- 7 Kasım 2013
- 13.434
- 31.575
- 598
- Konu Sahibi meredithgrey
-
Sokağa çıkma yasağından dolayı bankalar pazartesi kapalidir. Çarşamna gidip konusmanız lazım. Dönüşümlü çalışıldığı için acan olmaması normal. Mail atın.Mailde kısaca sorununuzu ve krtibat numaranızı yazın
Dün bana da geldi ama online şifremi almadı sürekli hata verdi. Şube yardım eder inşallah.Biz ziraatten sorunsuzca kullandık. Dun kardesime msj geldi vakiftan butun gun ugrasti ayni hata meger sistemde sknti varmis. Bilgisayardan acip onayladi aninda geldi parasi
Sundan dolayı dedim. Yasak kapsamıyor ama herkes pazartesi-salı yığılma gisterir sıra beklersiniz. Yanlış yazmisim kapalı değil yoğhn olur yazacaktınYasak Pazartesiyi de mi kapsıyor?Perşembe-Cuma-Cumartesi-Pazar değil mi anlamadım ?
Sistemden kaynakliymis bi kere de internet subeden dene bir kere. Ziraatten biz ulasamadik gecen gun hat kapaniyordi yanlis girince sistem otomatik aradi mesela yogunluktan zaten arayinca da ulasilmiyor.Dün bana da geldi ama online şifremi almadı sürekli hata verdi. Şube yardım eder inşallah.
Sistemden kaynakliymis bi kere de internet subeden dene bir kere. Ziraatten biz ulasamadik gecen gun hat kapaniyordi yanlis girince sistem otomatik aradi mesela yogunluktan zaten arayinca da ulasilmiyor.
Bloke oldu işte internet şubem
Heh şimdi anladım haklısınızSundan dolayı dedim. Yasak kapsamıyor ama herkes pazartesi-salı yığılma gisterir sıra beklersiniz. Yanlış yazmisim kapalı değil yoğhn olur yazacaktın
Kredinizi atmlerde aliyosunuz bende halk banktan cektimGünaydın herkese, umarım bu zor günlerde sağlıklar yerindedir. Keyifler pek yok malum. Konum kısa bir süre taşınmazsa çok sevinicem. Başlıktan da anlaşılacağı gibi bu krediye başvurup kullanan var mı? Ben dün Vakıfbank’tan onay mesajı ve uygulama linki aldım. Müşteri oldum, internet bankacılığı kurdum ama %100 eminim şifremi doğru girmeme rağmen hatalı dedi ve internet kullanımımı bloke etti. Çağrı merkezine ulaşma ihtimalini gözden çıkardım çünkü açan yok! İnsanlar twitterda falan paylaşmış, 3 saat bekleyen var hatta ama açan yok çağrı merkezinde.
Ve biraz daha araştırınca gördüm ki size kredi yok kazaara mesaj gelmiş denen bile var!
Ben Pazartesi bankaya gitsem sorunsuzca alabilir miyim kredimi? Bu şekilde kullanan var mı?
Şimdiden teşekkürler.
Kredinizi atmlerde aliyosunuz bende halk banktan cektim
banka müşterisi değilim ki kartım yok
konunuzla alakasız ancak vakıfbank dediğiniz için yazmadan geçmeyeceğim. anneannemin emekli maaşı promosyonu için görüşmüştük. müşteri hizmetleri şubeye gitmeden olmaz diye diretmişti. şubeyi arıyoruz asla açan yok.
en sonunda twitterda döşedim, müşteri hizmetlerindeki kişinin saygısız tavrını da ekleyerek. tüm vakıfbank hesaplarını tagledim orda.
lütfeten bir mesaj attılar, telefonunu yazın arayalım diye. yazdım aramadılar.
gene twitter da flood yaptım, mesaj attılar. söylenen günü gelince atm ye yatacak.
ee ben de biliyorum onu ama gününü öğrenmek istiyorum diyorum cevap yok. şubede telefona bakan yok.
kısacası vakıfbank pişmanlıktır.
90 yaşındaki anneannem bile 30 senelik maaşını aldığı bu banka için alıcam maaşımı oradan başka bankaya diyor.
umarım halledersiniz diycem ama bence hiç profesyonel bir banka değil.
Qr ile kartsız çekiyorsun evet ama onun için de uygulamaya girmen gerek. Ben de şifre kovalıyorum işte bloke olan şifrem için.karta gerek yok diye duydum.
bir dene bence.
Bende musterisi degilim kartsiz giris yapicaksin orda temel destek kredisi cekme var basiyosun tc girip telefonuna gelen sifreyi de girdikten sonra krediyi cekebilirsin gunluk 3500 e kadar cekebiliyosunbanka müşterisi değilim ki kartım yok
Bende musterisi degilim kartsiz giris yapicaksin orda temel destek kredisi cekme var basiyosun tc girip telefonuna gelen sifreyi de girdikten sonra krediyi cekebilirsin gunluk 3500 e kadar cekebiliyosun
Onay mesaji geliyo ben halk banktan basvurmustum beni musteri yapmadilar diger bankalar nasil isliyo bilemedim ama onay mesajindan sonra sozlesmeyi imzaladim (onayladim) atmden kartsiz islem sonra temel destek kredisi cekme sonra tc sonra telefona gelen sifre sonra da cekmek istediginiz miktar ben 7500 aldim ilkgun 3500 cektim ikinci gunu 4bin 80 90 tl gibi bi kesinti oldu kredi masrafiAaa bunu bilmiyordum. Şimdi size bankadan mesaj geldi değil mi? Hızlı müşteri ol mesajı geldi mi? Bana geldi, mailime sözleşmeler de geldi ama dediğim gibi internet şubesi saçmaladı. Detaylı yazar mısınız size zahmet atmye gidicem kartsız işlem-başvuru mu yapıcam?
Banka musterisi degilseniz subeye gidip mobil bankacilik kaydı actirmaniz gerekli. Bizde vakiftan o sekilde cektik cunku. Gelen msjda subeye gelin diye belirtmemisler mibanka müşterisi değilim ki kartım yok
Banka musterisi degilseniz subeye gidip mobil bankacilik kaydı actirmaniz gerekli. Bizde vakiftan o sekilde cektik cunku. Gelen msjda subeye gelin diye belirtmemisler mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?