Bebek İkinci El temiz bebek ayakkabilari kiz ve erkek

Canım ayakkabıların hepsi birbirinden güzelmiş. fiyatlarını da yazar mısın? hayırlı satışlar

1. 20 numara puma kutusunda temiz 20 tl
2,3,4,5,6,7, tanesi 3 tl
8. Lc wakiki marka 20 numara 7,5 tl
9. Lc wakiki 20 numara 5 tl
10. Sifir funny baby 10 tl
11. Kinetix 17 numara 5 tl
12. Minidamla 5 tl

hayırlıgünler bunların kaç tanesi erkek için

2,3,4 ve son fotodakiler erkek icin. 2. Hic kullanmadim sifirdir. 3. Kinetix marka kullandik ama yirtigi falan yok. 4. De cok az kullandim. Son fotodakinide hic kullanamadim. Birde sanirsam ikiz erkek bebekleriniz var. Kislik kiyafet isterseniz ondada yardimci olurum elimde bol miktarda kislik kiyafet mont ve cotcitli badi var.

güngörende kale centerın önunde da bulussak alsam olmazmı arkadasım cevap beklıyorum olur yada olmaz :44:

yapma ya benımde aksam saatı cıkmam mumkun degıl esım gelıyo ıkızlerım 15 aylık senınkıler nekadarlık

yapma ya benımde aksam saatı cıkmam mumkun degıl esım gelıyo ıkızlerım 15 aylık senınkıler nekadarlık

Benimkilerde 15 aylik nerdeyse canim. Ama benim kiza 20 numara kucuk oluyo seninkine olurmu. Bu hafta ici kardeslerim gelirse ozamanda istedigin saatte teslim edebilirim. Cok acelesi var mi

bu hafta ıçı hangı gun olur benım kız 19 20 no gıyıyo ayakları kucuk oglan 22 23 gıyo ayaklar ırı yarın olsaydı ıyı olurdu cocuklarla cıkamıyonmu dısarı sen nezaman olur dıyosun ben ıkız arabasıyla çıkıyorum yanlız

Canim esimin yarin buralarda isi var ama saat kacta oldugunu bilmiyo sabah belli olur ben sana yarin sabah haber versem olur muama buyuk ihtimal ogle saatlerinde olur sana uyarsa gelirsin

tamam ıyı olur ozaman gorusuz ben ıkızlerle gelıcem ama bana sabahtan kesın saat soyle orda ona gore olayım bıde tama olarak nerde beklıyım

ne oldu cnm vazmı geçtin ses seda çıkmadı cevapta yazmadın

Olur mu oyle sey cAnim ayakkabi senindir. Bende esimden haber bekledim biraz once aradi buralarda 3 gibi isi varmis sanirim gec oldu ben tek basima bebelerle cikamiyorum cuma gunude verebilirim ayakkabiyi esim evde olur tabi kardeslerim daha once gelirse ozAmanda verebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…