- 15 Ekim 2014
- 268
- 43
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #5.901
hiç bilmiyorum ki :S
Tamam canım bakmıyormuş.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hiç bilmiyorum ki :S
kızlar serüven hakkında ne düşünüyorsunuz? tutturduğu oldu mu aranızda
yok baktırmadım hiçonu bilmiyorum hiç baktırmadım. ama size birşey sorsam araf13'e baktırdınız mı? promosyon baktırdım tutuyor mu falı?
yok baktırmadım hiç
bana tutturmuştu.. geçen ay yine attım bakalım bu sefer tutacak mı?kızlar serüven hakkında ne düşünüyorsunuz? tutturduğu oldu mu aranızda
bana tutturmuştu.. geçen ay yine attım bakalım bu sefer tutacak mı?
araf13 ü ilk defa duyuyorum..genelde denenmemiş adı duyulmamış falcıları denememcanım araf13 nasıl baktırdın mı? hiç dedikleri genelde tutuyor mu?
araf13 ü ilk defa duyuyorum..genelde denenmemiş adı duyulmamış falcıları denemem
peki serüvenin kitap falını denedin mi hiç? sen ne baktırıyorsun ona :)bana tutturmuştu.. geçen ay yine attım bakalım bu sefer tutacak mı?
prenses34 kafası yaşamak istiyorum.Benim kriterim ona nasıl fal bakıldığı
ben kitap falını o ilk popüler olduğu zaman denemiştim ama kitap falını beğenmemiştim. sonra tarot attım ona aylar sonra umudum da pek yoktu açıkcası ama o tarotta söylediği her şey çıktı. işimle ilgili söylediği aşamalardan geçtim, söylediği yardımları aldım..yani detayına kadar bilmişti. o falı çıkınca yeni bir tarot attım 1 ay olmuştur. onun gerçekleşmesi için ocak ayını filan beklemem gerekiyor. çıkarsa zaten paylaşırım yine. ama serüvenin sevdiğim yanı, laf kalabalığı yok kadının. direkt ve net olarak söylüyor yani..peki serüvenin kitap falını denedin mi hiç? sen ne baktırıyorsun ona :)
Ben iki kez baktirdim ve memnun kaldim son baktirdigim yeni, dedikleri icin zmn var yani.ama durum onceki fallardaki gibi oldu,kesinlikle denebebilir bir falci.peki serüvenin kitap falını denedin mi hiç? sen ne baktırıyorsun ona :)
serüvene kitap falı baktırdım ve anda inanılmaz iyi olduğunu söyleyebilirim :) peki sana gelecekle ilgili verdiği tarihler tuttu mu :)Ben iki kez baktirdim ve memnun kaldim son baktirdigim yeni, dedikleri icin zmn var yani.ama durum onceki fallardaki gibi oldu,kesinlikle denebebilir bir falci.
ben beğenmedim valla ablamda gördü falı yani o paraya zaten fala inanma falsız kalma duurmu var iki falcıya atarım canım bilemedi bişi bizdeemercury neden beğenmediniz merak ettim bende göndermiş memnn kalmıştım aldığı ücrete göre biraz kısa geliyor ama en azından falı çıkıyor die beğeniyorum
hayır hiç öyle demiyor.. bana ilk falında olumsuz söylediği şeyler olmuştu..Seruven'i övenler olmuş.
Bana her şey güzel olacak tadında bir fal atmış.
Bu kadın hep böyle mi yapıyor?
Her şey iyi olacak deyip geçiyor mu?
hayır hiç öyle demiyor.. bana ilk falında olumsuz söylediği şeyler olmuştu..