- 15 Mayıs 2013
- 3.883
- 788
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #4.841
Yok kız ondan değil resim cücük kadar çıkmış seçemedim yüzünü Ama dilerim tanımaz olurum içim kurudu 8 aydır ellaaaaamButun buyuk asklar bir gun biter bak tanimaz olursun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok kız ondan değil resim cücük kadar çıkmış seçemedim yüzünü Ama dilerim tanımaz olurum içim kurudu 8 aydır ellaaaaamButun buyuk asklar bir gun biter bak tanimaz olursun
Geçen hafta bangır bangır yazdık.Değişen bişey yok.Neyin kafası bilemem ama böyle dik bi kafa olduğu kesin.Burdan tellwe falcilarina seslenmek istiyorum.fal alimini acip ustune çevrimiçiyken duvarina "sistemdeyim fallarinizi bekliyorum"yazip,fallari alip cevrimdisi olmak neyin kafası??kactir bana olan durum bu ve cok sinir bozucu bilesiniz.bu durumda beklemeyip falimi cekiyorum.sonrada falimi cektim diye trip atip fal bakmiyosunuz,o fal durduk yere çekilmiyor empati lutfen..
Pericik sen benim foto sipşaklığımı beğenmedin demekYok kız ondan değil resim cücük kadar çıkmış seçemedim yüzünü Ama dilerim tanımaz olurum içim kurudu 8 aydır ellaaaaam
Net tatlı bu be:)gerçek tadında kedicik.Hepimize benden bir kahve :)) fallariniz bol olsun
Beğenmemek olur mu hiç ben miyop olduğum için resmi seçemedim o yüzden kardeşin sanıp talip oldum yaPericik sen benim foto sipşaklığımı beğenmedin demek
Bi iki tane daha var boyutlarını ayarlayabilirsem onları avatarlarım.Olmazsa cücükle devam
Beğenmemek olur mu hiç ben miyop olduğum için resmi seçemedim o yüzden kardeşin sanıp talip oldum ya
Cnm bende dunden beri 25tllik kredimle perisan oldum womena baktiracaktim 3olumlu referansi olmayana bakmiyomus iade etti..seruvene attim onlinedi offline oldu yok saatlerdir cektim fali..ask3.luna06. Dahs alkima gelmeyen bir kac isimdende ayni sebepten cektim falimi en son sarayliya attim tekrar bekliyorum bakalim..Kizlar tellwede iki hesabimdada bir kac kredim kalmis harcayim dedim. DefneSultana kahve göndermistim 40li siralardaydim tabi kredisi düsük herkes kuyrukta burdada ismi gecmisti.. hanimefendi vip plus oldu fiyatlar tabi yükseldi ama beni günlerce bekletti siram 12de durdu döktü.. ucuz fal diye ilgilenmedi benimkiyle ve tabi ki önümde bekleyenkilerlede.. siteye girdi duvarina müsaitim yollayin yazdi chatfalini acti ama benim fala sira gelmiyor.. klasik icten pazarlikli falci.. masustan ucuz diye bizi sirada bekletip gönderenlerde aaa bayaaa popüler bu imaji yaratma pesinde belli ki.. bende sinirlendim iptal ettim agziyla kus tutsa baktirmam ona bundan sonra zaten gereksiz yere bekletenin insanligindan samimiyetinden süphe duyarim.. bende biraz daha kredi alip Medyumselenayi deneyim dedim.. bir kez baktirmistim ama cok kisa yazmisti begenmemistim hep gelecekle ilgili kisacik birsey yazmisti 6 ay olmustur baktirdigim ona.. katina gönderdim ve gercekten sok oldum.. epeyce uzun 10 kredi icin ve gecmis icin yazdigi kelimesi kelimesine dogru nerden bilebilir hayret gercekten.. bu sefer esref saatine mi denk geldi noldu bilemiyorum ama cidden cok iyi bakmis.. gelecek icin söyledikleri tabi havada cikar mi bilemiycem ama önemli olan emek verilerek yazildigi cidden belli..
Kizlar tellwede iki hesabimdada bir kac kredim kalmis harcayim dedim. DefneSultana kahve göndermistim 40li siralardaydim tabi kredisi düsük herkes kuyrukta burdada ismi gecmisti.. hanimefendi vip plus oldu fiyatlar tabi yükseldi ama beni günlerce bekletti siram 12de durdu döktü.. ucuz fal diye ilgilenmedi benimkiyle ve tabi ki önümde bekleyenkilerlede.. siteye girdi duvarina müsaitim yollayin yazdi chatfalini acti ama benim fala sira gelmiyor.. klasik icten pazarlikli falci.. masustan ucuz diye bizi sirada bekletip gönderenlerde aaa bayaaa popüler bu imaji yaratma pesinde belli ki.. bende sinirlendim iptal ettim agziyla kus tutsa baktirmam ona bundan sonra zaten gereksiz yere bekletenin insanligindan samimiyetinden süphe duyarim.. bende biraz daha kredi alip Medyumselenayi deneyim dedim.. bir kez baktirmistim ama cok kisa yazmisti begenmemistim hep gelecekle ilgili kisacik birsey yazmisti 6 ay olmustur baktirdigim ona.. katina gönderdim ve gercekten sok oldum.. epeyce uzun 10 kredi icin ve gecmis icin yazdigi kelimesi kelimesine dogru nerden bilebilir hayret gercekten.. bu sefer esref saatine mi denk geldi noldu bilemiyorum ama cidden cok iyi bakmis.. gelecek icin söyledikleri tabi havada cikar mi bilemiycem ama önemli olan emek verilerek yazildigi cidden belli..
kızlar hep diyorum diyeceğim de tellwe tamamen değmeyecek bi yer.. ben defnesultana bi baktım demin herkesle bir vefk olayı çevirmiş. büyü yaptırmak insanın iradesini etkilemeye yönelik bir işlemdir ya.. ben de aşk acısından süründüm ama kendi gönlüyle gelmeyeni istemedim.
o sitedeki 1-2 falcının orayı bırakması gerek..
Bnm iki selena falimda hep gelecek odakliydi ve zmn vermemisti uzak gelecek yani ona atacaktim ama yine aynisi olur diye atmadim:/o sitede elle tutulur isimlerden biri selenadir ama iste bende selena durumu askida:/Ben daha önce de dedim eğer Selenanın gününe denk gelirsek cidden mükemmel şu ana kadar dedikleri bana hep çıkmıştır bir konuzaten çok yakın zaman var o da tutarsa bundan sonra başka kimsede yorum almam
Bnm iki selena falimda hep gelecek odakliydi ve zmn vermemisti uzak gelecek yani ona atacaktim ama yine aynisi olur diye atmadim:/o sitede elle tutulur isimlerden biri selenadir ama iste bende selena durumu askida:/
kızlar bilge ve venusamber arasında gidip geliyorum ne dersiniz