Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende bunlar varSivas kayseri den olan var mi
evet canım 3 çeşit müzik var. ışığı da var. oyun halısısıyla takım almıştım ben.Dönence muzikli mü peki. Oyun halici pek fark edilmiy ör ki canim
70 tl. ama bu markanın pahalı. sen uygun birşeyler düşünüyorsan bence git oyuncakçıdan al. inan 25 tlye fıstık gibi dönenceler vardı. ben en başta almadığıma pişmanım. markalı olsun sevdasına düştüm aynı şeyi başkaları da yapıyormuş. bu tarz bişi ararsan fiyatım bu. çok para verip aldım.187 tl sıfırıFiyatı ne canim inş allah iyi bir fiyat söyler sinde kismet olur
İKİSİDE AYRI AYRI 70 TL. 130 TL OLUR SON. ÇOK PARA VERDİM İKİSİNE DE DAHA AŞAĞIYA SATAMAM CANIM. BU MARKANIN EN HİT MODELLERİHim oyun halisi ile beraber fiyatı ne olur. Boyle imkan varken tekrar almaya gerek yok DIE düşünüyorum
merhaba daha bugün dönencem elime ulaştı internetten almıştım ama bizim beşiğimiz bezden yani dönenceyi sıkıştırabileceğim bi parmaklık yok. arkadaşlar ürün bu videodaki:
ben 120 tl ye almıştım dediğim gibi hiç kullanmadım hatta faturadaki geliş tarihini bile gösterebilirim 100 tl ye satıyorum kargo sizden ama... ben çok sevmiştim müzikler yıldızların ışıltıları harika ama maalesef beşikten dolayı satıyorum....