- 16 Nisan 2012
- 2.092
- 3.650
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
akagülün dedikleri çıkıyor mu?
asla. ölümüne sallıyor geleceği
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
akagülün dedikleri çıkıyor mu?
son derece haklısın arkadaşım. iki üye son günlerde sürekli ugga ve siyahojeyi övüp duruyor. bende eski üyeler diye uggaya baktırdım ama memnun kalmadım. vasattı benim için. bu ikisinin reklamının yapıldığını düşünüyorum. konuları takip eden arkadaşlarım durumu anlayabilir.
ya siyahoje'yi övmüşsünüz tellwe'de ama allaşkına iyi fal bakan insan profiline "bana iyi puanlar verirseniz bi kart daha çekerim" falan yazar mı?
tam olarak şunu yazmış:
"puanlarınızı yüksek tutabilir ve hayran olursanız,falınız bittikten sonra bir kaç sorunuzu daha yanıtlayabilirim bekleyen fallar mutlaka falınıza bakılacaktır geri çekmeyin lütfen..mutlaka oy kullanmayı hayran butonuna tıklamayı unutmayın lütfen..puanlamayı yüksek tutanlara kart çekip yorumlayacağım.."
hala da yüzde 89'da başarı oranı.
bu kadar puan puan demesine rağmen....
sen istediğin kadar çemkir arkadaşım.ben düşüncelerimin arkasındayım
Ben crimsonlady'ye de baktırmak istiyorum ama 40 krediymiş neyse iyice coşarsam baktırırım herhalde
Fallarda hep böyle oluyor.
Birinin iyi dediğine öteki kötü diyor.
Orta yol bulan çıkmadı.
Benim favorim her daim mıstıkkedi.
Ona da berbat diyen oldu ama burada.
Geçen gün, yine bu sitede biri mistikkedi'nin aslında falsepetindeki İlkay Hn. olduğunu yazmıştı. Doğruluğu var mıdır? Bilginiz var mı? :44:
Ben yazmıştım. Evet o.