Bebek İkinci El Telsiz arıyoruz. Alıcıyım

bendede var danımarkadan kaynım hedıye olarak getırmıstı fakat bebegım le hep aynı odada oldugumuz ıcın kullanmaya gerek duymadım hıc ambalajında sıfır..kontolr ıcın denedıgımde en ufak bır kıpırtıda dahı cıhazın öttüğünü farkettım cok hosuma gtmıstı..ıstersen ozele yazabılırsın uygun fıyata verırım maksat elımden cıksın..

ayyıldızım ıremguzum teşekkür ederim ilginize gönderdiğiniz linki inceledim özelden mesaj atamıyorum 100 mesaj limiti varmış sanırım iremguzum siz atarsanız özelden mesaj fiyatını ve markasını ilcelerim sizin fiyatınızı da ögrenebilirmiyim ayyyıldızım? teşekkürler

Chicco klasik telsiz almıştık ama ilk hafta deneme amaçlı kullandık sadece.Bebeğim hep bizimle yatınca ihtiyaç olmadı. $8d826_Chicco-Klasik-Bebek-Telsizi.jpg Buradan özelliklerini inceleyebilirsiniz.İlgilenirseniz buradan yada özelden mesaj atın lütfen

bebek_bebek teşekkür ederim ilgine. özelime fiyatı atmışşınız fakat ben biraz uygun arıyorum çünkü eşim çok ısrarlı ihtiyaç diye tutturuyor kızım 7 aylık ve önümüzdeki ay havalar biraz ısınınca odasına geçiricem o yüzden tek şartı telsiz almaktı.

iremguzum fiyatı özelime yazmışşsınız eger oraya bir sakıncası yoksa mail adresinizi yazarsanız daha net kobuşuruz detayları hani cihazınızı inceledim fakat sanırım almanca elektrikle adaptorle mi yani yoksa pilli mi? hani detaylar derken bu tarz şeyleri kastettim çok teşekkürler.

arkadaşlar yazan herkese teşekkür ederim biraz geç cevap yazabiliyorum internet baglantımda sorun oldugu için kusuruma bakmayın..

özelınıze msj attım ama bana gerı dönmedınız..alıcı degılsenız bıldırın baska bırıne satıcam...

arkadaşım diğere mesajımda da belirtmiştim internet baglantımda sorun oldugu için cevap yazamandım annemlere geldigim zaamn okuyup cevap verebiliyorum beklettiğim için özür dilerim kusuruma bakma iremguzum. annem telsiz almaya niyetim oldugunu ikinci el baktıgımı biliyordu o dayanamamış hediye olarak almış bugün verdi zaten şuanda onların bilgisayarından yazabiliyorum.

ilgilenip zaman ayıran arkadaşlara çok teşekkür ederim inşallah başka arkadaşlara nasip olur teşekürler

bendede var danımarkadan kaynım hedıye olarak getırmıstı fakat bebegım le hep aynı odada oldugumuz ıcın kullanmaya gerek duymadım hıc ambalajında sıfır..kontolr ıcın denedıgımde en ufak bır kıpırtıda dahı cıhazın öttüğünü farkettım cok hosuma gtmıstı..ıstersen ozele yazabılırsın uygun fıyata verırım maksat elımden cıksın..

ne kadar istiyosunuz telsize
bende arıyorum telsiz

elimde sadece bir kaç kez kullandığım beko bebek telsizi var,30 tl ye verebilirim..

X