Tembelligim evliligimi bitirecek...

Kendine güvenin mi yok acaba ?

Bence yapabilirsin çünkü bunu fark etmişsin.

Çok yazık ediyorsunuz kendinize Zaman öyle böyle nankör değil 6 seneden bahsediyorsunuz çok boşa geçmiş ama artık geçmesin dolu dolu yaşayın elinizde imkanlarınız varken değerini bilin

Çok tuhaf geldi belki binada genç erkek falan varsa kiskanmis olabilir

İngilizce bilmediginiz nickinizden anlasiliyo zaten. Bence bi an once ogrenin ingilizce cok kolay ve eglenceli bir dil.

Türkçesini yazsaydınız keşke, konu sahibi İngilizce bilmiyor zira.
Google translate'den falan da buna bakmayacak kadar tembel değildir herhalde, o kadar da değil. Umarım bakmıştır, az da olsa teşvik etsin diye yazmadım Türkçe'sini. Tabi forum kurallarına da aykırı ama belki küçük bir adımla merak eder ve başlar.

1) Roma'dayken Romalılar ne yapıyorsa sen de onu yap. (Yani ABD'de herkes İngilizce konuştuğuna göre sen de İngilizce konuş)

2) Geç olsun güç olmasın.

Valla bence kendisi şu an foruma yazmaya bile üşeniyor.

Hanimlar hepinize tek tek donemedigim icin uzgunum.Sunu soylemek isterim ki ben gunluk hayatimda bi sorun yasamiyorum ingilizce acisindan,marketime,doktoruma veya ne isimi halledeceksem ona gidebiliyorum.Siz cabalamadikca disarida olsanizda,tv izlesenizde ancak gunluk islerinizi halledecek kadar ogreniyorsunuz.Benim hedefim cok daha fazlasi.O yuzden dil bilmedigimi soyledim.Ayrica part time fast food restaurantinda da zaten calisiyorum..Buraya konu actim ki tavsilerinizi alayim,motivasyon bulayim.Ama goruyorum ki bazilari cocuk bile yapamayacak kadar tembellikle sucluyor beni?! Buraya gelmek isteyenlerin bazilari kabaca nefretini kusuyor,bazilarida hanimefendiligini koruyarak bana yardimci olmaya calisiyorlar ki onlara cok tesekkur ediyorum..Koskaca ulkede bu ruh halinde ve yalniz,arkadassiz,dostsuzsaniz bu cokta kolay asilabilir bi durum olamiyor malesef...Hepinize tesekkur ediyorum...

Ama konuyu açarken böyle yazmamışsın. Kendinle çelişiyosun şuan. Bak yazdığına ;
"Allah askina yardim edin hanimlar.6 senelik evliyim.Yurtdisinda yasiyoruz daha yasadigim ulkenin dilini ogrenmedim.Geldigimden beri hic bir seyyapmadim,ogrenmedim,cabalamadim."

O yüzden cevaplarda sıkıntı yok. Sen günlük hayatı idare edebilecek kadar İngilizce biliyorum part time iştede çalışıyorum ama daha fazlası için ne yapabilirm desen cevaplar başka olurdu bence.

Üstünüzdeki kiri pası attın belli ki üşengeçlik tatlı gelmiş,çabalamaya bakın ve burda insanlar boşa laf etmez yazdıklarınız dediklerinizle çatışırsa o zaman konuşurlar,en basitinden iş konusu vs bahsetmeden önce yazınızı okuyacak olursam evde boş oturup göbek büyüten bir kadın sanırdım sizi...

Yalnızlık apayrı bir konu. Ama siz bize öyle bir profil çizdiniz ki burada, evden dışarı adımını atmayan, depresif, kocasının sırtında yaşayan bir insan olarak tanıttınız kendinizi. Sizin için 20 sayfa yorum yaptık, tavsiyelerde bulunduk, bizi yanlış yönlendirdiniz. Demek ki önce bir Türkçe'de kendini ifade etme kursuna ihtiyacınız var!

İngilizce bilmediginiz nickinizden anlasiliyo zaten. Bence bi an once ogrenin ingilizce cok kolay ve eglenceli bir dil.
Orange county yanlış değil, county ile country farklı şeyler. Orange County California ya bağlı bir bölge, hatta dizisi vardı. County ilçe, country ülke demek

Ayrıca kültür şoku yaşamış olabilirsiniz. Bazıları kay entegre olamazlar. Kimisinde koşa sürer, kimisi yıllara yayabilir bunu. Çıkın kabugunuzdan,orada yapabileceğiniz dünya kadar şey var.

merhaba bende yurtdisinda yasiyorum aslinda yeni geldim sayilir ve kultur farkindan burda birsey yapmak gelmiyor icimden hangi ulkedesiniz?

bir tavsiyem daha varki kesinlikle cocouk dusunun hayatinizi duzene sokabilecek size hedefler sunabilecek yeni br dunyadir cocuk :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…