Merhaba kızlar, bir süredir yazmıyorum. Birkaç falcı denedim.Memnun kaldıklarımın durum analizleri iyiydi ve gelecek konusunda birçoğu ortak şeyler söyledi. Size biraz faydam olsun diye ben de kendi analizimi yazacağım.
Klothoyagmur (tarot): Durum analizi güzeldi. Mesela hoşlandığım biri vardı beni ona karşı uyardı ve haklı çıktı. İyi ki adım atmamışım.Bazen fal baktırmak hayal kırıklığı yaşamanıza engel olabiliyor. Gelecek yorumu yerindeydi ve beklemede.
MedyumSelena (tarot): O da beni uyardı ve haklı çıktı.Gelecek yorumu Klotho'nun söylediklerine paraleldi.Net tarihler vermesi hoşuma gitti.Ayrıca sorduğum ek soru için de kart çekmekten çekinmedi ve cevapladı.
miraclenil(Kahve): Durum analizi güzeldi ve tutarlıydı.Gelecekte söylediklerinin bir kısmı diğer falcılar ile paraleldi. Ne zaman evleneceğime ve kaç çocuğum olacağına kadar da söylemiş, olur mu olmaz mı göreceğiz:)
VenuSunKizi (Kahve)Başarısız bir faldı. Diğer falcıların uzak dur dediği kişi ile neredeyse evlendirecekti beni. Durum analizi zayıftı.Net tarihleri geçtim iyi olacak güzel olacak modunda seyraldı falın geri kalanı.
seruven(Kitap Falı):Bu falda hakkında sorduğun kişilerle ilgili net bilgiler vermeniz lazım (Anne adı, doğum tarihi, isim soyisim) Bu açıdan durum analizi eh işte tutarlıydı diyebilirim.Gelecek konusunda net tarihler vermiş, harfler ve görünüşe yönelik tanımları da söylüyor.Genel olarak güzeldi.Deneyin derim.
Zanfira(Katina):Uzun bir faldı fakat geneli tavsiyelerle doluydu bir iki söylemi yerindeydi o kadar. Yine de fiyatı uygun.Denenebilir.
BinNaz(Tarot):Durum ve geçmiş analizi pek yoktu.Daha çok gelecek ile ilgili sorduğum soruları cevapladı ve her soruma net tarihler verdi.Uydurup uydurmadığını verdiği tarihler üç aşağı beş yukarı gerçekleşince anlayacağım.
Deepwhite(Kahve):Sayfasında bir sürü güzel yorum var ama vasatın ötesiydi.Sorduğum sorulara iyi olacak güzel olacak, enerjiniz yükselecek.Aşk hayatınızı da yükselişe geçiyorsunuz.. şeklinde sakız falı gibi cevaplar vermiş.Promosyondan farkı yoktu.Hiç tavsiye etmiyorum.
kiraze12(Tarot): Referansım yoktu rica ettim sağolsun kabul etti. Falı sesli yorumladı.Gerçekten çok güzeldi.Uzun uzun konuşmuş.Durum analizi, net tarihler, yaşanacaklar...Gerçekten çok memnun kaldım.
kahinvanga(Tarot):Gereksiz , doldurma amaçlı hiçbir cümlesi yoktu.Her cümlesi birşey ifade ediyordu.Durum analizi güzeldi.Gelecek yorumlaması detaylı ve kesin söylemleri içeriyordu.Tavsiye ederim.
Estanbul(Tarot):Kadının üslubu düzgün söylediklerinin keskin bir içeriği yok yani ne reddedebiliyorsunuz ne de emin olup kabul edebiliyorsunuz.Nereye çekerseniz oraya gider.Sanırım yüksel yıldızları da böyle alıyor.Ben pek tatmin olmadım.Durağan bir faldı.
Peitho(Tarot):Anı iyi yorumlamıştı. O da beni uyarmıştı birine karşı ve haklı çıkanlardan oldu. Gelecekle ilgili net bir iki tarih o da verdi.Denenebilir.
AnnaPerenna(Tarot):Yeni falcılardandı bir deneyim dedim.Kısaydı ama özdü.Söyledikleri diğer beğendiğim falcılara aşağı yukarı paraleldi.Fiyatı ucuz şuan vip durumda.Deneyin derim.
FalaNiyetHakkaniyet:İlk fal iademi ondan istedim işte o kadar kötüydü.İş ve aşk hayatımı içeren sorular sordum.Maddi problemlerim varmış, sıkıntılardaymışım ama aşacakmışım bilmem neler neler sıkmış.Borcum falan yok benim ailemle yaşıyorum zaten sadece iş arıyorum o kadar.Birikmiş param bile var yani.Aşk hayatımı sordum neymiş hoşlandığım biri varmış ama aramızda engeller varmış, çok istiyormuşum ama kavuşamıyormuşum.
Hem kızdım hemde bu komik yorumlara güldüm açıkçası. Geri kalan da çok iyi olacak çok güzel olacaklarla doluydu.Bir de sanal olarak seçtiğim kartları isim isim söyleyerek yorumluyor.7 liralık falcı bile kendi kartlarıyla açılım yapıyor bu adama 20 tl verilmez.Ben bile netten bakar yorumlarım ne var bunda.Çok çok kötüydü, asla tavsiye etmiyorum.
Augur:Fena değildi ama bir daha baktıracak kadar da etkilemedi.
Evet kızlar benim falcı deneyimlerim bu şekildeydi.Enteresan bir şekilde yukarıda bahsettiğim ve durum analizlerini beğendiğim falcıların gelecek yorumları da aşağı yukarı birbirine benzerdi.Hayatıma girecek kişinin burcundan görünüşüne ve karşıma çıkacağı tarihe, iş hayatıma yönelik yaşayacaklarıma kadar benzerdi.Tabi geleceği tam anlamıyla bilmek mutlu etmez kimseyi ama diyelim hoşlandığınız birisi oldu ama tereddütleriniz var bu anlamda fal baktırdığınızda ve falcıların çoğu sizi uyarıyorsa sizde ona göre biraz daha temkinli adımlar atabilirsiniz.Bence fal geleceği öğrenmeye çalışmaktan ziyade bir danışma, fikir alma yöntemi olarak kullanılmalı diye düşünüyorum. :)