- 21 Nisan 2012
- 7.732
- 8.224
- 198
- Konu Sahibi orangecounty
-
Çok tuhaf geldi belki binada genç erkek falan varsa kiskanmis olabilirYeni evlenen bayanlar size bir sorum olacak. Evlenmemize 1 ay kaldı ve 1 yıl önce oturcağmızı ev alındı ama nişanlım bana evin anahtarını vermek istemiyor. Bugün evde temizlik yapılmaya gidildi her şey yerleştirildi nişanlıma dedim ki evin anahtarları bende kalsın sende yedekleri alırsın. Bana hayır ne yapcaksın anahtarları zaten eve tek başına gelmiyorsun gelirsen yanında bende oluyorum deyip duruyor. Ben olsam 1 yıl önceden anahtarı verirdim Orayı kendi evim gibi hissetmiyorum bana yabancıymışım gibi davrandığı için. Evlenince alırsın anahtarı dedi. Bana çok saçma geliyor. Bende bir şey olduğunda bizim evimiz demiyorum senin evin diyorum sürekli. Sizce boşuna mı hüsnükuruntu yapıyorum yoksa üzülmem normal mi bugün çok moralim bozuldu
Türkçesini yazsaydınız keşke, konu sahibi İngilizce bilmiyor zira.Çok saçma.
When in Rome do as the romans do. Diye bir laf vardır :)
Hala bilmeyenlere de şunu söyleyeyim, Better late than never.
Nicki doğru yalnız.İngilizce bilmediginiz nickinizden anlasiliyo zaten. Bence bi an once ogrenin ingilizce cok kolay ve eglenceli bir dil.
Yoo bina 10 katlı kimse kimseyi tanımıyor zaten komşuların hiçbirini tanımıyoruz. Karşı komşumuz kim haberimiz yok bu akşam o kadar kafama taktım ki bu konuyu sinirden ağladımÇok tuhaf geldi belki binada genç erkek falan varsa kiskanmis olabilir
Google translate'den falan da buna bakmayacak kadar tembel değildir herhalde, o kadar da değil. Umarım bakmıştır, az da olsa teşvik etsin diye yazmadım Türkçe'sini. Tabi forum kurallarına da aykırı ama belki küçük bir adımla merak eder ve başlar.Türkçesini yazsaydınız keşke, konu sahibi İngilizce bilmiyor zira.
Valla bence kendisi şu an foruma yazmaya bile üşeniyor.Google translate'den falan da buna bakmayacak kadar tembel değildir herhalde, o kadar da değil. Umarım bakmıştır, az da olsa teşvik etsin diye yazmadım Türkçe'sini. Tabi forum kurallarına da aykırı ama belki küçük bir adımla merak eder ve başlar.
1) Roma'dayken Romalılar ne yapıyorsa sen de onu yap. (Yani ABD'de herkes İngilizce konuştuğuna göre sen de İngilizce konuş)
2) Geç olsun güç olmasın.
Hanimlar hepinize tek tek donemedigim icin uzgunum.Sunu soylemek isterim ki ben gunluk hayatimda bi sorun yasamiyorum ingilizce acisindan,marketime,doktoruma veya ne isimi halledeceksem ona gidebiliyorum.Siz cabalamadikca disarida olsanizda,tv izlesenizde ancak gunluk islerinizi halledecek kadar ogreniyorsunuz.Benim hedefim cok daha fazlasi.O yuzden dil bilmedigimi soyledim.Ayrica part time fast food restaurantinda da zaten calisiyorum..Buraya konu actim ki tavsilerinizi alayim,motivasyon bulayim.Ama goruyorum ki bazilari cocuk bile yapamayacak kadar tembellikle sucluyor beni?! Buraya gelmek isteyenlerin bazilari kabaca nefretini kusuyor,bazilarida hanimefendiligini koruyarak bana yardimci olmaya calisiyorlar ki onlara cok tesekkur ediyorum..Koskaca ulkede bu ruh halinde ve yalniz,arkadassiz,dostsuzsaniz bu cokta kolay asilabilir bi durum olamiyor malesef...Hepinize tesekkur ediyorum...
Hanimlar hepinize tek tek donemedigim icin uzgunum.Sunu soylemek isterim ki ben gunluk hayatimda bi sorun yasamiyorum ingilizce acisindan,marketime,doktoruma veya ne isimi halledeceksem ona gidebiliyorum.Siz cabalamadikca disarida olsanizda,tv izlesenizde ancak gunluk islerinizi halledecek kadar ogreniyorsunuz.Benim hedefim cok daha fazlasi.O yuzden dil bilmedigimi soyledim.Ayrica part time fast food restaurantinda da zaten calisiyorum..Buraya konu actim ki tavsilerinizi alayim,motivasyon bulayim.Ama goruyorum ki bazilari cocuk bile yapamayacak kadar tembellikle sucluyor beni?! Buraya gelmek isteyenlerin bazilari kabaca nefretini kusuyor,bazilarida hanimefendiligini koruyarak bana yardimci olmaya calisiyorlar ki onlara cok tesekkur ediyorum..Koskaca ulkede bu ruh halinde ve yalniz,arkadassiz,dostsuzsaniz bu cokta kolay asilabilir bi durum olamiyor malesef...Hepinize tesekkur ediyorum...
Valla bence kendisi şu an foruma yazmaya bile üşeniyor.
Orange county yanlış değil, county ile country farklı şeyler. Orange County California ya bağlı bir bölge, hatta dizisi vardı. County ilçe, country ülke demekİngilizce bilmediginiz nickinizden anlasiliyo zaten. Bence bi an once ogrenin ingilizce cok kolay ve eglenceli bir dil.
merhaba bende yurtdisinda yasiyorum aslinda yeni geldim sayilir ve kultur farkindan burda birsey yapmak gelmiyor icimden hangi ulkedesiniz?Allah askina yardim edin hanimlar.6 senelik evliyim.Yurtdisinda yasiyoruz daha yasadigim ulkenin dilini ogrenmedim.Geldigimden beri hic bir sey yapmadim,ogrenmedim,cabalamadim.Esimle en buyuk sorunumuz bu "BENIM HIC BiRSEY YAPMAMAM"
Maddi olarak pek olanagimiz yok.Ama bu ulkede dil kursu bedava,belli bir harcamaya kadar devlet yil sonunda veriyor.Yani okumak,ogrenmek,gelistirmek istersem kendimi yapamama,engel olan diye birsey yok.Allahim napicam ben bilmiyorum,ölü gibiyim.Saksi bile benden daha cok ise yariyor bu dunyada
Edit: Hanimlar hepinize tek tek donemedigim icin uzgunum.Sunu soylemek isterim ki ben gunluk hayatimda bi sorun yasamiyorum ingilizce acisindan,marketime,doktoruma veya ne isimi halledeceksem ona gidebiliyorum.Siz cabalamadikca disarida olsanizda,tv izlesenizde ancak gunluk islerinizi halledecek kadar ogreniyorsunuz.Benim hedefim cok daha fazlasi.O yuzden dil bilmedigimi soyledim.Ayrica part time fast food restaurantinda da zaten calisiyorum..Buraya konu actim ki tavsilerinizi alayim,motivasyon bulayim.Ama goruyorum ki bazilari cocuk bile yapamayacak kadar tembellikle sucluyor beni?! Buraya gelmek isteyenlerin bazilari kabaca nefretini kusuyor,bazilarida hanimefendiligini koruyarak bana yardimci olmaya calisiyorlar ki onlara cok tesekkur ediyorum..Koskaca ulkede bu ruh halinde ve yalniz,arkadassiz,dostsuzsaniz bu cokta kolay asilabilir bi durum olamiyor malesef...Hepinize tesekkur ediyorum...
bir tavsiyem daha varki kesinlikle cocouk dusunun hayatinizi duzene sokabilecek size hedefler sunabilecek yeni br dunyadir cocuk :)Allah askina yardim edin hanimlar.6 senelik evliyim.Yurtdisinda yasiyoruz daha yasadigim ulkenin dilini ogrenmedim.Geldigimden beri hic bir sey yapmadim,ogrenmedim,cabalamadim.Esimle en buyuk sorunumuz bu "BENIM HIC BiRSEY YAPMAMAM"
Maddi olarak pek olanagimiz yok.Ama bu ulkede dil kursu bedava,belli bir harcamaya kadar devlet yil sonunda veriyor.Yani okumak,ogrenmek,gelistirmek istersem kendimi yapamama,engel olan diye birsey yok.Allahim napicam ben bilmiyorum,ölü gibiyim.Saksi bile benden daha cok ise yariyor bu dunyada
Edit: Hanimlar hepinize tek tek donemedigim icin uzgunum.Sunu soylemek isterim ki ben gunluk hayatimda bi sorun yasamiyorum ingilizce acisindan,marketime,doktoruma veya ne isimi halledeceksem ona gidebiliyorum.Siz cabalamadikca disarida olsanizda,tv izlesenizde ancak gunluk islerinizi halledecek kadar ogreniyorsunuz.Benim hedefim cok daha fazlasi.O yuzden dil bilmedigimi soyledim.Ayrica part time fast food restaurantinda da zaten calisiyorum..Buraya konu actim ki tavsilerinizi alayim,motivasyon bulayim.Ama goruyorum ki bazilari cocuk bile yapamayacak kadar tembellikle sucluyor beni?! Buraya gelmek isteyenlerin bazilari kabaca nefretini kusuyor,bazilarida hanimefendiligini koruyarak bana yardimci olmaya calisiyorlar ki onlara cok tesekkur ediyorum..Koskaca ulkede bu ruh halinde ve yalniz,arkadassiz,dostsuzsaniz bu cokta kolay asilabilir bi durum olamiyor malesef...Hepinize tesekkur ediyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?