- Konu Sahibi VivaLaJuicy
Duvarından takip ettim mail vermenin yasak olduğunu bilmeyerek paylaştı medyumemel12@hotmail.com hemen aldım bende. Buradan ulaşabiliyorsunuz! Sonradan şikayet gelmiş kaldırdı maili iyiki yakaladım ben
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şekerler telweye yeni gelen falcı medyum emel siteyi sallıyor şuan! Kadın hiç kimseyle paylaşmadığım sırrıma kadar bildi isim falan çıkarıyormuş. Ama enerji alamadıklarına bakmıyormuş! Cafeye geliyorum diyor 20 kişi cafeye koşuyor inanılmaz bir kadın! Fal yağıyormuş bundan alımları kapattı. Ağzım açık kaldı telweye güvenim geldi inanılmazdı
Biraz bahsedebilirmisin yorumlarindan ? merak ettimde :)
Şekerler telweye yeni gelen falcı medyum emel siteyi sallıyor şuan! Kadın hiç kimseyle paylaşmadığım sırrıma kadar bildi isim falan çıkarıyormuş. Ama enerji alamadıklarına bakmıyormuş! Cafeye geliyorum diyor 20 kişi cafeye koşuyor inanılmaz bir kadın! Fal yağıyormuş bundan alımları kapattı. Ağzım açık kaldı telweye güvenim geldi inanılmazdı
Esinceyi tek geciyorum benim tellwedeki favorim o :) kim ne derse desin
Esince yi hiç denemedim ama başarısı düşük yorumlarından okudum çalışmayan bayana işinden dolayı üzgünsün gibi bişey demiş. Okuyunca yollamak istemedim hem pahalıya bakıyo hem de böyleyse gerek yok.
Esince bana dönmek isteyen birini bilmişti üstelik hiç bir falcı ondan bahsetmemişken.. :) diğer söyledikleride çok tutarlıydı(rezzan abla,kesira,haleh,melek öz,yagmur,....ile aynı şeyleri) tabi seçim size kalmış
Oda daha direkt cevaplar veriyor ama ben rezzan ablayı daha çok beğenirim ama kesirada iyidir bana göre sıralama yapsam rezzan abla 1 numaramdır o bambaşkaKesira sirel binnaz ablada mı? Nasıl bakıyor
Oda daha direkt cevaplar veriyor ama ben rezzan ablayı daha çok beğenirim ama kesirada iyidir bana göre sıralama yapsam rezzan abla 1 numaramdır o bambaşka
Rezzan abla? O nerede bakıyor baktırmadım hiç
pardon canım işte olduğumdan yazmamışım kesira binnaz ablada , rezzan abla falalemde bakıyor...
telvedeki medyumemel fala hep kapalı olduğu için kactl öğrenemedim,herkes begeniyoda nedir yorumlar onun hakkında...
Kahve 3 tarot 5 katina 5
bende merakimdan katina yolladim bakalim ne diycek aksama yorumliycakmis nasil oldugunu anlarim o zaman :)
ee nasıl acık buluyosunuzda yolluyorsunuz ben hep kapalı görüyorum fal secilen yeri,birde bu kişi nasıl bi anda böyle yayıldı,duvarını falanda okudum,neler söylüyor acaba merak ettim çok,baktırınca burdan veya özelden msj atarsan sevinirim.