Ben fal kismina ugramayacaktim ama bir bakayim dedim yazdiklariizi gordum girdim. Cok sukur fal baktirmiyorum artik ve baktirmayacagim. Kizlar bazen cidden s..ri cekmek gerekiyor. Ben cektim. Kafa rahat hatta yeni asklar dogabilir kismetim acildi ya da artik ben cevreme bakiyorum. Bundan daha bir ay once burada sizle dertlesmistim ben napacagim nasil sinavima odaklanacagim kotuyum diye. Bir an geld cektim s....ri oh be dunya varmis. Sinavima haxirlanyorum egleniyorum kendime daha da onem veriyorum. Ulanyolda gorsem donup bakmayacagim erkek bozmasi ergene kapildigimi sandim ha kapilmadim mi kapildim. Simdi gelsin istemiyor muyum istiyorum ama kafam rahat. O ergene de fallara da falcilara da bastim tekmeyi rahatim huzurluyum. Titreyim yavru kuslar kendimize gelelim. O gozalti morluklarini torbalari bi yok edin bakalim belki yarin senin gunundur yeni bir hikaye baslayacaktir. Biz guzeliz ve degerliyiz. Allasen bunca seyi yasatmis ergenuslar gelse nolcakki. Boyle adamlari mi alicaz hayayimiza. Nö biz daha iyilerine layigiz. Hepinize kocaman sevgiler :)
bu arada falafalciya tekmeyi basmadan once kalan 1 kredime Greta ya sanal fincan attim. Unutmusum baktim yorumlais. Ani onu ozetlemis. Famayla ayni tarhi vermis ama malesef o gelse de ben.iki cift laf edip bozuma ugratirim. Yine de aklinizda bulunsunucuz denemek isteyenlere onerilir. Amma bence fali artik kapatin cunku anladim ki fal bitmeden bu is bitmiyor. Aslinda bizi adamlar degil biraz da fallar ve umutlar bitiriyor. Esen kalin.