Bebek İkinci El telsiz, dönence, oyun halisi ariyorm.

Dönence muzikli mü peki. Oyun halici pek fark edilmiy ör ki canim

Fiyatı ne canim inş allah iyi bir fiyat söyler sinde kismet olur

Fiyatı ne canim inş allah iyi bir fiyat söyler sinde kismet olur
70 tl. ama bu markanın pahalı. sen uygun birşeyler düşünüyorsan bence git oyuncakçıdan al. inan 25 tlye fıstık gibi dönenceler vardı. ben en başta almadığıma pişmanım. markalı olsun sevdasına düştüm aynı şeyi başkaları da yapıyormuş. bu tarz bişi ararsan fiyatım bu. çok para verip aldım.187 tl sıfırı

Him oyun halisi ile beraber fiyatı ne olur. Boyle imkan varken tekrar almaya gerek yok DIE düşünüyorum

Him oyun halisi ile beraber fiyatı ne olur. Boyle imkan varken tekrar almaya gerek yok DIE düşünüyorum
İKİSİDE AYRI AYRI 70 TL. 130 TL OLUR SON. ÇOK PARA VERDİM İKİSİNE DE DAHA AŞAĞIYA SATAMAM CANIM. BU MARKANIN EN HİT MODELLERİ

merhaba daha bugün dönencem elime ulaştı internetten almıştım ama bizim beşiğimiz bezden yani dönenceyi sıkıştırabileceğim bi parmaklık yok. arkadaşlar ürün bu videodaki: ben 120 tl ye almıştım dediğim gibi hiç kullanmadım hatta faturadaki geliş tarihini bile gösterebilirim 100 tl ye satıyorum kargo sizden ama... ben çok sevmiştim müzikler yıldızların ışıltıları harika ama maalesef beşikten dolayı satıyorum....

resimleri:

Telsiz 50 tl oyun halısı tiny love tekmele 90 tl dönence chicco 75tl müzikli istanbuldan elden alabişirsiniz

En nur 50 tl telsiz kargo sans ait. Uyar mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…