp özel günlerde kullanayım diyorum
Davidoff'u beğeneceğine eminim cnm, çok ferah temiz bir koku :) Ha bir de D&G Light Blue da aklıma geliverdi şimdi :)Davidoff'a kaç kere niyetlendim ama her gittiğimde kokusuna bakmayı unutuyorum.Bakacağım mutlaka :)) Noa'yla aramız iyi değil
İnş. canım,bakacağım ona. Diğeri yani D&G aradığım koku değil ne yazık kiDavidoff'u beğeneceğine eminim cnm, çok ferah temiz bir koku :) Ha bir de D&G Light Blue da aklıma geliverdi şimdi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?