Canım ben en çok Angel gold olanı kalıcı buldum aralarından. Normalde kalıcılıkları orta düzeyde. Angel gold biraz daha iyi kalıcılıkta.kuzum victoria secret ın parfümleri nasıl kalıcılık olarak,hangisini daha çok tavsiye edersin
Anladım canım kalıcılık orta düzeydeyse bi düşüneyim kuzum ben wish alıcam ama onunla birlikte biraz daha yumuşak ferah bi parfüm daha düşünüyorum da bilemedim çokta pahalı olmasın istiyorumCanım ben en çok Angel gold olanı kalıcı buldum aralarından. Normalde kalıcılıkları orta düzeyde. Angel gold biraz daha iyi kalıcılıkta.
Davidoff'a kaç kere niyetlendim ama her gittiğimde kokusuna bakmayı unutuyorum.Bakacağım mutlaka :)) Noa'yla aramız iyi değil
Ferah ve şık bir parfüm Angel gold..indirime girerse mutlaka al kuzumAnladım canım kalıcılık orta düzeydeyse bi düşüneyim kuzum ben wish alıcam ama onunla birlikte biraz daha yumuşak ferah bi parfüm daha düşünüyorum da bilemedim çokta pahalı olmasın istiyorum
Ferah ve şık bir parfüm Angel gold..indirime girerse mutlaka al kuzum
Benimde sevdiğim bir koku matmazel ama fresh sayılmaz bence. Sabunsu ve tütun kolonyasina benzetiyorum ben :) tarz bi koku. Ya çok sevilir yada nefret edilir.herkese hitap etmez. Birde ileri yaşların kokusu olduğu söylenir. Cherry le alakası yok bence..Kızlar aşkolsun,kimse coco mademoiselle'ye de bak dememiş:)) Bugün kokladım sanırım aradığım koku buBende kaliteli,bazen çiçeksi çoğunlukla ferah bir kokuya dönüştü. Siz nasıl tanımlarsınız bu parfümü? İyice emin olarak almak istiyorum,bir de çok kullanılan bir parfüm müdür? Yaygınsa hiç bulaşmayayım
Son olarak yazın kullanılır mı? Kışlık parfümüm var,coco'yu yaz için alıp kışın ara sıra kullanacaktım; yaza ağır mı kaçar?
Cok doğru tespit. Bence de benziyorlar. Miss dior sadece daha tatlımsı ve fresh bence.Coco matm. ve Miss dior chery birbirine benziyor mu sanki?
Bileğime sıkmıştım, kaldıkça sanki farklı bir parfümü anıtsattı
Su an ikisini de kullaniyorum ama benim icin Coco Mademoiselle 10 adim onde. Miss DiorCoco matm. ve Miss dior chery birbirine benziyor mu sanki?
Bileğime sıkmıştım, kaldıkça sanki farklı bir parfümü anıtsattı
Canım yaygın mı çok peki? Çevrenden övgü aldığın bir koku mu? Ben alırsam yine ufak boy alacağım çünkü bir parfüme ne kadar bayılırsam bayılayım 50cc yi 2 senede zor bitiriyorum.Bu parfümde tam karar kılamadım ya,sanki bilindik sık rastladığım bir parfüm gibiSu an ikisini de kullaniyorum ama benim icin Coco Mademoiselle 10 adim onde. Miss Dior- Janna - nin da dedigi gibi daha tatli, bu yuzden Coco Mademoiselle bana daha fresh ve 4 mevsimlik gibi geliyor.
Aslinda ben kullanmadan once kimsede kokladigimi hatirlamiyorum bu kokuyu, ama evet bilindik bi parfum. Begenip soranlar oldu bikac kere, hatta ben benzetmesem de "Parfumunuz Flowerbomb mu?" diye soranlar oldu=) Yine de en cok ovgu alan parfumum Narciso Rodriguez For Her, ben sevemedikce insanlar bayiliyo sankiCanım yaygın mı çok peki? Çevrenden övgü aldığın bir koku mu? Ben alırsam yine ufak boy alacağım çünkü bir parfüme ne kadar bayılırsam bayılayım 50cc yi 2 senede zor bitiriyorum.Bu parfümde tam karar kılamadım ya,sanki bilindik sık rastladığım bir parfüm gibi
Merak ettim bunun kokusuna da bakayım.Ferah,taze parfüm kategorisinde mi? Notaları çok ilginç,dip notasında ağaç var :) Birisi yorumlarında addictinin yerini hiçbir parfümün dolduramadığını ama Narcisonun doldurduğunu filan yazmış. Ben de addict kullanıyorum,tarzı öyleyse kesin bunu da beğenirimAslinda ben kullanmadan once kimsede kokladigimi hatirlamiyorum bu kokuyu, ama evet bilindik bi parfum. Begenip soranlar oldu bikac kere, hatta ben benzetmesem de "Parfumunuz Flowerbomb mu?" diye soranlar oldu=) Yine de en cok ovgu alan parfumum Narciso Rodriguez For Her, ben sevemedikce insanlar bayiliyo sanki
Hayır addict ve narciso tamamen farklı katagoride parfümler canım.. Narciso miskin çok yoğun kullanıldığı, odunsu&çiçeksi bir parfüm .Merak ettim bunun kokusuna da bakayım.Ferah,taze parfüm kategorisinde mi? Notaları çok ilginç,dip notasında ağaç var :) Birisi yorumlarında addictinin yerini hiçbir parfümün dolduramadığını ama Narcisonun doldurduğunu filan yazmış. Ben de addict kullanıyorum,tarzı öyleyse kesin bunu da beğenirim
O zaman addictin diğer çiçeksi kokularını bahsetmişti galiba.Yorumun için sağol canım :)Hayır addict ve narciso tamamen farklı katagoride parfümler canım.. Narciso miskin çok yoğun kullanıldığı, odunsu&çiçeksi bir parfüm .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?