Temiz kokan,ferah parfüm

CeYz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2012
9.964
14.476
498
Günaydın kızlar. Bana ferahlık veren,"ohh be" dedirten, tertemiz bir parfüm önerebilir misiniz? Hani yeni bir eşya/kıyafet alırız da yeni gibi kokar ya,o koku gibi de olabilir. Umarım anlatabilmişimdir

GÜNCELLEME
Kızlar aşkolsun,kimse coco mademoiselle'ye de bak dememiş:)) Bugün kokladım sanırım aradığım koku bu Bende kaliteli,bazen çiçeksi çoğunlukla ferah bir kokuya dönüştü. Siz nasıl tanımlarsınız bu parfümü? İyice emin olarak almak istiyorum,bir de çok kullanılan bir parfüm müdür? Yaygınsa hiç bulaşmayayım
Son olarak yazın kullanılır mı? Kışlık parfümüm var,coco'yu yaz için alıp kışın ara sıra kullanacaktım; yaza ağır mı kaçar?

Son düzenleme:
Lanvin- eclat d'arpage - oldukça hafiftir de
Escada- magnetism - kesinlikle az sıkarsanız kısa bisüre sonra sabunun "mis" kokusuna ulaşıyor kokuu. Kullanırken herkesten mis gibi kokuyorsun lafını duyardım ağır ve çok şekerli bi parfüm değil diğer escadalara göre

Escada yı biliyorum,aradığım o değil malesef Ama Lanvin'e bakacağım,adını ilk kez duydum.

Daha mı hafif bir şey aklınızdaki?
Daha hafif değil de farklı tarz istiyorum; yani şekerli,baharatlı,ağır olmasını istemiyorum. O şekilde parfümüm zaten var,vanilya hastasıyımdır ama bazı zamanlar hafif,ferah koku arıyorum.

Davidoff Cool Water ve Cacharel Noa çok ferah geliyo bana cnm :)
Davidoff'a kaç kere niyetlendim ama her gittiğimde kokusuna bakmayı unutuyorum.Bakacağım mutlaka :)) Noa'yla aramız iyi değil

Ama vazgecilmeyecek bir parfum. Super kokusu.
Ayy inş. ben de beğenirim Biraz tarif edebilir misin, hangi notalar baskın? Addict kadar aşık olacağım bir de ferah koku arıyorum,inş. budur

Ayy inş. ben de beğenirim Biraz tarif edebilir misin, hangi notalar baskın? Addict kadar aşık olacağım bir de ferah koku arıyorum,inş. budur

Ciceksi meyvemsi bir koku. Ferah ferah. Bi kere arkadasim bana sey demisti. Ya bilgece boyle temizlik kokuyosun. Hep mi temiz kokar insan. Cok guzel bir kokun var demisti :) cidden mis gibi koku.

orjinalı nerede vardır ben hiç parfüm kullanmam. alışkanlık olmadı herhalde.
bir tane alıp özel günlerde kullanayım diyorum

Canim sevilde sephorada falan bulabilirsin aslinda. Yaz kis farketmez kokusu cok hafif daha cok yaz kokusu gibi..
Bende bi de lancome poem var. esimin hediyesi diye arada sıkıyorum. Cok agir hic bana gore degil

Davidoff'a kaç kere niyetlendim ama her gittiğimde kokusuna bakmayı unutuyorum.Bakacağım mutlaka :)) Noa'yla aramız iyi değil
Davidoff'u beğeneceğine eminim cnm, çok ferah temiz bir koku :) Ha bir de D&G Light Blue da aklıma geliverdi şimdi :)

Lanvin- eclat d'arpage
Davidoff Cool Water
Gucci envy me
Lacoste pour femme
Chloe edp

Sağolun öneriler için kızlar. Bugün iş çıkışı bu parfümlere bakacağım.

Davidoff'u beğeneceğine eminim cnm, çok ferah temiz bir koku :) Ha bir de D&G Light Blue da aklıma geliverdi şimdi :)
İnş. canım,bakacağım ona. Diğeri yani D&G aradığım koku değil ne yazık ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…