• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tembel eş :(

Kızlar aslında sorun evde komutan olmak :(er olmayı tercih ederim yani parayi yönet Evi yönet adamı yönet çocukları yönet yoruldum :(bir yere gitsek herseyi ben hazirlarim kendi yola herkezden evvel düşer. Bazı kadınlar var çok rahatlar maşallah ne desem eşim bilir ama yok bizimki bilmez herseyi ben bilmek zorundayim:(evde bir vazo sanki adam.
sen genede haline sukret canim bazi seyler biraz sabir ister baden dedigini yapiyor sen soyle isleri yapsin yapmauanda var. bir de cok uyuyorsa depresyon belirtisi olabilir. adamda bence cevher var azicik sevgi azicik sabir zamanla her sey duzelir

Al karşına konuş çocuk değil ki kendisinin de sorumluluk alması lazım.
Düşüncelerini açık açık belirt, fazlasıyla yorulduğunu ve yardımına ihtiyacın olduğunu bilsin.
Ayrıca bu görevleri sen söylemeden yapması gerektiğini de konuş.
Komuta yönteminden anlıyorsa da haftalık yapılacaklar programı çıkar

sen genede haline sukret canim bazi seyler biraz sabir ister baden dedigini yapiyor sen soyle isleri yapsin yapmauanda var. bir de cok uyuyorsa depresyon belirtisi olabilir. adamda bence cevher var azicik sevgi azicik sabir zamanla her sey duzelir
Annem en son dün dediki bu yaşlanma artık kış uykusuna yatar hiç kalkmaz gencken böyleyse adamin biti ölmüş kızım diyor oy oy ömrümü tuketti şimdi kalkti iftara ne pisireyim sana diyor?kamera nerde dedim nereye el sallayıp? Bu arada evi b.. götürüyor dağınıklığı. Kızım bir dakka durmadı :)

Al karşına konuş çocuk değil ki kendisinin de sorumluluk alması lazım.
Düşüncelerini açık açık belirt, fazlasıyla yorulduğunu ve yardımına ihtiyacın olduğunu bilsin.
Ayrıca bu görevleri sen söylemeden yapması gerektiğini de konuş.
Komuta yönteminden anlıyorsa da haftalık yapılacaklar programı çıkar
iyi fikir canım program işi. Konuştum ne istersen yapmıyor muyum diyor e oda haklı beyin nakli yaptırmazki kapasitesi bu!

Kızlar ilk önce özet geçeyim 4 yıllık evliyim ikimizde öğretmeni bir kızım bir oğlum var :nazar:eşim çok çok iyi bir adam fakat emir komuta yöntemiyle çalışıyor :)yani herseyi ben demek zorundayım çöpü Dök corabini sepete at şunu yap bunu yap ömrüm Öğlene kadar okulda sonra eve gelir uyur hemen gecede geç yatar çocuklarla ben cebellesirim bu uykuya duskunlugunden ayrıca çok sıkıldım. Oglumun nüfus cüzdanı kayıp 1 ay oldu daha çıkaramadı yani bunun gibi sorumsuzluklar:KK43:kavga desen etmeyiz öyle bir fonksiyonuda yok.nasil düzelecek bu adam:KK43:çok sıkıldım evi tek başına çekip çevirmekten.:cry:
Offf benim esim de aynen böyle. :KK51:

Ailem zaten evlendikten beri diyorlar söyle tembel. Böyle sorumsuz haklılar belki ama işte bende baya doldum şiddet düşünülemez aldatma dersen adam uyuz diyorum yerinden kalkamiyor nasıl yapsin:)şaka biryana sinirlerim çok bozuldu artık.sizin sanırım tek evladiniz var bence büyümeden tekrar düşünmeyin ben kızım kardeşsiz kalmasın istedim hemde bir seferde buyurlerse hayatimizi yaşarız sandım ama yumruk yemiş gibiyim
aynı durum bizdede sözkonusu ...adamın yerinden kalkmaya mecali yok nasıl aldatsın değilmi:))evet benim bir kızım var ekimde 3 yaşında olacak ...ikinciyi istiyordum ama yaşım 35 çünkü hemen olsun diyordum ...baktımki hiç yardım destek vs.. yok vazgeçtim...eşimde bi çocuktan beter zaten bi oğlum bi kızım var diyorum artık ...gece 2 de beni aradı dün gel beni iş yerinden al belim ağrıyo hastaneye götür diye ...gittim mecburen...nerdeyse kucağımda sallayacağım...yaniii diyeceğim o kiiiii şükredin:KK14:sizden daha kötü durumdayım...

Bizde de herseyi ben bilirim. Ben de bilmezsem kimse bilmez. Zor haklisin. Ben faturalari ustune yikmayi basardim o da otomatik odeme talimati verdi.
Pazara buyuk market alisverisine tek gitmem. Yardim lazim derim.
Pohpohlayan cu,mleler kurarim.
Yonttum bircok konuda sanirim.
Sadece surat asarsam hayat felc oluyor. Gelip gonlumu al diyorum.
O da surat asip bekliyor.
Ne yapacagimi ne diyecegimi bilemiyorum sen surat asinca diyor.

Allah sabir versin. Baska dert vermesin. Nice dertler var burada.

Her şeyi tek başına üstlenme sen de.
O kaldırmıyorsa sen de kaldırma.
Hiçbir işini yapma.
Bir insanın akıllanması için sana yaşattığını senin de ona yaşatman lazım.
Sen de onun karşısında tembelleş.
Uyu, öffle pöflee, çok uyuşuk ol bakalım ne yapacak. İşe yarar kesinlikle.
Evlilikte kadın her sorumluluğu üstlenince kocalar inanılmaz tembelleşiyor. Zaten karşısında her şeye hizmetçi gibi yetişen biri var. Takmıyor o da dünyayı. En başından böyle alıştırmamak lazımdı. Bir de öğretmenlik hiç erkeklere uygun bir meslek değil bence. Bir erkeğin çok fazla boş vakti olmamalı. Bayağı itici bu açıdan. =S

En azindan yap deyince yapiyomus kilini kipirdatmayan adamlar var valla. Cinselligi de o kadar ihmal etmen iyi degil. Haftada bir iki kadin al temizlik utu falan halleder daha cok vakit kalir sana

Kızlar ilk önce özet geçeyim 4 yıllık evliyim ikimizde öğretmeni bir kızım bir oğlum var :nazar:eşim çok çok iyi bir adam fakat emir komuta yöntemiyle çalışıyor :)yani herseyi ben demek zorundayım çöpü Dök corabini sepete at şunu yap bunu yap ömrüm Öğlene kadar okulda sonra eve gelir uyur hemen gecede geç yatar çocuklarla ben cebellesirim bu uykuya duskunlugunden ayrıca çok sıkıldım. Oglumun nüfus cüzdanı kayıp 1 ay oldu daha çıkaramadı yani bunun gibi sorumsuzluklar:KK43:kavga desen etmeyiz öyle bir fonksiyonuda yok.nasil düzelecek bu adam:KK43:çok sıkıldım evi tek başına çekip çevirmekten.:cry:
Değişmiyor lar canım. Bizimki çok sorumluluk sahibi Allah için. Evin her şey i ile ilgilenir. Ama çocuk konusunda herşeyi ben söylerim. Ama 11 ay oldu değişmedi.

Her şeyi tek başına üstlenme sen de.
O kaldırmıyorsa sen de kaldırma.
Hiçbir işini yapma.
Bir insanın akıllanması için sana yaşattığını senin de ona yaşatman lazım.
Sen de onun karşısında tembelleş.
Uyu, öffle pöflee, çok uyuşuk ol bakalım ne yapacak. İşe yarar kesinlikle.
Evlilikte kadın her sorumluluğu üstlenince kocalar inanılmaz tembelleşiyor. Zaten karşısında her şeye hizmetçi gibi yetişen biri var. Takmıyor o da dünyayı. En başından böyle alıştırmamak lazımdı. Bir de öğretmenlik hiç erkeklere uygun bir meslek değil bence. Bir erkeğin çok fazla boş vakti olmamalı. Bayağı itici bu açıdan. =S
Canım denedim ama verdiği tepki söyle aman sende otur evi sonra temizleriz aman yemek mi yok disardan söyleriz.yani bir yere varamadim anlicagin :(aynen canım öğretmenliği gelince her gün dua ediyorum idareci olsun ki tüm gün çalışsın diye:(

[QUbans "beyazzambak28, post: 4154760manzaraer: 649433"]Kızlar ilk önce özet geçeyim 4 yıllık evliyim ikimizde öğretmeni bir kızım bir oğlum var :nazar:eşim çok çok iyi bir adam fakat emir komuta yöntemiyle çalışıyor :)yani herseyi ben demek zorundayım çöpü Dök corabini sepete at şunu yap bunu yap ömrüm Öğlene kadar okulda sonra eve gelir uyur hemen gecede geç yatar çocuklarla ben cebellesirim bu uykuya duskunlugunden ayrıca çok sıkıldım. Oglumun nüfus cüzdanı kayıp 1 ay oldu daha çıkaramadı yani bunun gibi sorumsuzluklar:KK43:kavga desen etmeyiz öyle bir fonksiyonuda yok.nasil düzelecek bu adam:KK43:çok sıkıldım evi tek başına çekip çevirmekten.:cry:[/QUOTE]
:) bana bi yerden tanidik geliyor bu manzara. Ögretmenlerde genetik anlasilan. Rabbim den bol sabir diliyorum. Sizde oyle yapin..

[QUbans "beyazzambak28, post: 4154760manzaraer: 649433"]Kızlar ilk önce özet geçeyim 4 yıllık evliyim ikimizde öğretmeni bir kızım bir oğlum var :nazar:eşim çok çok iyi bir adam fakat emir komuta yöntemiyle çalışıyor :)yani herseyi ben demek zorundayım çöpü Dök corabini sepete at şunu yap bunu yap ömrüm Öğlene kadar okulda sonra eve gelir uyur hemen gecede geç yatar çocuklarla ben cebellesirim bu uykuya duskunlugunden ayrıca çok sıkıldım. Oglumun nüfus cüzdanı kayıp 1 ay oldu daha çıkaramadı yani bunun gibi sorumsuzluklar:KK43:kavga desen etmeyiz öyle bir fonksiyonuda yok.nasil düzelecek bu adam:KK43:çok sıkıldım evi tek başına çekip çevirmekten.:cry:
:) bana bi yerden tanidik geliyor bu manzara. Ögretmenlerde genetik anlasilan. Rabbim den bol sabir diliyorum. Sizde oyle yapin..[/QUOTE]

Back
X