- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #5.121
Uzun zamandır fal baktırmamıştım..Selenaya baktırdım bugün..Her zaman ki gibi beni şoklara uğrattı..
Burada selenayı ilk yazanlardan biriyim, takip eden eskiler bilir..Muazzam bir enerjisi var..Yanıldığını çok az gördüm yaşadığım olaylarda..An ve geçmişi a dan z ye her ayrıntısıyla bilmesini geçtim, gelecekte de yaşayacağın her olayı yorumlaması bence ona verilmiş bir yetenek..
Ayrıca kendini kötü hissettiği zamanlarda, belki yanılabilirim diyerek, ücretsiz fal bakacak, derdini dinleyecek kadar da güzel, kocaman bir yüreği vardır..Melek gibi bir kadındır her konuda..Evet Fallarını biraz bekletir..Benim günlerce beklediğim zamanlar oldu..Ama zerre gocunmadım..Onun güzel yüreği sağolsun..çünkü geldiğinde bunu kat kat telafi etmesini bilir..
Gerek geçmişimle alakalı, gerek şu an ki ilişkimle alakalı kimsenin bilmediği, "internet ortamında" yazmadığım çok kilit olaylarımı bilmiştir..Her ihtiyaç duyduğumda ona gitmem bundandır..Hani öyle işi gücü bırakıp sağdan soldan araştırarak, basit oyunlara girecek bir kadın değildir kendileri..O yüzden onun hakkında bu tip yazılara çok şaşırıyorum..
Dediğim gibi, zerre maddi kaygısı olmadan her ihtiyacın olduğunda seninle vaktini paylaşır, sana yoldaş olur..
İnsan gibi insandır selena..Yeteneği ve enerjisi de cabası..
Eğer burayı okuyorsan, Kim ne derse desin, beni hala şoklara uğratıp, gözüne far tutulmuş tavşan gibi bırakıyorsun ekran karşısında : )
Güzel yüreğine sağlık selenam..Kendi adıma tüm desteğin için çok teşekkür ederim..
Bende seninle aynı fikirdeyim, beni de şok lara uğratmıştı ve böyle çıkan yorumları okudukça çok hoşuma gidiyor çünkü şu ana kadar baktırdığım en güzel fallar gerçekçi onundu ve bu tür yorumları okudukça benimki de çıkar belki deyip ne bilim işte ümitleniyorum., inşallah güzel olan tüm fallarımız çıkar