- 25 Ağustos 2013
- 4.373
- 250
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #1.961
Fatima ben de de isim ve tarih vermemişti, zaten istediğim yorumda isme ihtiyacım yoktu ilişkiyle alakalı ydı, benim ve karşı tarafın karakter analizim doğruydu, geçmiş ve anda mükemmeldi beklentim le ilgili sonuç olumsuz du bu yazılı yorumdaydı, baktıranların yorumlarına göre açıkçası hayal kırıklığına uğradım.
ama daha öncede attığım yorumlarda da görebilirsiniz bir kez daha yorum almak isterim demiştim.
Sonra bir gece şu chat li falda açık yakaladım gece dediğim sabah 04.00 falan ben sordum o cevapladı yazılı faldaki kafama takılan ları sorunca rahatladım, nasıl anlatsam etkilendim açıkçası sorularımın karşılığında aldığım cevaplarda yanıldığı hiç bir şey yoktu.
Firuze nin yorumcu olduğu ilk gün yorum aldım katina falı çok baktırdığımdan az çok kartların anlamını anlar olduk, o kadar olumsuz kartlardaki anlatamam ancak kartların kombinasyonunu o kadar farklı yorumladaki şaşırdım dediğiniz gibi kadının sitede ilk günü ilk falıydım pempe tablo çizdi dedim ama yanıldım dedikleri tarihiyle birlikte çıkmaya başladı sonuç için zaman var aralıklı olarak girer yorumlara bakarım bu kadar fal baktıran herhalde eşi dostu değildir, yani hepimiz yanılıyormuyuz acaba ?
Benim katina kartlarım var ve direk anlamlarını gayet iyi biliyorum.Firuze bence Katina 'ya en iyi bakan isimlerden,çok iyi çözmüş kartları.Gel gör ki olumsuz yorum yaptığı tek bir kişi çıkaramazsın.Burda bi soru işareti uyandırıyo ister istemez.Ama Firuze'nin enerjisine hayran kalınmayacak gibi değil.Yorumları ben kaile almamayı öğrendim artık.Evet haklısın hepsi eş dost olamaz ama bu yorumları yazanlar fal baktırma konusunda ne kadar tecrübeli,Firuze'ye baktırdığı fal belki üçüncü beşinci falı,bu detayların büyük önemi var.Bu durumda zaten kıyaslama durumuna giremeyeceği için ...İnan bana copy pasteyi farketmeyecek müşteri bile bir sürü vardır.Çok ta doğal herkes bizim gibi fal çakalı olamaz.Yada belki olumlu yorum duymak yalanda olsa o an müşteriyi öyle cezbediyor ki, o gazla basıyo beş yıldızı.O yüzden canım artık ben yorumlara ve puana bakmıyorum.Fatima'da duvardaki yorumlarına bakmamam gerektiğinin son ispatıdır.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.