kızlar ben bu siteden çok faydalandım o yüzden kendi yorumlarımı ve denemelerimi de paylaşmak isterim..baktırmadığım kalmadı desem yalan olmaz..
medyumtuna: ilk baktırdığım kimsedir. neredeyse 1 sene önce baktırdım ve söylediklerini yaşadım ama uzun zamandır uzakta
raset: bu kişinin dediklerinin çıkmasındansa bana bir tavsiyede bulundu. sen aramazsan bu oğlan aramaz seni dedi, ararsan çok olumlu dönecek dedi. cesaret geldi aradım. öyle de oldu..ama çok da yetenekli olduğunu düşünmüyorum.
venusAmber: çok gerçekçi, asla pembe tablocu değil..ısrarla zaman bilgisi istenmediği takdirde söyledikleri çıkıyor..kahvesi daha iyi..
ruhani: uzun uzun isim ve kişilik analizi yapar..denenebilir..söylediği bişey var. ocak sonu demiş. şurda az bi zaman kaldı. çıkarsa yazarım.
kahinvanga: durum analizi iyi..bana o seni arayacak demişti. ben aramış oldum..denenebilir yine de.
madamsalu: durum analizi iyi.. bana 2 hafta içinde o seni arayacak demişti. ben aradım..sonuç olarak dediği vakit içinde görüştük.
adin: söylediklerine zaman var..bilemiyorum
esince: sevdiğim falcılardan..söyledikleri çıkıyor diyebilirim. ama pembe tablocu mu merak ediyorum..herkese mi pozitif acaba
klothoyağmur: durum analizi iyi..söylediklerine zaman var. bekleyip göreceğiz.
choloe: görüşme yılbaşından sonraya demişti. önce görüştük.
ugga: bana olumsuz konuşan 1-2 kişiden biri..görüşmeyip kopacaksınız demişti. çok ykında biri var yeni biri demişti. ekimde baktırdım.görüştük ve yeni biri de çıkmadı. benle enerjisi tutmamış olabilr.
selçukassa: vasat diyebilirim. bende olmadı.