Tembel,rahat,vurdumduymaz kocasi olanlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ah canim ya buyuk gecmis olsun kendine macerami aradin üzüldüm yoksa kimse yokmuydu yardima gelecek . Bu kadinlarin cektigi nedir bende senin gibiyim işte hastalik mastalik dinlemeden biseler yapıp sonra hastanelerde igneler yiyoruz

Ben düğün oncesi bu eve esya tasidim kargocu getiriyordu internetten çeyiz esyasi aliyordum bazende omuz çantama koyuyordum ufak kolileri falan derken
Eve gelip gidisimde yere eğilerek yer siliyordum
Mesela buzdolabi geldi gitti heryer karton toz oldu ben yerlerde surune surune yer siliyordum
Sonra bir fenalastim hemen doktora gittik mr cekildi vs derken fıtık. Dugune 10 gün kala..
Düğünumu ertelesemmi diye düşündüm ama hersey hazirdi davetiye vs ben fenaydım arkadasim senin icin namaz kildim cok dua ettim dedi
Dugun gunu Allah in isi ya dansta ettim gobekte attim dugunden sonra esimde bende hastalandik kara kışta evlendik dış cekime gittik bide.
Allah dusmanimin basina vermesin bu fıtık olayını gerçekten. Simdi uyandim,evde yok
Aradim. Nerdesin aşkım dedim. Koli almaya gittim dedi bise istiyor musun dedi. Dondurma dedim. Tamam dedi. Hayrettttttttttttttttt

Yok cnm kimse gelmez buna annemde dahil. Kimse de gelmeyeceği için haber vermedim. Taşındığımı çok sonra öğrendiler düşün sen ilgiyi alakayı!!!
Taşınmamız gerekliydi apartmanda ses yalıtımı yoktu, başka sorunlarda vardı. Tekrar ameliyat olmam gerekti eşimin işine yakın bı siteye taşındım.
Dediğim gibi yap, sende hiç eşin gibi oralı olma yada gelsinler sana yardım etsinler.

nakliyeyi sen ayarla
biz tasınacagımız zaman ben ayarladım

temizlikçi işini de sen ayarla

Insan bi gece koltukta uyumadan yatağına gitmez mi benimki gitmiyor artık gece 3 olur 4 olur bazen oyuna getirip artık uykuyu aldınalınan zamanı diye yatağa götürüyorum sorsan çok çalışkan uykuyu sevmez ama işi olmadığı günler hep uyumakla geçer.. ömrüm tükendi kurudum resmen. kıyafet konusu bende de aynı laflar ama ben savurgan da değilim..

Bacim seninki senin tezcanligindan şimdi fikir değiştirdim adam aşka gelmiş koli almaya gitmiş sen rahat ol hep dürtüklenecek biri olarak görme Kocani bazen bende kendimi onu durtmekten alamıyorum ama böyleleri söylemeyinve daha kolay yapıyor işini :)

Çok geçmiş olsun, yalnız dikkat edin tam anlamıyla iyileşebilen birşey değil fıtık, bir süre ağzı sızı kalmıyor sonra birden nüksediyor, yaşamayan bilmez ağrısını o yüzden zorlamayın kendinizi. Koli almaya gitmesi de bir başlangıç tabi :) Eve gelince çok ağrım var bir el at beraber toplayalım eşyaları deyin.

Gerçekten öyle soylemeyince daha kolay yapiyorlar bunu kendisine soyledigimde diyor ki aynen oyle dimi aşkım ben oyleyim evet diyor oteki türlüsüne bana bidi bidi yapma diyor gercekten yazdiklarina cok sasirdim bu kadar benzerlik.olamaz bende kaldiriyorum hadi boynun tutulcak aldin uykunu kalk hadi falan yapiorum bide uyanmis numarasi yapior mutfaga gidiyorum geliyorum geri uyumuş

Kalkınca mutfağa giden kendisi genellikle ille bir şeyler atıştırip uyuyacak bi fındık da olsa ağzı boş gitmez yatak odasına
Vayy ben nerelere gidem bi kader ortağım varmış sevinsem mi üzülsem mi

Tembel değil de çocuk bir eşim var,12 yaşındaki çocukla yan yana koy,fark bulamazsın vallahi oturup 5 taş oynayacak kadar çocuk kendisi

Tembel değil de çocuk bir eşim var,12 yaşındaki çocukla yan yana koy,fark bulamazsın vallahi oturup 5 taş oynayacak kadar çocuk kendisi
zaman illaki onuda olgunlaştırır. Tembel olan degismiyor ama cocuk olan buyuyor en azindan oyle düşün

zaman illaki onuda olgunlaştırır. Tembel olan degismiyor ama cocuk olan buyuyor en azindan oyle düşün
Tembelliğini de ufaktan sezmiyo değilim şimdi de bana "ne yapalım aldık seni bi kere daha değişemeyiz" diyo allahım sana geliyorum bu eşlerin orta ayarı yok

Tembelliğini de ufaktan sezmiyo değilim şimdi de bana "ne yapalım aldık seni bi kere daha değişemeyiz" diyo allahım sana geliyorum bu eşlerin orta ayarı yok
Ahahahahhahahahahahahahahahahhahaha
Belki seni kızdırıyordur :) cidden orta ayarlari yok kadinlar da karmasik varliklar erkeklerde

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…