• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Temiz kokan,ferah parfüm

kesinlikle victoria's secret bombshell.
ferah, mis gibi.
bvlgari omnia crystalline de öyle.

Davidoff Cool Water
Gucci envy me
Lacoste pour femme
Chloe edp

Kızlar dün akşam bu parfümlere baktım,aradığım parfüme en yakın olanlar Davidoff Cool Water ve Envy me. Ama işte bu diyemedim yani hala başka parfümlere de bakayım derdindeyim. Davidoff tam deniz ferahlığı gibi kokuyor,Envy me de kaliteli-yeni gibi bir his bıraktı.Buna başka bir mağazadan tekrar bakacağım,farklı kokulara baktığım için tam emin olamadım belki de bunu alırım

Armani acqua di gioia öneririm fresh bi kokusu vardır..İnsana hep yazı denizi kumu güneşi suyu hatırlatır:)

Davidoff Cool Water
Gucci envy me
Lacoste pour femme
Chloe edp

Kızlar dün akşam bu parfümlere baktım,aradığım parfüme en yakın olanlar Davidoff Cool Water ve Envy me. Ama işte bu diyemedim yani hala başka parfümlere de bakayım derdindeyim. Davidoff tam deniz ferahlığı gibi kokuyor,Envy me de kaliteli-yeni gibi bir his bıraktı.Buna başka bir mağazadan tekrar bakacağım,farklı kokulara baktığım için tam emin olamadım belki de bunu alırım
Bak benim özellikle önerdiklerimi beğenmişsin cnm, tahmin etmiştim tam aradığın parfümler çünkü :)

Temiz koku deyince aklıma direk jennifer lopez glow geliyor. Temiz ve ferah
xenforo-smilies-kk39.gif

Temiz koku deyince aklıma direk jennifer lopez glow geliyor. Temiz ve ferah
xenforo-smilies-kk39.gif
Canım glow u nereden almıştın ben hiç bi yerde bulamadım artık yok demişlerdi sorduğumda merak ediyorum böyle bi koku istiyorum çünkü

Canım glow u nereden almıştın ben hiç bi yerde bulamadım artık yok demişlerdi sorduğumda merak ediyorum böyle bi koku istiyorum çünkü
Tekinacardan almıştım canım . Hala var mı orda bilmiyorum ama muhtemelen vardır diye düşünüyorum. internette falan araştırdın mı hiç?

Tekinacardan almıştım canım . Hala var mı orda bilmiyorum ama muhtemelen vardır diye düşünüyorum. internette falan araştırdın mı hiç?
Araştırdım canım hiçbi yerde yok yani sanki satıştan kalkmış gibi valla tekin acar şuan yaşadığım yerde yok canım sevil,boyner falan var ama oralardada yok,dp deki nasıl acaba orjinaline uyarmı ki,senin bilgin var mı canım

Araştırdım canım hiçbi yerde yok yani sanki satıştan kalkmış gibi valla tekin acar şuan yaşadığım yerde yok canım sevil,boyner falan var ama oralardada yok,dp deki nasıl acaba orjinaline uyarmı ki,senin bilgin var mı canım
Dpde denemiştim canım orjinaline benziyor. Ordan deneyebilirsin.

Ben de bir süre bulamadım, DP den aldım. İlk sıktığında değil ama sonra aynı orjinali gibi oluyor.

C CeYz Victoria secret angel gold aradığın parfüm olabilir belki. Bende bugün keşfettim bu kokuyu ve fresh, ferah tertemiz bir koku. Diğer şekerli vs kokularından çok farklı.

C CeYz Victoria secret angel gold aradığın parfüm olabilir belki. Bende bugün keşfettim bu kokuyu ve fresh, ferah tertemiz bir koku. Diğer şekerli vs kokularından çok farklı.
Şubelerine baktım da bana en yakın Akasya Acıbadem var,oraya da kimbilir ne zaman giderim:KK43: Ama bana da aradığımı böyle bir yerden bulacağım gibi geliyor hatta vücut spreyi bile olabilir çünkü diğer denediklerimden içime sinen olmadı.Ağır ağır,parfüm gibi koksun istemiyorum.

kesinlikle victoria's secret bombshell.
ferah, mis gibi.
bvlgari omnia crystalline de öyle.

Ben en iyisi bu Victoria Secret parfümlerine bakayım ya, hiç denememiştim bu ikisine de mutlaka bakacağım kızlar:KK68:

Ben en iyisi bu Victoria Secret parfümlerine bakayım ya, hiç denememiştim bu ikisine de mutlaka bakacağım kızlar:KK68:
Canım bence de bak hatta yakında yılbaşı indirimi başlalr bombshell veya angel gold'u beğeneceğine eminim.

Back