Bebek İkinci El temiz bebek ayakkabilari kiz ve erkek

evet olur ama kesın bır saat tam 6 olurmu yada 10 geçe cunkı bıde benım gerı dönmem gerikiyo kesın bısey soyle ona gore ben ıkı çocukla gelıp dedıgım gıbı bıde gerı donucem eşim gelicek eve

Canim 5.30 la 5.40 arasi esim kalenin ordan tranvaydan iniyor sana teslim edebilir eger sana uyarsa

mrb benim 50 günlük kızım var.öncelikle yeni doğan ayakkabıları kaç numaradan başlıyor.5. ve 10. resimdekiler kaç numara.numaraları bildirirsen 5,8,9 ve 10. resimdekileri almayı düşünüyorum.önümüz kış olduğu için elinde kız çocuğu için 6-9 a arası kıyafet te varsa bakabilirim.cvbını bekliyorum

Canim 5. 2 numara ben iki ayliktan itabaren giydiriyodum 10. Da 3 numara onu hic giydirmedim biraz gec hediye geldi 9. Ve 8. 20 numara ama kaliplari kucuk bir yasina dogru rahat giyer bide 11. Var oda 2 numara otekileri alirsan hediye olarak veririm onuda. Kislik kiyafet var elimde 6,9 ve 9,12 var aksam fotolarini vaktim olursa koyarim canim

Son düzenleme:
5,8,9 ve 10,u istiyorum.11. için de teşekkürler. Ama en son fiyat ne olacak.kıyafetlerede baktıktan sonra ödemenizi yaparım.kıyafetler için resim bekliyorum.

5,8,9 ve 10,u istiyorum.11. için de teşekkürler. Ama en son fiyat ne olacak.kıyafetlerede baktıktan sonra ödemenizi yaparım.kıyafetler için resim bekliyorum.

Rica ederim canim ben sana butun kiz ayakkabilarini gonderirim 25 tl ye kiyafetlerin fotolarini cekmeye calistim ama aksam oldugu icin fotolar duzgun cikmadi yarin gunduz cekersem daha hos cikar yarin fotolari eklemeyw calisirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…