merhaba cevaplarınız için teşekkür ediyorum. dün gece dayanamadım ve shamanixe baktırdım. ben o anki hislerime göre karar vermeyi doğru buluyorum ama gene yanlış his oldu:) bir ara saraylıya fal yollayacağım. fakat ben o an deliriyorum. delirdiğimde ise hemen fal istiyorum uzun süre beklemek hoşuma gitmiyor. selenada 2 gün bekledim yanlış hatırlamıyorsam. shamanix %100 puandı ama açık söyleyeyim olmadı. kartların anlamlarını falan yazdı beni ciddi anlamda hayal kırıklığına uğrattı. selenanın yolladığını yaşamayan var mı diye soran olmuş. açıkçası selenaya o sırada hayatımdaki kişi için sordum. çok az detay vererek onunla olmayacağını söylemiş ve gelecekte hayatıma girecek kişiyi tarif etmiş. 185 boyunda çok zengin arabalı ve aşırı yakışıklı birini tarif etmiş de benim boyumun 150 olduğu düşünülecek olursa bana çok fantastik ve tüm kızların hayali bir beyaz atlı prens tarifi geldi fakat ben ateş falı baktırmıştım. ısrarla ben kahve falı yollamıyorum belki de kahve falı yollamalıydım.
klothoyağmurda ben çok sıra beklemedim. yorumları gelecekle ilgili tutarlıydı. çok ayrıntı vermemiş ama hata yapmamış bu benim için yeterli idi.
bu arada desiaya bir dönem 3 fal baktırdım. aslında desia da çok kötü değil. şöyle ki biraz sorduğun sorudan gidiyor ve karakter yorumuna yöneliyor. ama o da batırmıyor.
yani benim için emek veren fala yoğunlaşan falcı iyidir. bu kadarını bile bulmak zor. sırf burcumun özelliklerinden hayat hikayemi uydurmaya çalışan çok oldu. öyle nokta atışlı fal bugüne dek reelde birkaç kez gördüm sanalda ise hiç başıma gelmedi
bir ara Binnaz ablada baktırıyordum orada şu an olmayan bir falcı var. kızıl saçlı orta yaşlı bir kadın fotoğrafı vardı ve ses kaydı yolluyordu. o kısa bakıyordu ama dediği çıkıyordu. fotoğraf mı değiştirdi yoksa çıktı mı bilmiyorum. onun dışında Binnaz ablada 4 kişiye falan daha baktırdım kötüydü hepsi. Binnaz ablada bir de iade isteyemiyorsun falan filan artık oraya girmiyorum nasılsa hepsi aynı
şimdi nazzza fal attım ondan yanıt bekliyorum. sonucu paylaşırım